Daca m.a puteti ajuta cum se numeste melodia asta? https://www.facebook...270203/?fref=nf

[CS16] - Cum se numeste melodia ?
Postat 29 March 2016 - 01:06 PM

Postat 31 July 2016 - 07:19 PM

Postat 12 June 2017 - 07:57 PM

Ar putea sa-mi spuna si mie cineva cum se numeste instrumentalul de pe fundalul video-ului asta ?
Am cautat-o ceva acum o luna sau mai mult cand a aparut video-ul ala iar azi am mai vazut-o pe fundal la un alt video si mi-am adus aminte de ea

Bafta !
Edit :
Baietii de la Vogue, Vox, Genius, Complex News s.a.m.d au proprii lor producatori si isi produc ei instrumentalele... deci slabe sanse sa-l gasesti. Lasa-mi si mie link-ul daca totusi il gasesti pe undeva.
Nu cred ca e ceva "tinut ascuns" doar pt ei, e si pe fundalul de la prostia asta de video, am ajuns sa-l vad din greseala si imediat am recunoscut melodia.
Aceasta postare a fost editata de YvY: 13 June 2017 - 08:54 AM
- Harmonica and Andrei Iulian like this
Postat 13 June 2017 - 08:04 AM

Salut
Ar putea sa-mi spuna si mie cineva cum se numeste instrumentalul de pe fundalul video-ului asta ?
Am cautat-o ceva acum o luna sau mai mult cand a aparut video-ul ala iar azi am mai vazut-o pe fundal la un alt video si mi-am adus aminte de eaNu, nu scria in descriere in caz ca la asta va ganditi, am lasat si comentarii acolo, dar inca nu mi-a raspuns nimeni.
Bafta !
Baietii de la Vogue, Vox, Genius, Complex News s.a.m.d au proprii lor producatori si isi produc ei instrumentalele... deci slabe sanse sa-l gasesti. Lasa-mi si mie link-ul daca totusi il gasesti pe undeva.
- YvY likes this
2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi