Aceasta postare a fost editata de 22n: 08 August 2014 - 06:06 PM
Te-ai intors se pare la vechea "prietena" ca sa zic asa. Felicitari pentru grad. (psst: cred ca am mai lasat un comentariu de cand ai luat gradul inapoi, dar nu am bagat de seama )
Asta:
Crede-ma, e o lucrare destul de reusita. Daca nu puneai atatea efecte care au marit luminozitatea , era aproape perfecta.
Sharpenul de asemenea, ai exagerat cu el. Se vede cam urat pe render , dar si pe smudge se observa.
Flow-ul e bun, poate mai trebuia un pic diversificat smudge-ul, dar per total e buna lucrarea. Lasand la o parte luminile, ca oricum ai de peste tot
Bafta. Mai astept lucrari.
Aceasta postare a fost editata de Massacre: 28 June 2014 - 10:20 PM
Te-ai intors se pare la vechea "prietena" ca sa zic asa. Felicitari pentru grad. (psst: cred ca am mai lasat un comentariu de cand ai luat gradul inapoi, dar nu am bagat de seama
)
Asta:
Crede-ma, e o lucrare destul de reusita. Daca nu puneai atatea efecte care au marist luminozitatea el, era aproape perfecta.
Sharpenul de asemenea, ai exagerat cu el. Se vede cam urat pe render , dar si pe smudge se observa.
Flow-ul e bun, poate mai trebuia un pic diversificat smudge-ul, dar per total e buna lucrarea. Lasand la o parte luminile, ca oricum ai de peste tot
Bafta. Mai astept lucrari.
Nu, nu am uitat, pe ts mi-ai zis. Legat de lucrare, asa am tendinta sa fac atunci cand imi pierd rabdarea si cheful, bag ce prind la greu pe lucrare... Oricum ma bucur ca mi-ai zis si sper sa mai apari pe viitor cu sfaturi .
http://i.imgur.com/QfcvZ9m.png
asta îmi place , o strică textul .
lucrezi so fain . poate'mi zici şi mie de unde iei stockurile
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi