[CS16] O mica idee!
Posted 27 March 2012 - 09:10 PM

Posted 27 March 2012 - 09:14 PM

Edited by 3dhorror @ CS16, 27 March 2012 - 09:17 PM.
Posted 27 March 2012 - 09:47 PM

Posted 27 March 2012 - 09:55 PM

Posted 27 March 2012 - 10:37 PM

Posted 28 March 2012 - 07:26 AM

Posted 28 March 2012 - 08:33 AM

Si ca sa dau si eu o idee vom face asa: pe adminii inscrisi la scoala ii aducem pe un server gol si ii punem sa stea spectatori, in timp ce profesorii "se joaca" incalcand reguli, stand pe mapa,avand coduri,injurand si sa vedem cum vor proceda.Dar inainte de aceasta proba practica profesorii respectivi le vor da o "lectie" pe care sa si-o noteze cu ar fi: la injuraturi se da gag 15 min , daca un player sta pe mapa se da slap iar daca va continua va primi slay ....etc.Si vor "trece" examenul doar cei care au respectat modelul de sanctionare a playerilor din lectia predata de profesori.
Posted 28 March 2012 - 09:27 AM

Posted 28 March 2012 - 09:34 AM

Posted 29 March 2012 - 02:57 PM

1) o sa se inscrie 100 oameni si o sa vina 10
2) jumate o sa abandoneze dupa prima zi
3) la intalniri o sa gaseasca scuze ca nu pot ajunge
4) o sa fie bataie mare pe rangurile de profesori . Profesorii trebuie sa reprezinte comunitatea si sa dea dovada de seriozitate , disciplina etc...
5) Chiar daca muncim si ne straduim 3 saptamani sau mai mult sa ii invatam, tot nu cred ca o sa se prinda ceva de ei.
Ganditi-va si la scoala voastra. Nu prea va duceti cu drag.... Trebuie premii, trebuie ceva sa ii motiveze. Plus ca din jocul de zi cu zi inveti mult mai mult decat din teorie. Ai nevoie de timp sa capeti experienta. Asa putem sa le damm un regulament cat casa si sa il invete ca pe Tatal Nostru. Na.... eu atat va zic, mai analizati odata ideea. Daca va hotarati sa o faceti , aveti tot sprijinul si respectul meu

Posted 29 March 2012 - 03:22 PM

Dupa parerea mea ideea cu scoala este foarte buna dar si irealizabila totodata. Sunt zeci si zeci de probleme si situatii care pot aparea :
4) o sa fie bataie mare pe rangurile de profesori . Profesorii trebuie sa reprezinte comunitatea si sa dea dovada de seriozitate , disciplina etc...
5) Chiar daca muncim si ne straduim 3 saptamani sau mai mult sa ii invatam, tot nu cred ca o sa se prinda ceva de ei.
Ganditi-va si la scoala voastra. Nu prea va duceti cu drag.... Trebuie premii, trebuie ceva sa ii motiveze. Plus ca din jocul de zi cu zi inveti mult mai mult decat din teorie. Ai nevoie de timp sa capeti experienta. Asa putem sa le damm un regulament cat casa si sa il invete ca pe Tatal Nostru. Na.... eu atat va zic, mai analizati odata ideea. Daca va hotarati sa o faceti , aveti tot sprijinul si respectul meu
Nu cred asta ,eu sunt pro e foarte buna ideea !
Posted 29 March 2012 - 03:47 PM

Posted 29 March 2012 - 10:25 PM

Dupa parerea mea ideea cu scoala este foarte buna dar si irealizabila totodata. Sunt zeci si zeci de probleme si situatii care pot aparea :
Pai ce zic eu , elevul promovat sa-si lase lista cu serverele la care ar vrea sa intre ... si acolo decidem noi sau Owneri server-lor.
Alte premii nu cred ca avem ce sa le dam

- oricum bine gandit RexTon
Posted 04 April 2012 - 09:52 PM

Posted 08 April 2012 - 04:00 PM

Parerea mea este ca daca fiecare detinator ar sti personal cum sa-si perfectioneze adminii, sa le deie celor cu potential o sansa, sa fie rabdatori cu ei si calmi cu cei care merita .. atunci nu am mai avea nevoie de aceasta scoala

Posted 09 April 2012 - 01:47 AM

Posted 18 April 2012 - 12:07 AM

Posted 18 April 2012 - 09:32 PM

Posted 19 April 2012 - 06:07 PM

Parerea mea este ca daca fiecare detinator ar sti personal cum sa-si perfectioneze adminii, sa le deie celor cu potential o sansa, sa fie rabdatori cu ei si calmi cu cei care merita .. atunci nu am mai avea nevoie de aceasta scoala
Fiecare detinator se uita sa aduca pe svr-ul lui admini experimentati .... Ar trebuii sa piarda timp important si sa scada cateva locuri bune in gamtracker pt a putea sa-si perfectioneze admini ...
Mi se pare o idee buna , dar , din cate am citi pe aici , am observat numai profesorii [ majoritatea : io sunt profesor ...; as fii un profesor destul de bun ...;etc.] ....atunci la ce ne mai trebuie aceasta scoala . Cred eu , ca o idee ar fii ca fiecare detinator de pe aceasta comunitate sa propuna un admin experimentat din lista lui de staf .... Sunt n svr aici la noi , daca fiecare detinator ar propune cate un admin [care considera el ca merita sa fie profesor , si ca ar face o treaba destul de buna ] , la final se va face o selectie , si se va selecta cei mai buni admini . Din pc meu de vedere , asta ar fii o modalitate de a alcatuii grupul de profesorii ....
Posted 19 April 2012 - 06:21 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users