@ CS16 RazvaNNN: atâta timp cât ţi un amărât de avatar făcut după un tutorial cu flăcări, taci acolo !
@ JAH+: se pare că ai inţeles greşit, sau nu ai citit până la capăt. Nu am nimic personal cu tine, nici cu creaţiile tale şi crede-mă că nu adorm in faţa pc-ului căutând tutoriale( oricum, ce legătură ar avea asta? )
P.s.: + pentru RazvaNNN: mistăre, dacă inţelegi că mi s-a luat de ps e bine, dacă nu, e perfect ! Singurul motiv pentru care mai ţin ps-ul in pc este pentru că imi fac imagini pentru teme phpbb. Nu te-am cunoscut personal, nici tu nu ai făcut-o, deci repet, taci.
P.s.2: + pentru JAH+ , nu ţi-ai făcut bine lecţiile, eu nu am mai făcut o creaţie de ceva timp, oricum nu era important asta, puţin imi pasă mie că tu faci creaţiile de plictiseală, nu am avut ceva personal cu asta, ci cu superbitatea de comentarii.
P.s.3: Nu, nu sunt la fel de bun ca cei din cs16, dar aş putea primi un loc de designer acolo

.
P.s.4: Şi apropo, am 14 ani dude.
Baftă cui merită.
"Nu am nimic personal cu tine, nici cu creaţiile tale şi crede-mă că nu adorm in faţa pc-ului căutând tutoriale( oricum, ce legătură ar avea asta? ) "
Daca nu ai nici o treaba de ce mai postezi ? Doar pentru +1 si pentru a te da mare . Warn up / Next post banned
Edited by Miorlau, 19 July 2011 - 11:55 AM.