1000
Stiam ca tu vei face urmatorul post

Nu m`am putut abtine sa nu postez asta
)))) Uitati aici un regulament postat de un copil/nebun pe acest forum
)))))))
Dupa o munca de cateva zile fara odihna de mi-au curs apele pe mine de sa facut piscina n casa...Nu aveam tobogan am facut un nou regulament de admini.
Cand ma plimba pe forum am vazut acest regulament infect care cred ca e scris de infe ca se protriveste INFECT
Infe pun mafia italineasca pe tn sa te vaneze ca pe o capra si sa-ti taie 2 picioare si 2 maini ........................
1* Admini nu cersesc bani sau dealea
2* Cand Infe intra pe sv admini se foloseste amx_strika pe sus cu verde si se anunta ca a intrat asta
3* Adminu are voie sa stea afk da nu mai mult de 3 ore.........
4* Dupa ora 16 se baga numai dust2x2 si buzkil ca e tare
5* Daca vreti sa dati bani intai se intreaba suspectu daca are cod sau daca a mai jcuat vreodata sau chesti deastea
6*Nu se schimba mapa pe sv doar sv are voie
7* Nu se mai da slay team ca e jenant doar jegosii dau ....
8*Adminu nu are voie sa zica nimik... cand se confrunte cu o problema
Cine da edit e un mare bou si recunoaset asta
Daca nu mi se da adminu ....Dreptul de autor il am si nu mai las regulamentul sv.............P.S INFECT
Intrebarea numaru
1* Cum vreau sa dau asa ban a boii de pe sv ca nush ce sa fac stau ep sv si tre sa fac ceva cumva ??/ Ca sunt niste tampitii nu mai stiu niku si sunt boi rau fac si rush si bou ala de tobi jegosu pamantului ...ba daca te prind te tai i n2 ..Vezi ca stiu unde stai fitar ghena de ras...Asa la tobii nu da ban jegu si eu cum dau ban??
2 Cei cu cosul de gunoi al forumului ????Ca imi zboara topicrule mele akolo....Si nu pot sa mai scriu sau altceva...........
3 D ce nu se pune in aplicare regulamentul??? Sau cand sa ziceti si ovi la mine la mesaje.....Scrieti akolo .............Da fara tampenii ........ca jegosu ala...care scrie la vizitatori
4 De ce nu faceti o harta pt forum baa stau sa caut toate tampeniile astea...........Ps tobi mai spalate sau nai bani de apa calda si sapun?
5 revin cu edit ca am uitat ce vruiam sa zic ....Nu ediatti ca sunteti boi care da edit al mine..
1 * Nu se dea flashuri prin casa sau pe joz..Numai in aer
2 * NU se foloseste lanterna...
3* Nu se cumpara arme de buti sau nu cumparati aerme daca nu aveti bani pt mai multe gloante...minim 20.
4 * Daca aruncati arme afra gloante aruncatile langa gard pe margine adika app de baza sa nu le iau butii.
5* Pe westood nu se mai urca pe case..
6* Nu se mai foloseste say _teamu adika chatu pt ca poti folosii u pt microfon si e plict sa te uiti jos la ecran sa va modificai cs sa apare chatu sus
7* si ultima nu semai vb pe chat cu 1 (ii) sau cu 2 (II) ca da durere de cap sau 3 (iii) copiii sau ceva de genu ca multi vor sa corecteze si mor in van..
si 8* e bonus............Nu se cere la admin nevoi.....
Pentru ca acest regulament sa fie pe on adiak sa fie sa mearga ......Trebuie sa dati pro toti playeri care stiu de sv....
Edited by Catharsis, 18 August 2012 - 07:01 PM.
Incerc sa gasesc un film la care sa ma uit >.<
0 members, 4 guests, 0 anonymous users