[CS16] Cerem intelegere din partea detinatorilor
Started By
EduArT
, Mar 09 2012 12:04 AM
Posted 09 March 2012 - 12:04 AM

In primul rand vreau sa va spun ca sunt foarte multe servere pe care proprii detinatori sau persoane carora li se ofer acces se strica, efectiv sunt distruse. Unele cu gand rau, altele din neatentie sau din dorinta de-a face ceva de unul singur (ceea ce apreciem, incurajam si indrumam). Sunt zile in care stam si refacem cate 4 servere de la 0, adaugarea hartilor, adaugarea pluginurilor cerute pe perioada gazduirii.
Altii owneri vin cu cereri de pluginuri care pe internet circula variante prost facute, iar aNNakin preia ideea si face de la 0 acel plugin.
Altii owneri vin cu cereri de pluginuri care nici macar nu exista, iar aNNakin le creeaza.
Ganditi-va si la noi, nu sunem roboti sa putem sta 24 din 24. Ce vreau sa scot in evidenta este faptul ca, ticketurile care semnaleaza probleme de functionare a serverului, picaje dese, bug-uri, erori etc incercam sa le rezolvam cat mai repede, noi asa consideram ca ticketuri de acest tip sunt o prioritate.
Daca ar fi numai cerinte de pluginuri, schimbare mod sau alte chestii minore, ar fi super super simplu, am duce o viata de "Nas", dar uite ca nu e asa. Va explic o chestie pe care foarte multi trec cu vederea si asta este adaugarea pluginurilor cautate pe google si descarcate de pe girlshare [dot] ro sau nume [dot] forumz [dot] ro.
Mai exact este vorba de "Din momentul in care adaugati voi diverse resurse pe server, iar acestea dauneaza serverului, voi raspundeti de greselile facute, noi raspundem doar de addonsu pus de noi." Aceasta bucata de text este din http://cs16.ro/forum...rver-securitate , sincer si noi am trecut cu vederea peste aceasta conditie, doar pentru a va bucura pe toti cu un server cat mai "bogat" si online.
Chestia cu "cade serverul", primim ticketuri in care scrie simplul fapt: "Imi cade serverul, rezolvati problema" :\ Ok bine, iti cade serverul, dar uitati-va in consola serverului (nu consola CS-ului) , un server poate sa cada din multe cauze. Foarte putini s-au deranjat sa deschida acea consola, sa ataseze in ticket o eroare, sa dezactiveze un plugin adaugat recent. Ca sa intervenim in depistarea problemelor va rog copiati ultimele 10, 15, 20 de randuri, chiar toata consola o poti scrie pe ticket, nu ne deranjeaza.
Nu trebuie sa ne dati: PM, SMS, BUZZ sau APELURI sa ne anuntati ca ati deschis un ticket. Vedem ticketurile, daca nu se rezolva pe moment inseamna ca pentru noi nu prezinta o urgenta. Cei care lasa ticket cu o problema grava, atunci da sunati-ne si la 5 dimineata. Cand aveam lista de ticketuri pe 0, cele noi le rezolvam chiar si in 2 minute, unii pot confirma.
Un sfat, alegeti-va un tip de amx_who , nu inteleg unii de ce-l schimba periodic, practic schimba din "Owners" in "Owner", sau o chestia destul de ciudata, unii vor primele gradele de genul: Detinator, Fondator, Owner, toate 3 sunt acelasi lucru, nu e nici o diferenta logica.
Sper ca cineva sa nu fie deranjat de ce am scris, dar sunt lucruri pe care trebuie sa le stie fiecare detinator. Noi gazduim serverul, va ajutam cu popularea, il configuram dupa placul vostru, dar noi sa va facem si partea de administrare nu se poate. In sensul sa stam sa cautam in loguri erorile serverului pe care detinatorul pur si simplu le poate copia din consola si sa le trimita pe ticket, chiar nu mi se pare normal din nici un punct de vedere. Ne-am pus si in locul detinatorului, sunt care chiar nu stiu unde e consola de care tot scriu aici, dar sa zica aici acea persoana, daca exista una, ca nu am vrut sa ii arat unde e consola sau ca cel putin nu i-am spus unde e (si nu ma refer la raspunsuri tipice gen: in gamecp)
Inca o chestie, chiar imi spunea cineva pe messenger: "Dar de ce nu mai faci anunturi? Sa informezi lumea de antiflood, de modificari?" Raspunsul e simplu, in ultimul timp fac anunturi in gamecp, ma gandesc ca fiecare detinator stie despre ce vorbesc, chiar dupa ce va logati in gamecp va apar acele anunturi, cu antiexploitul din 27.2, antiexploitul ghostchat samd. Si am observat ca informarea e mult mai rapida.
Ma opresc aici, ne vedem la urmatorul anunt, HF.
Altii owneri vin cu cereri de pluginuri care pe internet circula variante prost facute, iar aNNakin preia ideea si face de la 0 acel plugin.
Altii owneri vin cu cereri de pluginuri care nici macar nu exista, iar aNNakin le creeaza.
Ganditi-va si la noi, nu sunem roboti sa putem sta 24 din 24. Ce vreau sa scot in evidenta este faptul ca, ticketurile care semnaleaza probleme de functionare a serverului, picaje dese, bug-uri, erori etc incercam sa le rezolvam cat mai repede, noi asa consideram ca ticketuri de acest tip sunt o prioritate.
Daca ar fi numai cerinte de pluginuri, schimbare mod sau alte chestii minore, ar fi super super simplu, am duce o viata de "Nas", dar uite ca nu e asa. Va explic o chestie pe care foarte multi trec cu vederea si asta este adaugarea pluginurilor cautate pe google si descarcate de pe girlshare [dot] ro sau nume [dot] forumz [dot] ro.
Mai exact este vorba de "Din momentul in care adaugati voi diverse resurse pe server, iar acestea dauneaza serverului, voi raspundeti de greselile facute, noi raspundem doar de addonsu pus de noi." Aceasta bucata de text este din http://cs16.ro/forum...rver-securitate , sincer si noi am trecut cu vederea peste aceasta conditie, doar pentru a va bucura pe toti cu un server cat mai "bogat" si online.
Chestia cu "cade serverul", primim ticketuri in care scrie simplul fapt: "Imi cade serverul, rezolvati problema" :\ Ok bine, iti cade serverul, dar uitati-va in consola serverului (nu consola CS-ului) , un server poate sa cada din multe cauze. Foarte putini s-au deranjat sa deschida acea consola, sa ataseze in ticket o eroare, sa dezactiveze un plugin adaugat recent. Ca sa intervenim in depistarea problemelor va rog copiati ultimele 10, 15, 20 de randuri, chiar toata consola o poti scrie pe ticket, nu ne deranjeaza.
Nu trebuie sa ne dati: PM, SMS, BUZZ sau APELURI sa ne anuntati ca ati deschis un ticket. Vedem ticketurile, daca nu se rezolva pe moment inseamna ca pentru noi nu prezinta o urgenta. Cei care lasa ticket cu o problema grava, atunci da sunati-ne si la 5 dimineata. Cand aveam lista de ticketuri pe 0, cele noi le rezolvam chiar si in 2 minute, unii pot confirma.
Un sfat, alegeti-va un tip de amx_who , nu inteleg unii de ce-l schimba periodic, practic schimba din "Owners" in "Owner", sau o chestia destul de ciudata, unii vor primele gradele de genul: Detinator, Fondator, Owner, toate 3 sunt acelasi lucru, nu e nici o diferenta logica.
Sper ca cineva sa nu fie deranjat de ce am scris, dar sunt lucruri pe care trebuie sa le stie fiecare detinator. Noi gazduim serverul, va ajutam cu popularea, il configuram dupa placul vostru, dar noi sa va facem si partea de administrare nu se poate. In sensul sa stam sa cautam in loguri erorile serverului pe care detinatorul pur si simplu le poate copia din consola si sa le trimita pe ticket, chiar nu mi se pare normal din nici un punct de vedere. Ne-am pus si in locul detinatorului, sunt care chiar nu stiu unde e consola de care tot scriu aici, dar sa zica aici acea persoana, daca exista una, ca nu am vrut sa ii arat unde e consola sau ca cel putin nu i-am spus unde e (si nu ma refer la raspunsuri tipice gen: in gamecp)
Inca o chestie, chiar imi spunea cineva pe messenger: "Dar de ce nu mai faci anunturi? Sa informezi lumea de antiflood, de modificari?" Raspunsul e simplu, in ultimul timp fac anunturi in gamecp, ma gandesc ca fiecare detinator stie despre ce vorbesc, chiar dupa ce va logati in gamecp va apar acele anunturi, cu antiexploitul din 27.2, antiexploitul ghostchat samd. Si am observat ca informarea e mult mai rapida.
Ma opresc aici, ne vedem la urmatorul anunt, HF.
- SoEasy! likes this
Posted 09 March 2012 - 12:32 AM

este cel mai bine sa ne anuntati prin gamecp asa vedem si instalam in cel mai scurt timp ear despre plugingurile loate de pe net eu ce pluginguri descarc mai intai le probez pe un server instalat la mine in pc si asa le verific daca sunt bune sau nu inainte de a-le folosi pe serveru hostat la voi
p.s eu va inteleg si va sustin ca nu puteti sta tot timpul cu ochi in pc pt fiecare in parte mai exista si viata personala totusi
p.s eu va inteleg si va sustin ca nu puteti sta tot timpul cu ochi in pc pt fiecare in parte mai exista si viata personala totusi
Edited by geoss84, 09 March 2012 - 01:17 AM.
Posted 09 March 2012 - 01:59 AM

Este cel mai bine sa ne anuntati prin gamecp deoarece cred ca toti detinatorii vad mai repede.Si chestia cu cazutul serverelor este o aberatie,eu am observat ca si mie cand imi cade sv este toata comunitatea cazuta severe / forum / gamecp.Eu unul va inteleg perfect ca nu puteti sta nici voi non-stop numai in calculator.Imi cer scz daca nu trebuia postat aici !Bafta !
Posted 09 March 2012 - 09:30 AM

Multumim Pentru efortul depus pentru noi!! Nu ne ati lasat la greu niciodata,va faceti treaba excelent de bine
Bafta in continuare !!!
Bafta in continuare !!!
Posted 09 March 2012 - 01:49 PM

Ai dreptate eduart multi nu stiu sa adauge un plugin si spun ca e din cauza voastra. Oricum multumim pentru tot ceea ce faceti pentru noi, mai rar asa "sefi" ca voi.
Posted 09 March 2012 - 02:19 PM

Posted 09 March 2012 - 05:19 PM

Multumim Pentru efortul depus pentru noi!!
Nu ne ati lasat la greu niciodata,
va faceti treaba excelent de bine
Respect !
Nu ne ati lasat la greu niciodata,
va faceti treaba excelent de bine
Respect !
Posted 09 March 2012 - 07:12 PM

Si echipa KISS.CS16.RO , este de acord cu anunturile prin intermediul GAMECP.
Si Eduart, eu am luat la cunostinta tot ce ai descris tu mai sus si sti ca te inteleg in toate.
Bafta si multumim mult , te apreciez.
Si Eduart, eu am luat la cunostinta tot ce ai descris tu mai sus si sti ca te inteleg in toate.
Bafta si multumim mult , te apreciez.
Posted 09 March 2012 - 10:47 PM

Am luat la cunostinta tot ce ai spus tu mai sus si ai perfecta dreptate
Ai mare dreptate la faza cu anunturile prin intermediul GAMECP circula mult mai rpd informatia
Multumim pentru efortul depus !

Ai mare dreptate la faza cu anunturile prin intermediul GAMECP circula mult mai rpd informatia
Multumim pentru efortul depus !
Posted 09 March 2012 - 11:04 PM

Nu cred ca mai exista comunitate ca asta , sa visezi noaptea un plugin(asa cum fac eu
) si a doua zi sa faci ticket si poc , Domnul annakin il face, tot respectu pt baiatu asta:D
Ar trebui sa luati aminte la sfaturile lui eduart deoarece el chiar va vrea binele pt sv voastre ,parerea mea
.

Ar trebui sa luati aminte la sfaturile lui eduart deoarece el chiar va vrea binele pt sv voastre ,parerea mea
.
Posted 10 March 2012 - 08:23 AM

Posted 11 March 2012 - 12:23 AM

Alpha.cs16.ro a luat la cunostinta si suntem intrun totul de acord cu cele mentionate mai sus.
Recunosc cateodata te sun sa intri pe mess daca ii o problema grava, nu stiam ca ticketurile importante le rezolvati primeleme, eu ma gandeam ca voi numai seara le verificati.
Respect comunitatea CS16 si tot stafull
Recunosc cateodata te sun sa intri pe mess daca ii o problema grava, nu stiam ca ticketurile importante le rezolvati primeleme, eu ma gandeam ca voi numai seara le verificati.
Respect comunitatea CS16 si tot stafull
Posted 11 March 2012 - 10:19 AM

Respect de la mine! Da intradevar a fost cand ati rezolvat ticketul meu intr-un interval de 5 minute, eu pot confirma asta! Cat despre anunturile din Gamecp asa e cel mai bine;)!
Bafta in continuare;)
Bafta in continuare;)
Posted 12 March 2012 - 09:12 AM

Nimeni nu va cearta (ca nare de ce) doar atat ca mia cazut sv de vreo 3 ori intro saptamana. Respect pentru cei care sunt implicati in comunitatea CS16 bafta si tinetio tot asa
Posted 12 March 2012 - 03:25 PM

M.am simtit si eu printre cateva chestii din ce a zis Edu si cateodata mie rusine sa ii mai spun "Imi cade serverul am verificat aia aia si aia si nu vrea", verificati si consola mai intai sau pluginurile noi adaugate. "No ma" eu va sugerez sa invatati singuri sa va intretineti serverul si sa ii multumiti lui Edu si in somn ca ne ajuta, la inceput si eu eram in necunostiinta de cauza, usor usor cu fratele meu google si cu sfaturile lui Afro am reusit sa invatam sa ne descurcam amandoi cat de cat. Nu spun ca gata de acum nu mai las nici un ticket sunt mai bun si ca annakin dar...lucrurile elementare gen "sa adaugi un plugin,sa modifici un sma,sa adaugi admine" astea ar trebui stiute dinainte de a deschide serverul. Eu zic ca pe alte comunitati nu e aceeasi chestie cu support-ul ca la noi, inca odata multumim EduarT,Verdeee si aNNNakin pentru support

Posted 12 March 2012 - 03:34 PM

Eu is asta recunosc
) Dar macar nu am tipat tare..... chiar dak mai am un topic deschis de 2 saptamani.
Eu is asta recunosc

Posted 12 March 2012 - 05:26 PM

Multumim ca aveti grija de noi;) si toat pluginsurile create ? nu le pune sa le vedem cu toti ? poate ne mai da ceva ideei;)
REspect CS16.ro
REspect CS16.ro
Posted 12 March 2012 - 06:17 PM

Sunte peste 50 de pluginuri marca CS16 create de aNNakin pe baza ideilor mele, Verdeee si suportul ticket. Cand o sa fie gata site-ul o sa fie facute publice majoritatea. Unele pluginuri nu vor fi facute publice, spre exemplu sistemul de xredirect, de dropuri samd.
In legatura cu anuntul, nu vreau multumiri sau posturi gj edu esti tare, vreau doar sa aveti rabdare cu ticketurile si sa ne furnizati erorile si informatiile necesare pe ticket. Noi (EduArT, Verdeee si aNNakin) facem asta din placere, nu din obligatie)
In legatura cu anuntul, nu vreau multumiri sau posturi gj edu esti tare, vreau doar sa aveti rabdare cu ticketurile si sa ne furnizati erorile si informatiile necesare pe ticket. Noi (EduArT, Verdeee si aNNakin) facem asta din placere, nu din obligatie)
Posted 14 March 2012 - 11:16 AM

am citit.ai dreptate nu am facut niciodata ticket cu eraorea din consola.sincer nu mi'a dat seama,dar am luat la cunostinta si pe viitor o sa fac tot posibilul sa dau cat mai multe detalii.
Multa bafta in continuare si tineti-o tot asa
Multa bafta in continuare si tineti-o tot asa
Posted 10 April 2012 - 10:54 PM

Annakin Felicitari pentru pluginurile create / modificate si succes la cat mai multe
EduArT Multumim pentru efortul pe care il depui , nu imi pot imagina cate ore iti petreci printre servere , cate ore de nervi sau stres.. totusi sunt 100+ server in comunitate.. Esti un om de milioane>
< Succes in continuare
EduArT Multumim pentru efortul pe care il depui , nu imi pot imagina cate ore iti petreci printre servere , cate ore de nervi sau stres.. totusi sunt 100+ server in comunitate.. Esti un om de milioane>

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users