Ai auzit o melodie si nu stii cum se numeste ?
Posteaza aici ( link,versuri ) si poate te putem ajuta.
- Advertisement -
[CS16] - Cum se numeste melodia ?
Started By
1234
, Apr 02 2012 11:36 PM
Topic checked by Luv ya;x, 04 May 2015 - 07:40 AM.
Postat 13 June 2012 - 08:52 AM
daca puteti sa ma ajutati , am auzit o data la tv o melodia cantata de o trupa , iar versul principal [care se repeta cel mai mult era tonight without you] iar in video era pe o scena trupa . iar pe langa ei oameni care se bateau .. daca puteti sa ma ajutati , multumesc
Postat 31 August 2012 - 02:30 PM
Salut , imi vine mereu in minte o melodie..defapt un vers, 2..e o melodie pe care am ascultat`o , dar i`am uitat numele.
Versurile suna cam asa : "E genu` ala de fata, ce merita tratata.." apoi ceva cu alintata
Cand ma gandesc la vocea melodiei , pare a fi Sisu sau Eli..vedeti voi. Daca stiti melodia, reply aici , va rog eu
Versurile suna cam asa : "E genu` ala de fata, ce merita tratata.." apoi ceva cu alintata
Cand ma gandesc la vocea melodiei , pare a fi Sisu sau Eli..vedeti voi. Daca stiti melodia, reply aici , va rog eu
Postat 18 October 2012 - 08:09 AM
Postat 18 October 2012 - 08:47 AM
Salut , imi vine mereu in minte o melodie..defapt un vers, 2..e o melodie pe care am ascultat`o , dar i`am uitat numele.
5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi