Salt la continut

- Advertisement -
Fotografie

[CS16-Review] Allview P8 Energy PRO

- - - - - GSM Alview

• Please log in to reply
3 replies to this topic

Amatorul.

Amatorul.

Fost Moderator

• Retired
  • 33 Postari:
  • 16 topics
  • Joined 25-April 13
  • Country: Country Flag

information.pngInformatii

Allview a ales MWC 2016 spre a prezenta două terminale: Allview X3 Soul PRO și Allview P8 Energy PRO. Primului i-am făcut un hands-on și de acum două zile aveți o impresie de început, se oferă un voucher de 400 lei, iar la 1600 lei primești un smartphone cel puțin interesant.

Allview P8 Energy PRO are un ecran AMOLED de 6 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli, protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 3 2.5D, procesor MediaTek octa-core la 1.3 GHz, 3 GB RAM, 64 GB spațiu de stocare și slot pentru cardurile microSD de până la 128 GB.

Rulează Android 5.1 Lollipop și s-a promis update pe anul în curs la Android 6.0 Marshmallow. Oferă conectivitatea 4G în TDD și FDD-LTE, dual-sim, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, USB type-C, A-GPS și GLONASS. Ansamblul de camere foto și video este format dintr-un senzor de 13 Megapixeli ce filmează la 1080p și altul de 5 Megapixeli în partea frontală. Bateria este de 5020 mAh, iar grosimea nu trece de pragul a 8 mm, 209.8 gr

La baza display-ului de 6 inch se află o tastă fizică ce încorporează și cititorul de amprente + două taste capacitive cu rol de Back și customizare a ecranului de start.

Preț – 1899 lei, debut comercial de de la începutul lui aprilie 2016. Mă aștept ca la precomandă pentru o scurtă perioadă de timp să se ofere un voucher, așa cum procedează în momentul de față la X3 Soul PRO. Mă aștept să-l vedem listat și în oferta Telekom sau la Digi Mobil.

Allview P8 Energy PRO este îmbrăcat într-o carcasă metalică, două zone din plastic pe spate, pentru elementele de conectivitate. Nu simți în mod real cele 209.8 gr, cel puțin în cele câteva minute în care l-am întors pe toate fețele, nu l-am conștientizat ca pe un smartphone greu. Are o sumă de funcții software încorporate, dar punctele PRO și CONTRA, testele de benchmark & orice altă informație le oferim când va sosi la review.

information.pngVideo

information.png Imagini

Allview-P8-Energy-PRO-13-950x490.jpg

Allview-P8-Energy-PRO-1.jpg

Allview-P8-Energy-PRO-4.jpg

[warning]Incercati sa va dati cu parerea fara sa vad "gj,nice,frumos" pentru ca nu va dau avertisment va dau warn direct.[/warning]

1337.

1337.

Fost Moderator

• Retired
  • 181 Postari:
  • 47 topics
  • Joined 01-March 12
Telefonul pare ok, design-ul este frumos. Dar 6 inch ? Unde il tii ? Mi-as cumpara acest telefon daca ar fii mai mic.

TripluS X

TripluS X

Gold Member

• Membru
  • 651 Postari:
  • 69 topics
  • Joined 19-August 15

Si eu l'as cumpara dar nu cu 6 inch.. Sper sa ii aduca o noua inbunatatire si intr'un model mai mic

Aceasta postare a fost editata de TripluS X: 03 April 2016 - 10:41 PM

/r/arrsura27

/r/arrsura27

Fost Moderator

• Retired
  • 1701 Postari:
  • 178 topics
  • Joined 30-May 13

Telefonul este destul de voluminos si in grosimea lui + ca are 6"...  Designul mai lasa de dorit si specificatiile sunt cam slabute. 

Multumim de informatii.

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi