Edited by 22n, 08 August 2014 - 06:06 PM.
Imi place cum lucrezi mai ales blurul :X .
te astept cu o parere si la portofoliul meu ,
nr 1 cel mai tare designer forta mare pe europa
Edited by Cumatruuu, 28 June 2014 - 08:38 PM.
Te-ai intors se pare la vechea "prietena" ca sa zic asa. Felicitari pentru grad. (psst: cred ca am mai lasat un comentariu de cand ai luat gradul inapoi, dar nu am bagat de seama )
Asta:
Crede-ma, e o lucrare destul de reusita. Daca nu puneai atatea efecte care au marit luminozitatea , era aproape perfecta.
Sharpenul de asemenea, ai exagerat cu el. Se vede cam urat pe render , dar si pe smudge se observa.
Flow-ul e bun, poate mai trebuia un pic diversificat smudge-ul, dar per total e buna lucrarea. Lasand la o parte luminile, ca oricum ai de peste tot
Bafta. Mai astept lucrari.
Edited by Massacre, 28 June 2014 - 10:20 PM.
Te-ai intors se pare la vechea "prietena" ca sa zic asa. Felicitari pentru grad. (psst: cred ca am mai lasat un comentariu de cand ai luat gradul inapoi, dar nu am bagat de seama
)
Asta:
Crede-ma, e o lucrare destul de reusita. Daca nu puneai atatea efecte care au marist luminozitatea el, era aproape perfecta.
Sharpenul de asemenea, ai exagerat cu el. Se vede cam urat pe render , dar si pe smudge se observa.
Flow-ul e bun, poate mai trebuia un pic diversificat smudge-ul, dar per total e buna lucrarea. Lasand la o parte luminile, ca oricum ai de peste tot
Bafta. Mai astept lucrari.
Nu, nu am uitat, pe ts mi-ai zis. Legat de lucrare, asa am tendinta sa fac atunci cand imi pierd rabdarea si cheful, bag ce prind la greu pe lucrare... Oricum ma bucur ca mi-ai zis si sper sa mai apari pe viitor cu sfaturi .
Lucrari de nota 10 . Om de nota 10 , blur de nota 10 . Ce sa mai zic ... esti perfect in combinatie cu lucrarile tale.
Semnătura e geniala, n-am ce sa-ti reproșez,iar avatarele la fel Oh, iar la semnătură sa ii dai un edit, sa bagi un alt text care sa se asorteze cu tema.Oricum textul e bun pentru SOTW.
Bafta
Frumoase lucrări, ai evoluat foarte mult față de cum erai pe la prima pagină. Blurul este fantastic, baftă în continuare
http://i.imgur.com/QfcvZ9m.png
asta îmi place , o strică textul .
lucrezi so fain . poate'mi zici şi mie de unde iei stockurile
A really nice obsession...ce sa zic imi place ca diversifici stilul de fiecare data sau poate nu e chiar asa cum zic dar fiecare lucrare e aparte.With love from Emma Stone
obsession...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emma Stone. <3 @ Felicitări, magnifice lucrări !
P.S : Dacă tot eşti fan Emma Stone , poţi să te uiţi la Amazing Spider-Man 1 şi 2, sunt bestiale.
nu esti degeaba designer tot asa
Si nu esti degeaba post-hunter
ON:Creatiile sunt foarte bune este cel mai bun designer,dupa parerea mea de pe aceasta comunitate.
KW,bafta in continuare cu gradul.
Imi place blurul care il adaugi pe avatare.
La text esti bun , insa la avatarul cu cainele parca nu mergea acel pattern .
KW !
0 members, 1 guests, 0 anonymous users