Done.
Next?
Cont/uri : Nu îmi ştiu conturile active, aş dorii să le banaţi pe toate care se află pe acest IP.
As vrea sa raman cu : MADZ (actualul).
E-maillul folosit la conturi : Nu ştiu.
Cont/uri : magikar19 ; ZeNeKa ; PamPamFlawless (si daca mai e unul ..)
As vrea sa raman cu : nimic.
E-maillul folosit la conturi : znk.monstru ; eusebyugg . Si nu mai stiu...
O mica explicatie * Eu locuiesc in Constanta . Si am un apartament in Campina , si am hotarat sa ma duc acolo la liceu , si sa stau pe parcursur anilor scolari in Campina . Si in apartamentul ala ... mai stateau baieti/fete cu mine , ca doar nu stateam singur .. Si toata seara stateam si ne jucam Counter-Strike TOATA SEARA ( Din cauza voastra m-au exmatriculat.) ... Si Am gasit aceasta comunuitate si ne-am facut toti conturi .. si eu nu m-am gandit atnci ca fac toti pe ip-ul meu ... Deci daca ati putea sa banati toate conturile de pe acel ip .(am vorbit eu cu persoanele care detin conturile) Deci sa nu-mi banati ip-ul , pentru ca la facultate ma duc in ploiesti , si fac naveta de la poiana/ploiesti .. Deci sa mai pot intra pe acel ip.. . Daca se poate
BTW : ACUM SUNT PE ALT IP . Nu pe cel pe care sunt facute conturile .
Edited by magikar19, 15 July 2014 - 11:50 PM.
Cont/uri : magikar19 ; ZeNeKa ; PamPamFlawless (si daca mai e unul ..)
As vrea sa raman cu : nimic.
E-maillul folosit la conturi : znk.monstru ; eusebyugg . Si nu mai stiu...
O mica explicatie * Eu locuiesc in Constanta . Si am un apartament in Campina , si am hotarat sa ma duc acolo la liceu , si sa stau pe parcursur anilor scolari in Campina . Si in apartamentul ala ... mai stateau baieti/fete cu mine , ca doar nu stateam singur .. Si toata seara stateam si ne jucam Counter-Strike TOATA SEARA ( Din cauza voastra m-au exmatriculat.) ... Si Am gasit aceasta comunuitate si ne-am facut toti conturi .. si eu nu m-am gandit atnci ca fac toti pe ip-ul meu ... Deci daca ati putea sa banati toate conturile de pe acel ip .(am vorbit eu cu persoanele care detin conturile) Deci sa nu-mi banati ip-ul , pentru ca la facultate ma duc in ploiesti , si fac naveta de la poiana/ploiesti .. Deci sa mai pot intra pe acel ip.. . Daca se poate
BTW : ACUM SUNT PE ALT IP . Nu pe cel pe care sunt facute conturile .
Done.
Cont-uri : Toate care sunt pe ip ul meu
As vrea sa raman cu : Damonn si MaGaKinG (care este al fratelui meu)
Emailul folosit la conturi : Pe Damonn (aseby90) si pe MaGaKinG (truscaandrey25) iar pe celelalte chiar nu stiu , si chiar nu stiu daca mai am conturi pe ip ul meu , dar merita sa incerc , pentru a nu primii ban pe toate conturile ..
Ai ip dinamic, nu am gasit alte conturi.
Next?
Cont/uri: Crospy261 / kristall / Tipers1 / GeniusPixlr
As vrea sa raman cu: Crospy261
E-mailul folosite la cont: nu le mai stiu....
Cont/uri: Crospy261 / kristall / Tipers1 / GeniusPixlr
As vrea sa raman cu: Crospy261
E-mailul folosite la cont: nu le mai stiu....
Done.
Cont/uri: DonPablo11/pusExX - e acelasi, unul e username ,unul displayname
As vrea sa raman cu: Acesta
E-mailul folosite la cont: As dori sa se verifice daca nu mai sunt alte conturi facute de pe acest ip, am wireless si nu pot pune parola fiindca locuiesc la pensiune.
Cont/uri: DonPablo11/pusExX - e acelasi, unul e username ,unul displayname
As vrea sa raman cu: Acesta
E-mailul folosite la cont: As dori sa se verifice daca nu mai sunt alte conturi facute de pe acest ip, am wireless si nu pot pune parola fiindca locuiesc la pensiune.
Nu am mai gasit nici un cont.
Cont/uri : Toate de pe ip-ul meu.
As vrea sa raman cu : VLadJR <3 (ASTA)
E-maillul folosit la conturi : [email protected]
Cont/uri : Toate de pe ip-ul meu.
As vrea sa raman cu : UltrasRoby ;x
E-maillul folosit la conturi : Nu stiu daca mai sunt conturi , am mai facut odata cerere , si ati gasit muuulte conturi pe ip meu , vreau sa vad daca s-au mai facut..
Cont/uri : KrippeN.=DD
As vrea sa raman cu :Niciunul
E-maillul folosit la conturi : Nu stiu.
Multumesc CS16GAMING,RESPECT.
Cont/uri : KrippeN.=DD
As vrea sa raman cu :Niciunul
E-maillul folosit la conturi : Nu stiu.Multumesc CS16GAMING,RESPECT.
Done.
Cont/uri : bauless.- (al meu) si StefaN@FlaG (un hot)
As vrea sa raman cu : bauless.-
E-maillul folosit la conturi : [email protected] (bauless.-) si la StefaN@FlaG nu-l stiu ... asta nu are net si ia de la mine prin wi-fi .. deoarece nu mai am parola la wi-fi .. rog sa fie banat.
Cont/uri : bauless.- (al meu) si StefaN@FlaG (un hot)
As vrea sa raman cu : bauless.-
E-maillul folosit la conturi : [email protected] (bauless.-) si la StefaN@FlaG nu-l stiu ... asta nu are net si ia de la mine prin wi-fi .. deoarece nu mai am parola la wi-fi .. rog sa fie banat.
Daca si-a facut cont de pe wi-fiul tau, si acest cont e al lui, nu avem de ce sa il banam.
Cont/uri : B.Vlad , DuCuGoN
As vrea sa raman cu : B.Vlad as vrea sa dati unban la B.Vlad
E-maillul folosit la conturi : nu mai stiu
0 members, 6 guests, 0 anonymous users