Cam toate care nu sunt comerciale..
Edited by Mok., 06 April 2014 - 08:13 AM.
Edited by Mok., 06 April 2014 - 08:13 AM.
Preferatii mei sunt : Hollywood Undead , Linkin Park , Eminem , Hoobastank , BUG Mafia , Imagine Dragons
Trupe preferate :
Acestea sunt doar cateva
# Cantaretii si trupele mele preferate (in mare parte) sunt: Cedry2k, Dragonu' AK47, Codu' Penal, DOC, Deliric, Pietonu, Batique, Smokey, Parazitii, B.U.G. Mafia, Grupul de Rezistenta, Eminem, Kendrick Lamar, Reverie s.a.m.d.
Edited by Oxygen;;, 29 April 2014 - 05:21 PM.
Cântăreţii/Trupele mei/mele favoriţi/e sunt: Haarp Cord, Ctc , Eminem , Nane , BUG Mafia , Parazitii , Florin Salam in rest ascult cam orice gen de muzica
Preferatii mei sunt : Ecsper , Capone , Shoby , Sisu , B.U.G Mafia , Nane , Dragonu , Dricu (Sibiu) , Kraftu (Craiova) , Bulgaru, El nino ! ! !
Ceea ce isi exprima ei , e chiar viata de zi cu zi !
Realitate pura !
Edited by Luv ya;x, 26 September 2014 - 08:56 AM.
edit bold./tarziu pentru sanctiune
Preferati mei sunt: Akcent,Connect-r,Alex Velea, J Balvin,Inna,Xonia si mai am cativa dar acestia sunt primi.
Preferatii mei sunt: Smiley, Alex Velea, Moga , Connect-R, Guess who ,Nane, Andra, 3 sud est, dj sava si raluka, f.charm si ligia, Puya, Matteo, Inna, delia , andreea banica si what up
Rashid, Byga, Phila, DOC, Deliric, VD, Omu Gnom, Nwanda, Ombladon, Eminem, Tyga, Wiz Khalifa, Akon, 50Cent, Chris Brown, Snoop Dogg.
Preferatii mei sunt: Eminem,Ed Sheeran,Reik,Cocoon Kills[ ],John Legend,Ronan Keating
Preferatele mele sunt: Delia,Christina Aguilera,Rihanna,Whitney Houston,Beyonce,Celine Dion,Pink
Formatii: Within Temptation s.a.m.d
Edited by Luv ya;x, 23 December 2014 - 10:44 AM.
Preferatii mei sunt : TYGA, YG, Wiz Khalifa, Dragonu', Berner, Cei de la Okapi Tati, T.I, Iggy
Preferati mei: Martin Garrix, Skrillex, R3hab, Dimitri Vegas, Showtek, David Guetta. Iar ca trupa krewella.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users