O pus puncut pe I ,alceva nu mai ii de zis.

[CS16] Cerem intelegere din partea detinatorilor
Started By
EduArT
, Mar 09 2012 12:04 AM
Posted 11 April 2012 - 02:33 AM

Posted 08 July 2012 - 12:40 PM

Pana akuma tot ce nu am stiut sa fac mai ajutat pt asta te Apreciez esti un om cu caracter ma bucur ca prin intermediul lui Dufy am Cunoscut aceasta Comunitate si acesti oameni.
Posted 08 July 2012 - 07:32 PM

Esti un baiat de nota 20 Eduart te-am sunt si la 12 noaptea si mai rezolvat cu toate probleme la sv.Multa bafta in tot ce ai de facut!!
Posted 31 July 2012 - 09:15 AM

Va respect si il re respect mai ales pe Eduart ..faceti o echipa buna.....bravo 
Am avut o problema cu Panoul de comanda ..imi zicea ca sunt banat si ca nu mai pot folosi comandarcon din GameCP ...si intradevar nu mati lasat balta...bravo baieti...si va multumesc pentru promptitudinea voastra...
Chiar sunt fericit ca am ales sa hostez servru la voi...bravo...si tinetio tot asa.

Am avut o problema cu Panoul de comanda ..imi zicea ca sunt banat si ca nu mai pot folosi comandarcon din GameCP ...si intradevar nu mati lasat balta...bravo baieti...si va multumesc pentru promptitudinea voastra...
Chiar sunt fericit ca am ales sa hostez servru la voi...bravo...si tinetio tot asa.

Posted 31 July 2012 - 10:35 AM

Posted 01 August 2012 - 11:40 PM

da si eu am facut la fel
(am trimis ticket ca imi cade serverul ) dar sincer eu habar nu am sa umbu in gamecp deabea trimit un ticket ..
dar chiar si eu vreau sa te ajut sa iti usurez munca dar daca nu stiu ... voi incerca
Imi pare rau

Imi pare rau
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users