Jump to content

Photo

[CS16] Assassin's Creed 3

- - - - - Gambling MMORPG Game Simulator Survival Horror RPG Skateboarding Strategie Action-adventure FPS Battlefield 3 Platformer

• This topic is locked This topic is locked
883 replies to this topic

Poll: [CS16] Assassin's Creed 3 (40 member(s) have cast votes)

Care dintre aceste jocuri il asteptati cu nerabdare ?

1. Assassin's Creed III (17 votes [42.50%] - View)

Percentage of vote: 42.50%

2. Call of Duty : Black Ops II (13 votes [32.50%] - View)

Percentage of vote: 32.50%

3. Hitman : Absolution (3 votes [7.50%] - View)

Percentage of vote: 7.50%

4. 007 Legends (3 votes [7.50%] - View)

5. LEGO The Lord of the Rings (3 votes [7.50%] - View)

6. Far Cry 3 (1 votes [2.50%] - View)

Percentage of vote: 2.50%

7. Blood Knight's (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

8. Baldur’s Gate: Enhanced Edition (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

Vote

Flaviu.

Flaviu.

Gamer Member

• Membru
  • 925 posts
  • 63 topics
  • Joined 13-May 11

Minunat ! ! ! ! !

L-ai incercat macar,sau postezi de dragul a plus 1?:-j

ON:Nu l-am incercat,pare chiar frumos,iar daca baietii de mai sus spun ca e ok,te-as ruga asv sa postezi si cerintele,,mersi

Guest_TreK_*

Guest_TreK_*
  • Guests
  • Joined --
Gen : first-person shooter

Platforma : PC,PS3,Xbox 360

Data lansarii : Septembrie 21,2012

Producator : 2K Games

O mica descriere: Este o continuare a first-perosnal shooter-ului Borderland.

Trailer youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=VW7qO_wpfvk

Poze :
Posted Image
photo hosting

neXt!

neXt!

Gold Member

• Membru
  • 721 posts
  • 49 topics
  • Joined 06-January 12
Gen : Shooter.
Platforma : PC,PS3,Xbox 360.
Data lansarii : 21 august 2012.
Producator : Valve.
O mica descriere : Counter-Strike: Global Offensive, urmatoarea versiune a celebrului shooter de multiplayer a primit in sfarsit o data de lansare si un pret din partea celor de la Valve. Jocul va incerca sa ii uneasca jucatorii care inca joaca pe vechea versiune 1.6 a titlului original cu cei care prefera titlul mai recent Counter-Strike: Source.
Vom vedea daca studioul va reusi sa faca acest lucru incepand cu data de 21 august, cand titlul va fi disponibil pe Steam la pretul de 12,99 euro in Europa si 14,99 dolari in Statele Unite. Simultan insa, acest titlu va fi disponibil pentru prima data si pe console, la un pret echivalent. Counter-Strike: Global Offensive va veni pe Xbox 360 si PlayStation 3 exclusiv in format digital via Xbox Live Marketplace si PlayStation Store.
Trailer youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=tN93xXfews4
Poze :
Posted Image

Posted Image

Posted Image

Edited by neXt!, 09 August 2012 - 10:44 PM.

22n

22n

Fost Designer

• Retired
  • 2133 posts
  • 124 topics
  • Joined 14-July 12
  • Country: Country Flag
Eu am versiunea beta pe steam si zic ca nu merita niciun banut. Nu m-a impresionat cu nimic. Grafica e mult prea exagerata la modul in care se misca CT's/T's. Arme in plus care nu isi au rostul. Tragi mult prea mult pentru a omori pe cineva. Am si CS:S-ul si sincer imi place mai mult. De cat sa dau banii pe CS:GO mai pun inca atat si imi cumpar Call Of Duty Modern Warfare 2, care este printre cele mai bune FPS-uri multiplayer. In mare aceasta este parerea mea...

Guest_TreK_*

Guest_TreK_*
  • Guests
  • Joined --
Ai citit regulamentu ? http://cs16.ro/forum...518-Regulament-! ... TC.daca mai faci ceva in sectiunea asta fara sa ai moderator ai warn

TinKODE.mix

TinKODE.mix

Gamer Member

• Banned
  • 952 posts
  • 255 topics
  • Joined 13-June 11
este foarte bun jocul vi.l recomand l.am terminat :P

utzu

utzu

Fost Super Moderator

• Retired
  • 12702 posts
  • 371 topics
  • Joined 07-October 10
  • City:Suceava
  • Instagram:irimiacosmin93

este foarte bun jocul vi.l recomand l.am terminat :P

eu am primul joc Sniper Elite castigat la o revista ;)) si e foarte atractiv ca SHOOTER... adica are o grafica destul de buna si ruleaza si pe calc mai ... ca a meu :D

zennnoftw.ART

zennnoftw.ART

Fost Moderator

• Retired
  • 3235 posts
  • 147 topics
  • Joined 04-April 12
niste cerinte?. nu stiu daca o sa mearga pe pc meu da in fine :))

R3SpEcT

Pentru pc-urile mai vechi cere cam mult bineinteles.Si decat sa il luati si sa jucati pe 640x480 si sa se vada extrem de urat,mai bine lasati-o balta.

famouz/

famouz/

Fost News Team

• Retired
  • 2056 posts
  • 230 topics
  • Joined 31-October 11
Nna`....v1 e naspa rau detot nici nu mam jucat..cu vun an in urma am jucat doar cateva minute :)) v2 vad prin screen ca suna mmai bine...dar ma tin de noul nfs si ....

Dexsive

Dexsive

Fost Moderator

• Retired
  • 8090 posts
  • 348 topics
  • Joined 03-January 12
L am jucat,destul de ok jocul,grafica foarte buna.Un joc bun pentru pasionati. =]

MhL^^

MhL^^

Addicted Member

• Membru
  • 283 posts
  • 74 topics
  • Joined 30-July 12
Gen : strategie
Platforma : Windows® 7 / Vista / Vista64 / XP / PC
Data lansarii : 2012
Producator : Valve
O mica descriere: Mai jos:
Trailer youtube: Trailer 1 Trailer 2
Poze :
Posted Image

Dota 2 isi deschide din ce in ce mai larg portile! Jocul mult asteptat de fanii RTS-urilor se afla inca in faza de open test pe baza de invitatii, iar norocosii cu conturi Steam primesc pretioasele link-uri catre jocul care ii fascineaza. Jocul este dezvoltat de Valve Corp si continua povestea mod-ului Defense of the Ancients care a fost scos pe piata cu ceva ani in urma in ajutorul jocului Warcraft 3: Reign of Chaos.

Cum puteti obtine o invitatie pentru testul open beta?

Jocul va fi gratis cand va fi lansat oficial, pana atunci insa doar cine primeste invitatie din partea Steam poate incerca jocul de strategie in timp real. Puteti incerca sa obtineti o invitatie la Dota 2 accesand pagina oficiala a jocului Dota 2 unde vi se va cere sa va inscrieti pentru o invitatie gratuita. Pentru a va fi mai usor, aveti nevoie de un cont Steam, insa chiar daca nu detineti unul, va puteti face unul foarte usor din josul paginii oficiale. Dupa ce veti da click pe butonul de inscriere vi se va cere sa faceti un test simplu in urma caruia veti fi pusi pe lista de asteptare a invitatiilor. Atat Steam cat si jocul propriu-zis sunt gratis de instalat.

De indata ce primiti invitatia in mail si pe contul de Steam veti putea incerca open testul jocului. Atentie! Nu veti putea incerca jocul daca nu aveti un cont Steam si clientul aferent instalat. Acestea sunt insa gratuite si usor de instalat pe calculator.

Ce inseamna de fapt Dota 2?

Dota 2 este disponibil spre joc atat pe sisteme de operare Microsoft Windows cat si pe Mac OS X. Jocul consta in activitate bazata pe meciuri ce se desfasoara online, in cadrul carora jucatorul trebuie sa isi invinga adversarii distrugandu-le acestora baza. Fiecare jucator detine si controleaza un avatar numit erou, care are abilitati speciale si care conduce atacul unitatilor pe niste drumuri spre baza adversa. Designer-ul sef al jocului este acelasi IcFrog, cel care a creat si mod-ul original al Warcraft 3.

In cadrul jocului Dota 2, jucatorul are acces la o harta pe care o vede de deasupra si la sistemul de personalizare. Astfel, elemente de joc in timp real sunt cumulate cu elemente de role-play. Jucatorii sunt dispusi in factiuni adverse ce poarta numele Dire si Radiant. Radiant este factiunea dispusa in coltul de sud vest, iar Dire isi are baza centrala in coltul de nord est. Jocul are deja 87 de eroi: personaje puternice din punct de vedere strategic care au abilitati speciale si, care prin intermediul luptelor cu inamicul, cresc in nivel pana la un maximum de 25. Fiecare erou are abilitati speciale care se muleaza pe o proprietate primara ce tine de agilitate, anduranta si inteligenta.

Dota 2 este structurat din punct de vedere al hartii in doua sedii centrale situate in doua colturi ale hartii, care au trei drumuri ce le conecteaza. Harta este echilibrata in ambele parti. Fiecare drum este pazit de turnuri de protectie pe care jucatorul si unitatile sale trebuie sa le distruga.

Jucatorii pot forma grupuri de pana la cate cinci eroi intr-o echipa, devenind astfel cei care protejeaza Strabunul, sediul central.

Obectivul final al jocului este distrugerea bazei inamice, astfel ca, in cazul jocurilor pe echipe, coordonarea dintre membri este esentiala si poate insemna victorie sau infrangere!

Moneda jocului este aurul, care se da in mod periodic, in functie de cati inamici omoara jucatorul. Pe langa cele doua sedii centrale se afla cate un boss puternic atat pentru Dire cat si pentru Radiant. Boss-ul pe care cei din factiunea Dire il pot bate este Roshan, un monstru pentru uciderea caruia este nevoie de o echipa. Cand este infrant, el va lasa un obiect pe care jucatorul il poate folosi pentru a reveni la viata in timpul luptei fara a-si cheltui aurul. Obiectul magic dispare insa in zece minute, atunci cand Roshan se respawneaza. La a treia reinviere a monstrului, acesta va avea drept recompensa un fel de branza ce il vindeca pe erou.

In Dota 2 multe lucruri au ramas la fel si multe s-au schimbat. Desi hartile si-au pastrat in general infatisarea tehnica, mutarea grafica pe motorul Engine a produs schimbari in bine din punct de vedere estetic. Numele, abilitatile, obiectele si designul hartii au ramas aceleasi, doar infatisarea grafica suferind schimbari. Bineinteles, acestea au si noi modalitati de a creste in ceea ce priveste puterea. Jocul arata acum mult mai bine, iar detaliile grafice sunt mult mai realiste.

Desi Dota 2 va fi gratuit, jucatori isi vor putea cumpara cu bani reali diferite obiecte si imbunatatiri de pe magazinul virtual.

Inca de la debutul sau public, jocul a castigat un premiu la care nimeni nu se astepta: People’s Choice Award de la IGN. Astfel, jocul a depasit alte hituri ale anului precum Battlefiled 3, Diablo 3, Elder Scrolls 5: Skyrim si Guild Wars 2.

Mai jos puteti urmari trailer-ul cinematic al jocului Dota 2:
Trailer 1 Trailer 2

Power Steam Eng: Spectator Client

The Dota 2 Spectator Client is now available to everyone on Steam! Click Here to install the client. Must have Steam installed.

You will be able to watch any Live or Recent matches, plus all of the upcoming games from The International right inside the client. Every spectator feature is enabled, including Player Perspective, Commentators and Directed view.

If you want to play now, sign up here for an invite or you can purchase an access bundle here which includes an invite to Dota 2.

The International

This Summer, the top sixteen Dota 2 teams in the world descend upon Seattle to compete for the 2012 Championship Title. Three days of double-elimination bracket gameplay await both players and fans, culminating in Sunday's best-of-five Grand Finals. Watch the event in-person at Seattle's famed Benaroya Hall or stream every minute of the action in Dota 2 and online at dota2.***!

About the Game

Dota began as a user-made modification for Warcraft 3 and has grown into one of the most played online games in the world. Following in the tradition of Counter-Strike, Day of Defeat, Team Fortress, Portal, and Alien Swarm, Dota 2 is the result of Valve hiring the community developers who built the mod and giving them the chance to finally build a full product out of their idea with the help of a professional team of developers and artists at Valve.

As for the gameplay, it’s a little hard to describe. The camera is set in the traditional RTS perspective, but it wouldn’t be fair to call Dota an RTS. And while each hero starts at level 1, and many times hits the level cap of 25, it wouldn’t be fair to call it an RPG.

Lots of people have tried to assign various genre names to Dota, but we think Action RTS is probably the most descriptive. And while we don’t spend a lot of time trying to figure out what genre the game is inventing, we can’t stop playing it internally!

Tales From The Secret Shop

Click here to check out the Dota 2 Comic!

Edited by MhL^^, 19 August 2012 - 01:22 AM.

Guest_TreK_*

Guest_TreK_*
  • Guests
  • Joined --
Bine,bravo.Dar peste regulament te-ai uitat ? daca nu uite ce zice o regula : In categoria News doar editorii vor posta stiri din lumea gaming-ului! Stirile vor fi cat mai noi, continand videoclipuri si imagini.Informatiile se vor baza atat pe gaming-ul romanesc cat si pe cel din afara! Data viitoare iei warn :P

Guest_TreK_*

Guest_TreK_*
  • Guests
  • Joined --
Gen : Actiune,SF

Platforma : PC,PS3,Xbox 360

Data lansarii : 21 ianuarie 2010

Producator : EA

O mica descriere: După evenimentele din primul joc, nava Normandy este atacată de o navă neidentificată iar comandantul Shepard este ucis. Corpul lui este recuperat și este readus la viață de Cerberus, o organizație al cărei unic scop este supremația umanității în galaxie.Plus jocul a fost ales,"Locul anului" in 2010.

Trailer youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=lCpK2XnIaeI

Poze :
Posted Image
photo upload

Dexsive

Dexsive

Fost Moderator

• Retired
  • 8090 posts
  • 348 topics
  • Joined 03-January 12
Mi se pare genial jocul,ai tot ce vrei la el : actiune,suspans,putin thriller,aventura.
E de nota 9-10 =]

Guest_TreK_*

Guest_TreK_*
  • Guests
  • Joined --
Salutui,aici membri comunitatii CS16,i-si vor face propriul lor top 5,categoria - shooter.

Model :

5-> joc
4-> joc
3-> joc
2-> joc
1-> joc

Reguli :

-Evitati +1.
-Postati doar daca va faceti propriul top.
-Fiecare membru are voie la un singur top pe categorie.

Incep eu :

5 -> Call of Duty - Modern Warfare (Cel mai bun CoD din seria MW)
4 -> Borderlands (Pe mine ma atras grafica...dar dupa si povestea :)))
3 -> Call of Duty - Black Ops (Cel mai bun CoD)
2 -> Counter-Strike 1.6 (Ceee?! Se poate :)))
1 -> Half-Life 2 (Geniala poveste,grafica,personaje,sound)

Edited by TreK, 24 August 2012 - 08:56 PM.

Guest_TreK_*

Guest_TreK_*
  • Guests
  • Joined --
Salutui,aici membri comunitatii CS16,i-si vor face propriul lor top 5,categoria - Horror

Model :

5-> joc
4-> joc
3-> joc
2-> joc
1-> joc

Reguli :

-Evitati +1.

Incep eu :

5 -> F.E.A.R
4 -> Left 4 Dead 2
3 -> Slender (nu este un joc cunoscut,deoarece este foarte scurt...dar eu fiind mai fricos...:)))
2 -> Amnesia - Dark Descendent
1 -> Dead Island

Eu nu prea am jucat jocuri Horror...deoarce mi-e imi place sa dorm :))

Guest_TreK_*

Guest_TreK_*
  • Guests
  • Joined --
Salutui,aici membri comunitatii CS16,i-si vor face propriul lor top 5,categoria - Actiune

Model :

5-> joc
4-> joc
3-> joc
2-> joc
1-> joc

Reguli :

-Evitati +1.

Incep eu :

5 -> GTA : San Andreas
4 -> GTA IV
3 -> Portal 2 (nu stiu daca poate fii numit Action game)
2 -> Red Dead Redemption (un GTA dar in vestul salbatic,genial)
1 -> Mass Effect 2

Guest_TreK_*

Guest_TreK_*
  • Guests
  • Joined --
Salutui,aici membri comunitatii CS16,i-si vor face propriul lor top 5,categoria - strategy

Model :

5-> joc
4-> joc
3-> joc
2-> joc
1-> joc

Reguli :

-Evitati +1.

Incep eu :

5 -> Heroes VI
4 -> Age of Empires III
3 -> Starcraft
2 -> Starcraft II
1 -> Warcraft: Frozen Throne

Edited by TreK, 24 August 2012 - 08:57 PM.

Guest_TreK_*

Guest_TreK_*
  • Guests
  • Joined --
Salutui,aici membri comunitatii CS16,i-si vor face propriul lor top 5,categoria - Race.

Model :

5-> joc
4-> joc
3-> joc
2-> joc
1-> joc

Reguli :

-Evitati +1.

Incep eu :

5 -> Grand Turismo 4
4 -> Star Wars: Episode 1: Race (E tip Race :P)
3 -> Need for Speed : Most Wanted
2 -> Dirt3
1 -> Need for Speed : Hor Pursuit

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users