Preferatii mei sunt : Shobby, Codu' Penal, Tony Batranu, Cedry2K, Haarp Cord, Stress, Eminem, Chimie, Bulgaru, Iony, Jamaika, Gani (De la ei, pana la : DOC, Deliric, JerryCOm, B.U.G. Mafia, Baboi, Puya, Estradda, Ludacris, REK, The Parcyde, Urbanural, si multe altele de acest gen.)

[CS16] - Cantareti si Formatii preferate
Postat 01 March 2014 - 03:13 AM

Preferatii mei:
RAP: Stress , Sisu Tudor , Sectiunea Salajan( Robert Drg , Dinte , Pistol) , OlteanClan ( El Nino , Jianu) , HolyGuns(Robert Drg , Dinte , Pistol , El Nino , Stress , Grecu , Giovanni) , Paranoia13( Junk , Samurai , Phunk , Chakra7( BocaSeca , Infinitu' aka Sfantu' 8) , Alan & Kepa , CIA(Byga , Phila , Rashid) , Super ED , SickSound Crew(Kent Archie , JaZZ8 , Qishta , ESRA , Swift , Clue) , AFO , Chimie , Subcarpati(MC Bean , Vali Umbra) , FlouRege , Dj Al*bu , gAZAh , Dragonu' , Nane , Tranda , Lu-K Beats , Nosferatu' , Ana-Maria Alexie , Dj Vladimir , InExtremis(ESRA , Swift) , TheBridgeCommittee(JaZZ8 , Kent Archie) , SEZ , Argatu , Smokey & KREM , Gecko , Junky , Maximilian , Grasu XXL , Dj OldSkull , Urbankart , Kazi Ploae , Carbon , Cedry2k , What'Up , Vlad Dobrescu , Mu-Jerezz , Dismas , Teko Starr , Subsemnatu' , Dj Undoo , ArsPoetica , ROA .
Dubstep: Skrillex , Arkasia , Flux Pavilion , Doctor P , NERO , Knife Party , Birdy NamNam , DOPE D.O.D , Major Look , Gemini , Modestep , Blue Foundation , Zeds Dead , Bassnactar , KillSonik , DJ Fresh , Rusko , Martin Garrix , Avicii , Nicky Romero , DVBBS & Borgeous , Hardwell , David Guetta , ALVIN RISK .
Aceasta postare a fost editata de nExow: 01 March 2014 - 01:57 PM
scris bold integral.Avertisment.
0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi