As vrea sa raman cu: Vlad;
Emailuri: -
Nu vreau să am surprize.
Mulțumesc.
Edited by Vlad;, 12 January 2015 - 04:10 PM.
Edited by Vlad;, 12 January 2015 - 04:10 PM.
Conturi: Vlad; si toate de pe ip meu.
Nu vreau să am surprize.
Mulțumesc.
Done
Conturi: Stefan - Gfx , si restul de pe ip meu .
As vrea sa raman cu: Stefan - Gfx.
Emailuri: parca the.masty , numai stiu sigur ! Oricum vreau toate conturile de pe ip meu sa fie banate inafara de acesta !
Conturi: Stefan - Gfx , si restul de pe ip meu .
As vrea sa raman cu: Stefan - Gfx.
Emailuri: parca the.masty , numai stiu sigur ! Oricum vreau toate conturile de pe ip meu sa fie banate inafara de acesta !
Done.
Next?
Cont/uri : Boyka @CS16 si Boyka <3
As vrea sa raman cu : Boyka @CS16
E-maillul folosit la conturi : La Boyka @CS16 : [email protected] si la Boyka <3 : [email protected]
Cont/uri : Boyka @CS16 si Boyka <3
As vrea sa raman cu : Boyka @CS16
E-maillul folosit la conturi : La Boyka @CS16 : [email protected] si la Boyka <3 : [email protected]
Done
Nu vreau să am surprize.
Mulțumesc.
Nu vreau să am surprize.
Mulțumesc.
Nu vreau să am surprize.
Mulțumesc.
Ai mai postat o data si s-a ocupat Lucian.
Conturi : zielkiaxe 666. / NEXOW ;
As vrea sa raman cu : nici unul dintre conturi
Emailuri : [email protected] / [email protected]
Pacat ca va comportati asa,parca as fi facut o crima .Se vede interesul tuturor.
Multa bafta !
Conturi : zielkiaxe 666. / NEXOW ;
As vrea sa raman cu : nici unul dintre conturi
Emailuri : [email protected] / [email protected]
Pacat ca va comportati asa,parca as fi facut o crima .Se vede interesul tuturor.
Multa bafta !
Done
Conturi : -DonBaxter și dacă mai e vreunul.
As vrea sa raman cu : NICIUNUL
Emailuri : ID.messenger.
edit.
Edited by Luv ya;x, 13 February 2015 - 08:24 AM.
Am ajuns la concluzia că pe aici sunt numai copiii vai de ei , mai pe scurt depravati!
Majoritatea găsesc pe acest forum șansa de a fii și ei șmecheri! Măcar aici.
Dacă au un număr de posturi și dacă au și un grad, deja se cred în Paradis. Îmi este mila de voi. De geniile din ziua de azi . Dacă aveti 100 de KG la vârsta de 12 ani, nu stati pe un site faceti un. Sport.
Dar mna, dacă ești gras și urât nu poti sa ieși din casă ca te faci de râs.
Și în încheiere, comunitatea asta e vai de ea. În frunte cu conducerea.
Am o rugăminte, aceea fiind ca magnifica Luv Ya să-mi dea banul. Cu ocazia asta uită-te și în oglindă
Va salut.
nu vreau sa te atac sau ceva, dar sa stii ca acesti adolescenti formeaza comunitatea.. cati oameni cu capul pe umeri de 30 de ani crezi ca mai stau pe forum? cativa, iti zic eu..nu cred ca toti sunt cum ai spus tu, sunt persoane de nota 10 dar si de nota 2..nu dam nume
cat despre aspect..niciodata nu te lega de altii ca nu stii ce iti rezerva viitorul.
acest grad iti da o incredere cum ca esti mai important, te simti mai bine, de asta multi vor grade, te simti cum sa zic, implinit, ca si cum asteptai asta si oricum.. sunt doar virtuale deci no offense, nu poti caracteriza un om care il stii pe internet
frate nu te supara dar asta este strict parerea mea si nu cred ca ai gadit bine
Stiu ca o sa primesc warn..asta e, dar daca ati zice parerea inseamna warn, accept.
Edited by Luv ya;x, 13 February 2015 - 08:23 AM.
Avertisment*Off-topic
Am ajuns la concluzia că pe aici sunt numai copiii vai de ei , mai pe scurt depravati!
Majoritatea găsesc pe acest forum șansa de a fii și ei șmecheri! Măcar aici.
Dacă au un număr de posturi și dacă au și un grad, deja se cred în Paradis. Îmi este mila de voi. De geniile din ziua de azi . Dacă aveti 100 de KG la vârsta de 12 ani, nu stati pe un site faceti un. Sport.
Dar mna, dacă ești gras și urât nu poti sa ieși din casă ca te faci de râs.
Și în încheiere, comunitatea asta e vai de ea. În frunte cu conducerea.
Am o rugăminte, aceea fiind ca magnifica Luv Ya să-mi dea banul. Cu ocazia asta uită-te și în oglindă
Va salut.
Don Baxter , comunitatea asta este pentru toate varstele. Nu stiu daca ai prins varful comunitatii, dar daca Eduart si Verdeee au reusit sa duca comunitatea printre primele locuri => ca stiu ceea ce fac. As prefera din partea celor mai "mari sa se ocupe, nu sa stea pe margine si sa rada de cei mici . Nu stiu daca ar conta greutatea sau cat de teoretic " frumos / frumoasa esti" pe internet , nu ? Te-ai luat de un aspect total gresit . Revino-ti la normal , asta e ceea ce-ti sugerez eu .
Edited by Luv ya;x, 13 February 2015 - 08:24 AM.
Avertisment*Off-topic
Don Baxter , comunitatea asta este pentru toate varstele. Nu stiu daca ai prins varful comunitatii, dar daca Eduart si Verdeee au reusit sa duca comunitatea printre primele locuri => ca stiu ceea ce fac. As prefera din partea celor mai "mari sa se ocupe, nu sa stea pe margine si sa rada de cei mici . Nu stiu daca ar conta greutatea sau cat de teoretic " frumos / frumoasa esti" pe internet , nu ? Te-ai luat de un aspect total gresit . Revino-ti la normal , asta e ceea ce-ti sugerez eu .
se lasa de comunitate sa facut cu un cont steam teparu .........*** e un copil fara viitor *
Edit>iti inteleg situatia(cum ca ai fost "furat")dar ai grija la respectarea regulamentului.
Edited by Luv ya;x, 13 February 2015 - 08:27 AM.
Avertisment verbal*Off-topic
Conturi:Toate de pe ip inafara de acesta (eL DrAg0)
As dori sa raman cu : eL DrAg0
E-mail: nu mai stiu. Oricum vreau toate conturile de pe ip meu sa fie banate inafara de acesta !
Conturi: Deliric @CS16 , Rappa @CS16 .
As vrea sa raman cu: Deliric @CS16
Conturi:Toate de pe ip inafara de acesta (eL DrAg0)
As dori sa raman cu : eL DrAg0
E-mail: nu mai stiu. Oricum vreau toate conturile de pe ip meu sa fie banate inafara de acesta !
Done.
Cont/uri : Albiciuc si Lopux @ Rona
As vrea sa raman cu : Lopux @ Rona
E-maillul folosit la conturi : [email protected] sa vrea ca e-mailu ista sa fie pus pe cont-u Lopux @ Rona pentru cu am aut [email protected] si l-au inchis si nu mai pot intra pe contu ila !
Cont/uri : Albiciuc si Lopux @ Rona
As vrea sa raman cu : Lopux @ Rona
E-maillul folosit la conturi : [email protected] sa vrea ca e-mailu ista sa fie pus pe cont-u Lopux @ Rona pentru cu am aut [email protected] si l-au inchis si nu mai pot intra pe contu ila !
Done.
Astept PM de pe celalalt cont pentru a-ti schimba e-mail-ul.
Cont/uri : toate de pe ip meu
As vrea sa raman cu : R0tleSS
E-maillul folosit la conturi : nu mai tin minte
0 members, 2 guests, 0 anonymous users