GJ Marquiz , esti o fantana de talent !
Edited by noob, 18 August 2013 - 10:23 AM.
Imi poti da si mie stock-urile si sa-mi zici ce font ai folosit la ambele ?
Sunt foarte bune , mai ales cea a lui utzu , textul e pozitionat "perfect" .
Mulţumesc pentru păreri.
@Awake
Fontul e wendy. Fontul e InkInTheMeat.
Edited by Marquiz, 24 August 2013 - 04:52 PM.
.
Ma jur, m-am uitat in absolut tot portofoliul tau, de la prima pagina, pana la ultima . Astea 4 avatare sunt geniale . Parca faceai avatare mai frumose in trecut decat acum
.
Ma jur, m-am uitat in absolut tot portofoliul tau, de la prima pagina, pana la ultima . Astea 4 avatare sunt geniale . Parca faceai avatare mai frumose in trecut decat acum
e cam veche textura aia , si oricum nu da bine peste tot . nu orice tema poate fi catalogata ca grungy , cum este si acea textura
border rosu , not likely. mai diversifica fontul , fa ceva cu culorile ca nu-s cele mai grozave , par fade , si nu dau viata creatiilor
si la tine textul secundar devide aproape principal , e prea mare si evident. pune-l pe px mai mix
good luck
e cam veche textura aia , si oricum nu da bine peste tot . nu orice tema poate fi catalogata ca grungy , cum este si acea textura
border rosu , not likely. mai diversifica fontul , fa ceva cu culorile ca nu-s cele mai grozave , par fade , si nu dau viata creatiilor
si la tine textul secundar devide aproape principal , e prea mare si evident. pune-l pe px mai mix
good luck
Sunt creaţii vechi de câteva luni...
Imi dai originalu de la avataru lui jocky ala cu copilu clown? care il tot avea?
Şi vrei sa ghicesc eu avatarul său?
Sunt creaţii vechi de câteva luni...
Şi vrei sa ghicesc eu avatarul său?
Acesta sau asta
Imi poti da fonturile de la cele doua te rog ?
Fontul se numeşte 'Mustang' .
Imi poti da link te rog, nu-l gasesc .
# Poftim: http://www72.zippysh...03436/file.html
Să revenim la creaţiile tele (Marquiz)
La unele avatare font-ul îl alegi foarte prost.
Cum ar fi la avatarul lu' "Sp1n , nu merge fontul mustang , merge un font , gen scriptina.
Edited by RUDEBOY!, 30 August 2013 - 09:45 PM.
Dupa o mica, mare absenta.
Edited by MRq/., 21 October 2013 - 04:23 PM.
"Asta-i mana de legenda" .
Creatiile sunt superbe , blur , claritate , text , border toate-s "fenomenale" .
Tu imbini/alegi culori perfect .
Tot asa . KW
Font-ul ?
"Asta-i mana de legenda"
.
Creatiile sunt superbe , blur , claritate , text , border toate-s "fenomenale" .
Tu imbini/alegi culori perfect
.
Tot asa . KW
Font-ul ?
Airplanes In The Night Sky.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users