Flag.cs16.ro FREE CHAT ! :)
Started By
Sam.
, Jul 28 2012 10:37 PM
Postat 21 October 2012 - 01:57 PM

Pe acesti indivizi care injura ca in codru , ca niste tigani , nesimtiti si penibili nu ii vezi? Ameninta si injura in stanga si in dreapta dar eu ca il fac prost primesc avertisment. Foarte frumos
.

Aceasta postare a fost editata de ts.: 21 October 2012 - 02:03 PM
- Denisa ;x likes this
Postat 21 October 2012 - 02:42 PM

Hai sictir , va bateti joc. Si asa de final , SAM a.k.a
ש '
TACI SI INGHITE.
Si acum sunt curios , imi iau iar avertisment pentru asta? Caci vad ca el nu are , banuiam ca este permis asa ceva din moment ce el nu primeste avertisment , dar totusi...eu am luat.
Sam , du-te si rupe roaba , tavaleste-te prin ea! (Moderatori , si pentru asta iau avertisment? Vad ca SAM nu a luat , deci este permis).
O sa mai revin cu niste posturi daca tot faceti diferente , pana la urma sa-mi dati ban ^ ^ . Toate bune.
ש '
TACI SI INGHITE.
Si acum sunt curios , imi iau iar avertisment pentru asta? Caci vad ca el nu are , banuiam ca este permis asa ceva din moment ce el nu primeste avertisment , dar totusi...eu am luat.
Sam , du-te si rupe roaba , tavaleste-te prin ea! (Moderatori , si pentru asta iau avertisment? Vad ca SAM nu a luat , deci este permis).
O sa mai revin cu niste posturi daca tot faceti diferente , pana la urma sa-mi dati ban ^ ^ . Toate bune.
Aceasta postare a fost editata de ts.: 21 October 2012 - 02:45 PM
Postat 21 October 2012 - 02:46 PM

TACI SI INGHITEEEEEE , NANANANANATaci si-nghite..
Deci , doar la mine se pune asta , nu? Strike three , i'm out.
Cat timp doar eu primesc avertismente pentru lucrurile astea si ceilalti nu , inseamna ca totusi este voie un asemenea limbaj...deci as vrea sa stiu pentru ce am primit avertismente. Daca nu puteti posta aici raspunsul va rog sa imi trimite-ti un mesaj privat pentru ca sunt nerabdator sa aflu motivul.
Aceasta postare a fost editata de ts.: 21 October 2012 - 02:48 PM
Postat 21 October 2012 - 02:51 PM

On-topic? Pai e free chat , despre ce ar trebui sa vorbesc aici? Raspund doar frustrarilor unor ..oameni , daca ii poti numi asa.Si sam a fost avertizat.
Si tu ai fost avertizat.
Va rog sa incetati cu aceste jigniri aiurea si sa fiti on-topic.
Suntem pe un forum public , nu la piata.
La cate injuraturi au scris pe aici ...in fine , nu mai conteaza. Cat timp ei si-au bagat / si-au scos fara a primi ban inseamna ca am si eu dreptul la asta.
Aceasta postare a fost editata de ts.: 21 October 2012 - 02:52 PM
0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi