Gen : Stire
Platforma : Este seria pentru PlayStation 3.
Data lansarii :-
Producator :-
O mica descriere: Acest joc spune povestea lui Ellie şi Joel, ei au ramas singuri oameni într-o lume distrusă de o maladie necruţatoare, care a raspandit furnici infectate. In timp civilizatia dispare cedand locul naturii dezlanţuite, iar persoanele care nu sunt infectate ( foarte putine) incep sa-si piarda şi ultimele urme de umanitate, si fac tot posibilul sa ramana in viata.
Trailer youtube: http://www.youtube.com/watch?v=jBH19F4h8hc&feature=player_embedded#!
Poze :

[CS16] Assassin's Creed 3
Guest_HAZE_*
Posted 10 September 2012 - 10:25 AM

Guest_HAZE_*
Posted 10 September 2012 - 10:33 AM

Gen : Demo & Patch
Platforma : PC
Data lansarii : 25 iulie 2012
Producator : Konami
O mica descriere: Accest demo ofera acces la 2 moduri de joc Match şi Copa Libertadores fiecare cu 4 echipe.
Modul Match: Germania, Anglia, Portugalia şi Italia
Modul Copa Libertadores : Santos FC, SC International, Fluminense şi Flamengo.
Trailer youtube: http://www.youtube.com/watch?v=FGZLuGoPBEc
Poze :
Guest_HAZE_*
Posted 10 September 2012 - 10:46 AM

Gen : Orcs Must Die! 2
Platforma : PC , mobile
Data lansarii : 30 iulie 2012
Producator : Robot Entertainment
O mica descriere: Este vorba despre un vrajitor care controleaza minti , si un print curajos dar slab de minte. Muzica e cam aceias, inamicii de baza sunt cam aceiasi si capcanele la fel. Gameplay-ul în esenta a ramas şi el la fel: printre incaperi şi coridoare, obstacole, bariere şi capcane, singurul scop este macelarirea creaturilor care încearcă să ajungă la riftul magic.
Trailer youtube: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=l72nOVg0euc
Poze :
Guest_HAZE_*
Posted 11 September 2012 - 11:49 AM

Gen : Diverse
Platforma : PC , Xbox , PS3
Data lansarii : 29 octombrie 2010
Producator : LucasArt
O mica descriere: Tema este universului Razboiului Stelelor, pacatuind insa printr-un gameplay indoielnic, inconsistenţe grafice şi bug-uri. Totusi s-a bucurat de un succes comercial mare ( de peste 7 milioane de exemplare) . Fanilor le-a placut povestea cred ca singurul element cu adevarat reusit.De aceasta data, jocul a aparut simultan, atat pentru console, cat şi pentru PC.
Trailer youtube: http://www.youtube.com/watch?v=Xs_kkJRNbf0
Poze :
Posted 11 September 2012 - 12:04 PM

Guest_HAZE_*
Posted 11 September 2012 - 12:12 PM

Gen :RPG
Platforma : PC , Xbox , PS3
Data lansarii : 24 august 2012
Producator : From Software
O mica descriere: Varianta pentru pc are trei zone noi faţa de versiunile pentru console: Royal Woods, Oolacile Township şi pustiul Chasm of the Abyss. Dark Souls: Prepare to Die Edition a fost gandit pentru o schema de control ce face uz de gamepad, folosirea metodelor tradiţionale (tastatură şi mouse) nefiind recomandata.
Trailer youtube: http://www.youtube.com/watch?v=jzSqBfPQIEk
Poze :
Posted 11 September 2012 - 01:54 PM

Platforma : PC,PS,PS2,PS3,XBOX360,WII,NINTENDO
Data lansarii : 28 Semptembrie 2012
Producator : EASPORTS
O mica descriere: Noua versiune a jocului va oferi utilizatorilor grafica mai buna, posibilitatea de a juca online impotriva prietenilor, mai multe functii si doua butoane noi
Trailer youtube:
Poze : [attachment=6078:fifa-13-screen-2.jpg]
Noua versiune a jocului va oferi utilizatorilor grafica mai buna, posibilitatea de a juca online impotriva prietenilor, mai multe functii si doua butoane noi. Primul buton va permite jucatorilor sa efectueze diverse trucuri in fata adversarilor pentru a ii dribla, iar cel de-al doilea este dedicat apararii si la apasare cheama un al doilea aparator care va ajuta sa il deposedati le adversarul din fata voastra.
Jocul va oferi utilizatorilor si posibilitatea de a schimba tactica/mentalitatea jucatorilor chiar in timpul jocului, insa desigur ca modului multiplayer este cel pe care toata lumea il asteapta cu nerabdare. Deocamdata nu se stie cand va ajunge FIFA 13 in App Store dar cu prima ocazie va voi tine la curtent.
Edited by Justice_f, 11 September 2012 - 02:43 PM.
Posted 11 September 2012 - 04:13 PM

Guest_TreK_*
Posted 11 September 2012 - 06:56 PM

Posted 11 September 2012 - 09:01 PM

Guest_TreK_*
Posted 12 September 2012 - 07:38 AM

Posted 12 September 2012 - 07:51 AM

Posted 12 September 2012 - 10:51 AM

Posted 12 September 2012 - 04:20 PM

Guest_HAZE_*
Posted 13 September 2012 - 03:31 PM

Nume stire: Dishonored isi dezvaluie secretele
O mica descriere: S-a dat startul unei serii de mini-documentare prin intermediul carora doresc sa scoata în evidenţa ce elemente diferenţiaza Dishonored de restul jocurilor first person de pe piaţa. Dishonored se doreste a fi un veritabil simulator de asasinate în care jucatorul are libertate totală în ceea ce priveşte metoda pe care doreste sa o foloseasca pentru a ucide.
Trailer youtube: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IpDHV2Um6Ww
Guest_TreK_*
Posted 14 September 2012 - 11:04 PM

O mica descriere: Salutui,membri care da-ti tarcoale categoriei News.Poate a-ti venit aici din cauza titlului sa vedeti "ce mai e nou".Pai cat timp tu citesti ce-ti scriu eu in acest topik cei de la Valve si Rockstar lucreaza la noi jocuri.Sa incepem:
Valve: Fanul jocurilor pe PC asa zisul "gaimar" trebe sa fii jucat la viata lui cel mai bun joc al tuturor timpurilor,acesta fiind Half-Life 2(si nu eu o zic,sa votat).In fine,HL2 are doua episoade si dupa cum am citit intr-un articol,cei de la Valve s-au pus pe treaba.Vor venii(cine stie cand) cu doua noi jocuri (fiind gaimar sunt interesat) aceste doua jocurii fiind Half-Life 3(Da citesti bine,nu am scris eu gresit,o sa apara HL 3) si faptul ca apre HL3 ma emotioneaza deoarece sunt fan HL.Si cel de-al doilea joc este Left 4 Dead 3.Da...ce poate fii mai distractiv decat sa omori niste zombi cu drujbe,bate,chitari si tot ce-ti mai trece prin mana.Acum oare ce o sa fie asa diferit in L4D3(in afara de grafica).Atat de la Valve...trecem la Rockstar.
Rockstar: Pentru cei care au console (PS3,Xbox360) si au jucat asa zisul "GTA din vestul salbatic", Red Dead Redemption, si va placut,pai nu fi-ti socati deoarece intr-o sesiune de Q&A(intrebari si raspunsuri)cei de la Rockstar au spuns ca se lucreaza la un Red Dead Redemption 2.
Trailer youtube: -
Poze: -
Guest_TreK_*
Posted 29 September 2012 - 08:39 PM

Platforma : PC,Xbox 360
Data lansarii : 14 mai 2010
Producator : Remedy
O mica descriere: In joc este vorba despre Alan Wake

Trailer youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=auw3_z9EyRg
Poze :

photo upload

photo upload
Verdict: MERITA JUCAT
Edited by TreK, 29 September 2012 - 10:05 PM.
Guest_TreK_*
Posted 29 September 2012 - 10:04 PM

Platforma : PC,Xbox 360,PS3
Data lansarii : Iunie 25 2010
Producator : Activision
O mica descriere: In joc este vorba despre personajul tau care e un soldat in trupele Black Ops si esti trimis pe o insula unde se faceau experimente cu materiale radioactive.Culmea insula era locuita de oameni si isi traiau vietile acolo pana un mare POC care s-a declansat acolo si omoara pe toata lumea...in POC-u ala esti prins si tu cu avionu in care erai.Bineinteles ca supravietuiesti si te plimb intr-o insula comunista plina de doctori mutanti.Tu gasesti arme si te lupti pana iei uimitoarea arma care iti da permisiunea sa te joci cu timpu.Iti imbatranesti adversare,repari obiecte si multe altele.Se putea face si mai multe cu acest joc pentru ca scrie acolo sus Activision.Povestea nu ma impresionat,ba chiar ma plictisit singurul lucru de laudat era textura armelor si c-am atat.
Trailer youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=_qCRFcTxckA
Poze :

upload
Verdict : Cu greu dar MERITA JUCAT .
Posted 30 September 2012 - 09:08 AM

Guest_TreK_*
Posted 30 September 2012 - 09:18 AM

Minimum System Requirements:
Operating System : Microsoft Windows XP / Windows Vista / Windows 7
Processor : Intel Pentium D at 2.8 GHz / AMD Athlon X2 4800+
Video Card : 256 MB VRAM – NVIDIA GeForce 8800 GT / ATI Radeon X1800 **
Memory : 1 GB RAM (XP) / 2 GB RAM (Vista / Win 7)
Hard Disk : 8 GB of free Hard Drive space
Sound : 16-bit DirectX 9.0c compatible sound card
Direct X : 9.0c
Controls : Keyboard & Mouse
Installation : DVD-ROM Drive
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users