1000
Stiam ca tu vei face urmatorul post

Nu m`am putut abtine sa nu postez asta
)))) Uitati aici un regulament postat de un copil/nebun pe acest forum
)))))))
Dupa o munca de cateva zile fara odihna de mi-au curs apele pe mine de sa facut piscina n casa...Nu aveam tobogan am facut un nou regulament de admini.
Cand ma plimba pe forum am vazut acest regulament infect care cred ca e scris de infe ca se protriveste INFECT
Infe pun mafia italineasca pe tn sa te vaneze ca pe o capra si sa-ti taie 2 picioare si 2 maini ........................
1* Admini nu cersesc bani sau dealea
2* Cand Infe intra pe sv admini se foloseste amx_strika pe sus cu verde si se anunta ca a intrat asta
3* Adminu are voie sa stea afk da nu mai mult de 3 ore.........
4* Dupa ora 16 se baga numai dust2x2 si buzkil ca e tare
5* Daca vreti sa dati bani intai se intreaba suspectu daca are cod sau daca a mai jcuat vreodata sau chesti deastea
6*Nu se schimba mapa pe sv doar sv are voie
7* Nu se mai da slay team ca e jenant doar jegosii dau ....
8*Adminu nu are voie sa zica nimik... cand se confrunte cu o problema
Cine da edit e un mare bou si recunoaset asta
Daca nu mi se da adminu ....Dreptul de autor il am si nu mai las regulamentul sv.............P.S INFECT
Intrebarea numaru
1* Cum vreau sa dau asa ban a boii de pe sv ca nush ce sa fac stau ep sv si tre sa fac ceva cumva ??/ Ca sunt niste tampitii nu mai stiu niku si sunt boi rau fac si rush si bou ala de tobi jegosu pamantului ...ba daca te prind te tai i n2 ..Vezi ca stiu unde stai fitar ghena de ras...Asa la tobii nu da ban jegu si eu cum dau ban??
2 Cei cu cosul de gunoi al forumului ????Ca imi zboara topicrule mele akolo....Si nu pot sa mai scriu sau altceva...........
3 D ce nu se pune in aplicare regulamentul??? Sau cand sa ziceti si ovi la mine la mesaje.....Scrieti akolo .............Da fara tampenii ........ca jegosu ala...care scrie la vizitatori
4 De ce nu faceti o harta pt forum baa stau sa caut toate tampeniile astea...........Ps tobi mai spalate sau nai bani de apa calda si sapun?
5 revin cu edit ca am uitat ce vruiam sa zic ....Nu ediatti ca sunteti boi care da edit al mine..
1 * Nu se dea flashuri prin casa sau pe joz..Numai in aer
2 * NU se foloseste lanterna...
3* Nu se cumpara arme de buti sau nu cumparati aerme daca nu aveti bani pt mai multe gloante...minim 20.
4 * Daca aruncati arme afra gloante aruncatile langa gard pe margine adika app de baza sa nu le iau butii.
5* Pe westood nu se mai urca pe case..
6* Nu se mai foloseste say _teamu adika chatu pt ca poti folosii u pt microfon si e plict sa te uiti jos la ecran sa va modificai cs sa apare chatu sus
7* si ultima nu semai vb pe chat cu 1 (ii) sau cu 2 (II) ca da durere de cap sau 3 (iii) copiii sau ceva de genu ca multi vor sa corecteze si mor in van..
si 8* e bonus............Nu se cere la admin nevoi.....
Pentru ca acest regulament sa fie pe on adiak sa fie sa mearga ......Trebuie sa dati pro toti playeri care stiu de sv....
Aceasta postare a fost editata de Catharsis: 18 August 2012 - 07:01 PM
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi