Este super acest joc dar necesită configuraţii mari la (pc)

[CS16] Assassin's Creed 3
Started By
th3#afk
, Feb 25 2012 01:41 AM
Gambling MMORPG Game Simulator Survival Horror RPG Skateboarding Strategie Action-adventure FPS Battlefield 3 Platformer
Posted 17 April 2013 - 09:54 PM

Posted 18 April 2013 - 07:22 PM

Posted 18 April 2013 - 07:23 PM

Posted 20 April 2013 - 02:16 AM

Este unul dintre cele mai tari jocuri aparute recent , am vazut si toate episoadele din serialul TV si pot spune ca o parte din succes gameplayelui este datorat serialului , care este urmarit de milioane de oameni , majoritatea pe internet .La toate capitolele ( grafica , action , strategy etc ) jocul le trece cu brio . Totodata imi place ca este legatura intre film si joc , ceea ce ofera ponturi , pentru cei care au urmarit serialul .
Posted 20 April 2013 - 02:19 AM

Cum zice si SUD , chiar daca e free pe STEAM mai nimeni nu se inghesuie la el deoarece la ce cerinte are multi aleg sa joace GTA 4 / Mafia 2 / L.A. Noir etc . Am urmarit cateva videouri pe youtube cu jocul , insa nu mi se pare atractiv , seama cu Shrek 3 ca si poveste , sincer

Posted 20 April 2013 - 07:20 PM

Gen : Brawler Action Adventure
Platforme : Xbox 360, PlayStation3 si Microsoft Windows
Data lansarii : 17 Aprilie 2013(Pc version already of fl)
Producator : SouthEnd Interactive AB
Descrierea jocului: Jocul are 3 tipuri de provocari : Life unde trebuie sa incheiati nivelul fara sa muriti, Time unde trebuie sa terminati nivelul inainte de expirarea timpului si Score unde trebuie sa terminati nivelul lovind inamicii astfel incat sa depasiti limita de puncte impusa. Jocul este format din 4 acte care cuprind fiecare cate 5 nivele. In timpul jocului pot fi deblocate o serie de titluri.
Trailer youtube:
Poze :

Cerinte de sistem :
Platforme : Xbox 360, PlayStation3 si Microsoft Windows
Data lansarii : 17 Aprilie 2013(Pc version already of fl)
Producator : SouthEnd Interactive AB
Descrierea jocului: Jocul are 3 tipuri de provocari : Life unde trebuie sa incheiati nivelul fara sa muriti, Time unde trebuie sa terminati nivelul inainte de expirarea timpului si Score unde trebuie sa terminati nivelul lovind inamicii astfel incat sa depasiti limita de puncte impusa. Jocul este format din 4 acte care cuprind fiecare cate 5 nivele. In timpul jocului pot fi deblocate o serie de titluri.
Trailer youtube:
Poze :

Cerinte de sistem :
[size=5][b][i]Minimum Requirements[/i][/b][/size] Intel CPU : Pentium 4 3.0GHz AMD CPU : Athlon XP 3000+ Nvidia GPU : GeForce 6600 GT 256MB AMD GPU : Radeon X1300 256MB RAM : 1 GB OS : Win Xp 32 DirectX : DX 9 HDD Space : 2 GB[/color] [color=#00ff00]
[size=5][i][b]Recommended Requirements[/b][/i][/size] Intel CPU : Core 2 Duo E4400 2.0GHz AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ Nvidia GPU : GeForce 8600 GT AMD GPU : Radeon HD 2600 XT RAM : 2 GB OS : Win Xp 32 DirectX : DX 9 HDD Space : 1 GB
- Hunter and mumcruink like this
Posted 21 April 2013 - 11:24 PM

eu am jucat saint row the 3rd,dar sincer parca nu se cam pupa povestea,si "not the same script",il astept cu interes

Posted 24 April 2013 - 06:31 PM

Posted 24 April 2013 - 06:33 PM

N-am ce spune , are o grafica destul de buna , gen team fortress 2 , imi place prezentarea jocului in trailer , poate-l incerc.
Posted 26 April 2013 - 06:42 PM

Posted 26 April 2013 - 06:44 PM

Posted 26 April 2013 - 07:15 PM

Gen : Dishonored
Platforma : Microsoft Windows / PlayStation3 / Xbox 360
Data lansarii : 9 -12 Octombrie 2012
Producator : Arkane Studios
Descrierea jocului: Dishonored este un joc de actiune-aventura jucat din perspectiva „first-person” cu un accent pe infractiuni si folositul gadgeturilor si a mediului pentru eliminarea inamicilor. Lumea din joc este formata dintr-o serie de zone, misiuni centrate pe anumite zone concepute pentru o multitudine de cai de exporare in termeni de miscare si puteri. Intre misiuni jucatorul este dus la „Hound Pits” pub unde caracterul, Corvo, se poate intalni cu aliatii sai, primi misiuni si obiective alternative si transforma prada din timpul misiunilor in noi echipamente si upgradeuri. Zonele din joc includ si cheiuri de incarcare, domenii regale, etc. Jucatorul isi poate salva progresul oriunde, jocul incluzand de asemenea si checkpointuri. Jocul are patru nivele de dificultate care modifica eficacitatea potiunilor de mana si viata, daunele provocate inamicilor si viteza de reactie. In modul usor este posibila si regenerarea vietii.
Trailer youtube:
Poze :

Cerinte de sistem :
Platforma : Microsoft Windows / PlayStation3 / Xbox 360
Data lansarii : 9 -12 Octombrie 2012
Producator : Arkane Studios
Descrierea jocului: Dishonored este un joc de actiune-aventura jucat din perspectiva „first-person” cu un accent pe infractiuni si folositul gadgeturilor si a mediului pentru eliminarea inamicilor. Lumea din joc este formata dintr-o serie de zone, misiuni centrate pe anumite zone concepute pentru o multitudine de cai de exporare in termeni de miscare si puteri. Intre misiuni jucatorul este dus la „Hound Pits” pub unde caracterul, Corvo, se poate intalni cu aliatii sai, primi misiuni si obiective alternative si transforma prada din timpul misiunilor in noi echipamente si upgradeuri. Zonele din joc includ si cheiuri de incarcare, domenii regale, etc. Jucatorul isi poate salva progresul oriunde, jocul incluzand de asemenea si checkpointuri. Jocul are patru nivele de dificultate care modifica eficacitatea potiunilor de mana si viata, daunele provocate inamicilor si viteza de reactie. In modul usor este posibila si regenerarea vietii.
Trailer youtube:
Poze :

Cerinte de sistem :
Minimum Requirements Intel CPU : Celeron E1500 Dual-Core 2.2GHz AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 4800+ Nvidia GPU : GeForce 315 512MB AMD GPU : Radeon HD 4350 RAM : 3 GB OS : Win Xp 64 DirectX : DX 10 HDD Space : 9 GB[/color] [color=#daa520]
GD Adjusted Requirements Intel CPU : Pentium Dual Core E6700 3.2GHz AMD CPU : Phenom II X2 511 Nvidia GPU : GeForce GT 240 AMD GPU : Radeon HD 3800 series RAM : 4 GB OS : Win Vista x64 DirectX : DX 10 HDD Space : 9 GB[/color] [color=#daa520]
Recommended Requirements Intel CPU : Core 2 Quad Q6600 2.4GHz AMD CPU : Phenom 9650 Quad-Core Nvidia GPU : GeForce GTX 460 AMD GPU : Radeon HD 5850 1024MB RAM : 4 GB OS : Win 7 x64 DirectX : DX 11 HDD Space : 9 GB[/color] [color=#daa520]
- Hunter likes this
Posted 26 April 2013 - 08:10 PM

Foarte frumos.sherlcok homes a fost un tip foarte tare as incerca si eu jocul,daca jocul e atat de frumos pe cat e el de viclean si destept atunci o sa ma uimeasca.Sa speram ca va fii bine.
Posted 26 April 2013 - 08:15 PM

Grafica e buna iar descrierea ma atrage,o sa il downloadez asta seara sa vad ce e de el.
Posted 27 April 2013 - 11:29 PM

Gen : Card Game
Platforma : Xbox 360 / PlayStation3 / iOS / Windows / Os X
Data lansarii : 24 Aprilie – 1 Mai 2013
Producator : Telltale Games
Descrierea jocului: Ca si predecesorul sau, Poker Night 2 este bazat pe jocul dintre user si alti 4 jucatori. Fiecare player incepe cu aceeasi suma virtuala si incearca sa-i elimine din joc pe adversari castigand cat mai multe maini si lasandu-i pe adversari fara bani. Jocul se poate juca in stilul Texas hold`em dar si in modul Omaha hold`em. Jocul contine si „ Deblocari de bonusuri” care pot fi obtinute prin indeplinirea anumitor cerinte( numar de jocuri castigate, eliminarea unui player,etc.). Aceste bonusuri deblocheaza noi tipuri de design ale cartilor, jetoanelor si meselor de joc.
Trailer youtube:
Poze :

Cerinte de sistem :
Platforma : Xbox 360 / PlayStation3 / iOS / Windows / Os X
Data lansarii : 24 Aprilie – 1 Mai 2013
Producator : Telltale Games
Descrierea jocului: Ca si predecesorul sau, Poker Night 2 este bazat pe jocul dintre user si alti 4 jucatori. Fiecare player incepe cu aceeasi suma virtuala si incearca sa-i elimine din joc pe adversari castigand cat mai multe maini si lasandu-i pe adversari fara bani. Jocul se poate juca in stilul Texas hold`em dar si in modul Omaha hold`em. Jocul contine si „ Deblocari de bonusuri” care pot fi obtinute prin indeplinirea anumitor cerinte( numar de jocuri castigate, eliminarea unui player,etc.). Aceste bonusuri deblocheaza noi tipuri de design ale cartilor, jetoanelor si meselor de joc.
Trailer youtube:
Poze :

Cerinte de sistem :
Minimum Requirements Intel CPU : Pentium 4 2.0 GHz AMD CPU : Athlon XP 2000+ Nvidia GPU : GeForce 510 AMD GPU : Radeon HD 5450 512MB RAM : 3 GB OS : Win XP x32 DirectX : DX 9 HDD Space : 2 GB
Recommended Requirements Intel CPU : Core 2 Duo E4400 2.0 GHz AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 4200+ Nvidia GPU : GeForce GT 630 1GB DDR3 AMD GPU : Radeon HD 5550 1024MB RAM : 3 GB OS : Win 7 x32 DirectX : DX 9 HDD Space : 2 GB
- Hunter likes this
Posted 28 April 2013 - 11:22 AM

Nume : Torchlight II
Gen : RPG
Platforma : Microsoft Windows
Data lansarii : 20 septembrie 2012
Producator : Runic Games
Descriere : Asemenea jocului original Torchlight, Torchlight II are caracteristici specifice: temnițe generate aleatoriu pentru explorat și numeroase tipuri de monștrii care oferă pradă și experiență. Torchlight II menține gameplay-ul de bază, ca și predecesorul său, dar are zone de uscat cu mai multe orașe și o campanie mai mare. Alte caracteristici noi includ data de cicluri de zi, efecte meteorologice, și o interfață de utilizator reproiectată. Jucătorii sunt capabili de a personaliza aspectul caracterului: alegerea de sex, față, stil de păr și culoarea părului. Față de primul Torchlight au mai fost adăugate elemente noi, cum ar fi: animale de companie (cu opțiuni extinse de personalizare).
Trailer :
http://www.youtube.com/watch?v=HH_sGQRSpzo
Imagini :

Cerinte de sistem :
Gen : RPG
Platforma : Microsoft Windows
Data lansarii : 20 septembrie 2012
Producator : Runic Games
Descriere : Asemenea jocului original Torchlight, Torchlight II are caracteristici specifice: temnițe generate aleatoriu pentru explorat și numeroase tipuri de monștrii care oferă pradă și experiență. Torchlight II menține gameplay-ul de bază, ca și predecesorul său, dar are zone de uscat cu mai multe orașe și o campanie mai mare. Alte caracteristici noi includ data de cicluri de zi, efecte meteorologice, și o interfață de utilizator reproiectată. Jucătorii sunt capabili de a personaliza aspectul caracterului: alegerea de sex, față, stil de păr și culoarea părului. Față de primul Torchlight au mai fost adăugate elemente noi, cum ar fi: animale de companie (cu opțiuni extinse de personalizare).
Trailer :
http://www.youtube.com/watch?v=HH_sGQRSpzo
Imagini :

Cerinte de sistem :
Minimum system requirements: • CPU: 2 GHz single core core Intel or AMD processor • RAM: 512 MB of system memory • Graphics: DirectX 9 compatible card with 128 MB RAM. Nvidia 6-series or AMD Radeon 800 series graphics cards. • Operating system: Windows XP • DirectX compatible sound card • 3 GB of hard drive space
Recommended system requirements: • CPU: 2 GHz dual core Intel or AMD CPU • RAM: 1GB • Graphics: DirectX 10 compatible card with 512 MB RAM, Nvidia 200 series or AMD 3000-series. • Operating system: Windows 7 • DirectX compatible sound card • 3 GB of hard drive space
Edited by Hunter, 28 April 2013 - 12:49 PM.
- Hunter likes this
Posted 28 April 2013 - 12:55 PM

Il joc mai zilnic cand nu prea am ce face...prima parte a fost interesanta dar partea a doua este geniala, mult mai bun decat Diablo III dupa parerea mea.
Singurul lucru care ma asteptam sa-l imbunatateasca in jocul asta fata de primul ar fi fost doua pagini in Inventory pentru LOOT...
Daca mai sunt jucatori al acestui joc pe aici si doriti sa jucam impreuna prin LAN dati PM
Singurul lucru care ma asteptam sa-l imbunatateasca in jocul asta fata de primul ar fi fost doua pagini in Inventory pentru LOOT...
Daca mai sunt jucatori al acestui joc pe aici si doriti sa jucam impreuna prin LAN dati PM

Posted 28 April 2013 - 03:18 PM

Am terminat jocul,iar povestea este foarte buna,dar în unele parți este seacă.Jocul are o grafica buna ( nu foarte buna) ,iar sunetul este ...sa zicem bun..
Posted 29 April 2013 - 07:15 PM

Hai serios ?Grafica este buna insa gameplay ul lasa de dorit.
Are un gameplay foarte bun ,dar nu toți știu sa aprecieze un joc bun...
Posted 29 April 2013 - 07:48 PM

Hai serios ?
Are un gameplay foarte bun ,dar nu toți știu sa aprecieze un joc bun...
Te las pe tine sa apreciezi un joc bun =]]
Bafta cu seria Shrek o apreciezi mai mult ca COD.
ON: Raman la parerea mea.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users