Jump to content

Photo

[CS16] O mica idee!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
41 replies to this topic

BugsBunny

BugsBunny

Fost Moderator

• Retired
  • 1711 posts
  • 140 topics
  • Joined 27-March 11
  • Country: Country Flag
Sunt pro si eu, aceasta propunere mi se pare excelenta.

4ev3r @ CS16

4ev3r @ CS16

Platinum Member

• Membru
  • 1142 posts
  • 135 topics
  • Joined 22-June 11
Va rog/rugam sa nu mai spuneti "ca ma bag si eu ca profesor" o sa se aleaga si fiecare o sa aveti ocazia sa dati o proba prin care va puteti arata cunostintele!Eu zic sa asteptam decizia lui Verdee sau a lui Eduart:)

Edited by 3dhorror @ CS16, 27 March 2012 - 09:17 PM.

1234

1234

Fost Administrator

• Retired
  • 4228 posts
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
E o idee buna si bine ar fi sa iasa si ceva la sfarsit..dar nu poti sa ii bagi in cap ideile tale care ai fost admin atata timp unuia care nu are experienta.Ne trebuie "profesori cu nervi de otel.

abcdf

abcdf

Fost Moderator

• Retired
  • 1844 posts
  • 104 topics
  • Joined 29-June 11
Pro pt idee. Eu am intalnit si fondatori care nu stiu sa scoata banuri. :))

Destav

Destav

Addicted Member

• Membru
  • 283 posts
  • 29 topics
  • Joined 11-January 12
Pro, si ideia lui c.ronaldo ii buna :X

BaBeL

BaBeL

Banned

• Banned
  • 2227 posts
  • 131 topics
  • Joined 28-December 10
o propunere buna insa multi nu inteleg chiar daca le explici de 100 de ori :)))

Mardara

Mardara

No Limit Member

• Banned
  • 2163 posts
  • 133 topics
  • Joined 10-October 11
Sunt si eu PRO.
Si ca sa dau si eu o idee vom face asa: pe adminii inscrisi la scoala ii aducem pe un server gol si ii punem sa stea spectatori, in timp ce profesorii "se joaca" incalcand reguli, stand pe mapa,avand coduri,injurand si sa vedem cum vor proceda.Dar inainte de aceasta proba practica profesorii respectivi le vor da o "lectie" pe care sa si-o noteze cu ar fi: la injuraturi se da gag 15 min , daca un player sta pe mapa se da slap iar daca va continua va primi slay ....etc.Si vor "trece" examenul doar cei care au respectat modelul de sanctionare a playerilor din lectia predata de profesori.

4ev3r @ CS16

4ev3r @ CS16

Platinum Member

• Membru
  • 1142 posts
  • 135 topics
  • Joined 22-June 11
KrAt0s eu zic ca esti un geniu,daca verdee sau Eduart vor accepta aceasta idee eu votez pentru ideea lui KrAt0s:).

STYL*

STYL*

No Limit Member

• Banned
  • 4116 posts
  • 196 topics
  • Joined 26-July 11
Ideea este foarte buna, sunt pro .

*ReXtoN*

*ReXtoN*

Fost Moderator Global

• Retired
  • 3993 posts
  • 120 topics
  • Joined 10-December 10
Dupa parerea mea ideea cu scoala este foarte buna dar si irealizabila totodata. Sunt zeci si zeci de probleme si situatii care pot aparea :
1) o sa se inscrie 100 oameni si o sa vina 10
2) jumate o sa abandoneze dupa prima zi
3) la intalniri o sa gaseasca scuze ca nu pot ajunge
4) o sa fie bataie mare pe rangurile de profesori . Profesorii trebuie sa reprezinte comunitatea si sa dea dovada de seriozitate , disciplina etc...
5) Chiar daca muncim si ne straduim 3 saptamani sau mai mult sa ii invatam, tot nu cred ca o sa se prinda ceva de ei.

Ganditi-va si la scoala voastra. Nu prea va duceti cu drag.... Trebuie premii, trebuie ceva sa ii motiveze. Plus ca din jocul de zi cu zi inveti mult mai mult decat din teorie. Ai nevoie de timp sa capeti experienta. Asa putem sa le damm un regulament cat casa si sa il invete ca pe Tatal Nostru. Na.... eu atat va zic, mai analizati odata ideea. Daca va hotarati sa o faceti , aveti tot sprijinul si respectul meu ;)

F U L L # Speed

F U L L # Speed

Acces radiat

• Banned
  • 122 posts
  • 12 topics
  • Joined 24-December 11

Dupa parerea mea ideea cu scoala este foarte buna dar si irealizabila totodata. Sunt zeci si zeci de probleme si situatii care pot aparea :
4) o sa fie bataie mare pe rangurile de profesori . Profesorii trebuie sa reprezinte comunitatea si sa dea dovada de seriozitate , disciplina etc...
5) Chiar daca muncim si ne straduim 3 saptamani sau mai mult sa ii invatam, tot nu cred ca o sa se prinda ceva de ei.

Ganditi-va si la scoala voastra. Nu prea va duceti cu drag.... Trebuie premii, trebuie ceva sa ii motiveze. Plus ca din jocul de zi cu zi inveti mult mai mult decat din teorie. Ai nevoie de timp sa capeti experienta. Asa putem sa le damm un regulament cat casa si sa il invete ca pe Tatal Nostru. Na.... eu atat va zic, mai analizati odata ideea. Daca va hotarati sa o faceti , aveti tot sprijinul si respectul meu ;)

Nu cred asta ,eu sunt pro e foarte buna ideea !

M@sT3rs

M@sT3rs

Gamer Member

• Membru
  • 865 posts
  • 60 topics
  • Joined 17-July 11
Eu zic pro!

Laurrica

Laurrica

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 2123 posts
  • 210 topics
  • Joined 07-February 12

Pai ce zic eu , elevul promovat sa-si lase lista cu serverele la care ar vrea sa intre ... si acolo decidem noi sau Owneri server-lor.

Alte premii nu cred ca avem ce sa le dam :|
- oricum bine gandit RexTon

Cip-_-

Cip-_-

Advanced Member

• Membru
  • 150 posts
  • 20 topics
  • Joined 01-March 12
Pro.. eu zic ca 3 din 10 admini noi pe un servar nu stiu comenzile:D

1qurv

1qurv

Platinum Member

• Membru
  • 997 posts
  • 172 topics
  • Joined 07-February 12
Hmm :-? acum sa va zic si parerea mea .. daca doar ti-as citi ideea in sine si ti-as raspunde fara a include mai multe aspecte, as fi CLAR de-acord cu ideea ta .. e o idee destul de ingenioasa, cu un scop destul de bun, cel de a creste / perfectiona oamenii nostri .. insa daca m-as gandi si m-as pune in pielea unui "profesor" as zice CLAR si raspicat NU .. deoarece trebuie sa iei in calcul mai multe aspecte, cum ar fi ipocrizia, inocenta, nepasarea unora care se vor inscrie la acest curs, probleme cu care se vor confrunta acesti profesori, va zic eu sigur ca nu vor veni doar persoane dornice sa invete si atunci acei oameni care depun efort de a cultiva un om se vor simti jigniti si vom ajunge la stadiul in care vom ramane fara profesori.. in lume ne intalnim cu fel si fel de oameni ..

Parerea mea este ca daca fiecare detinator ar sti personal cum sa-si perfectioneze adminii, sa le deie celor cu potential o sansa, sa fie rabdatori cu ei si calmi cu cei care merita .. atunci nu am mai avea nevoie de aceasta scoala ;)

Verdeee

Verdeee

Founder

• Retired
  • 5710 posts
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10
Cum ti-am spus si pe messenger, ideea este buna, insa nu vreau sa fie un copy/paste dupa cum s-au obisnuit toti sa faca.

D3V1- BoY

D3V1- BoY

Untouchable Member

• Membru
  • 1340 posts
  • 22 topics
  • Joined 13-September 11
Sunt PRO si eu dar nu cred ca o sa se inscrie multi

Want3D.

Want3D.

Acces radiat

• Banned
  • 92 posts
  • 15 topics
  • Joined 08-April 12
Eu as vrea sa ma inscriu ca profesor.Stiu destul de bine adminatul si consider ca sunt un baiat ingenios.Chiar nu avem nevoie de prof care sa nu stiu nici macar sa scrie(ex:sami,iei") sau altele.E o buna idee.Dar vad ca nimeni nu o finalizeaza.

asV

asV

Fost Moderator

• Retired
  • 1859 posts
  • 457 topics
  • Joined 27-April 11

Parerea mea este ca daca fiecare detinator ar sti personal cum sa-si perfectioneze adminii, sa le deie celor cu potential o sansa, sa fie rabdatori cu ei si calmi cu cei care merita .. atunci nu am mai avea nevoie de aceasta scoala ;)

Fiecare detinator se uita sa aduca pe svr-ul lui admini experimentati .... Ar trebuii sa piarda timp important si sa scada cateva locuri bune in gamtracker pt a putea sa-si perfectioneze admini ...

Mi se pare o idee buna , dar , din cate am citi pe aici , am observat numai profesorii [ majoritatea : io sunt profesor ...; as fii un profesor destul de bun ...;etc.] ....atunci la ce ne mai trebuie aceasta scoala . Cred eu , ca o idee ar fii ca fiecare detinator de pe aceasta comunitate sa propuna un admin experimentat din lista lui de staf .... Sunt n svr aici la noi , daca fiecare detinator ar propune cate un admin [care considera el ca merita sa fie profesor , si ca ar face o treaba destul de buna ] , la final se va face o selectie , si se va selecta cei mai buni admini . Din pc meu de vedere , asta ar fii o modalitate de a alcatuii grupul de profesorii ....

zennnoftw.ART

zennnoftw.ART

Fost Moderator

• Retired
  • 3235 posts
  • 147 topics
  • Joined 04-April 12
o idee foarte buna dar cum au spus si altii necesita timp rabdare si un staff de profesori priceputi,seriosi si rabdatori daca se va finaliza aceasta propunere eu sa vrea sa ma inscriu ca elev pentru ca n-am nimic de pierdut , doar de invatat :D !

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users