Jump to content

- Advertisement -
Photo

[CS16-Respinsa] Propunere Design Teritory

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
35 replies to this topic

-CronoS

-CronoS

Addicted Member

• Membru
  • 304 posts
  • 34 topics
  • Joined 24-November 13
  • Country: Country Flag
Nu ar fi mai simplu sa se faca ca la moderator, sa se scoata acele cerinte de posturi si zile pentru un timp?
Si cei care se cred designeri si nu pot astepta cele 30 de zile..pot face apply.
Asa poate mariti si echipa.
  • CopilulDinMine likes this

hecate

hecate

Power Member

• Topic Starter

• Membru
  • 60 posts
  • 6 topics
  • Joined 20-October 15

In sfarsit vine cineva si cu o idee, nu numa cu critici aiurea, si pentru un post in plus.

Ei bine, ar fi si aia bine cronos, de ce nu.Daca nu cel cu post-urile macar cu timpul, ca e cam prea mult o luna.

Scarlet, nu eu am lasat de 3 ori parerea aici, si cum vrei sa fac omule posturi?

Am pus la portofolii, mai ajut si eu cu ceva, poate ajut pe cativa sa se imbunatateasca, si mai fac si eu un post in plus.

Altcumva nu am cum sa fac posturi, daca aveam voie sa postez lucrari nu aveam nici o problema, faceam posturile alea 50 din lucrari si nu mai trebuia sa las atatea pareri.

Si in plus, eu am facut posturile alea doar ca sa pot participa la timp la AOTW, aveam facuta lucrarea si nu stiam ca trebuie 50 posturi pentru participare.

Edited by hecate, 23 October 2015 - 01:27 PM.

• CopilulDinMine likes this

ScarleT.

ScarleT.

Fost Designer

• Retired
  • 810 posts
  • 51 topics
  • Joined 01-January 15

Pentru un post in plus.. acum chiar mor de ras.. serios.. fiecare este liber de asi da cu parerea, fie rea fie buna.. 

Nui ca daca nui pro tu il consideri +1.. 

Doamne fereste...

+1 cand am cerut ban =))

On: Sunt pro cu ce a zis cronos. 30 de posturi se fac intr-o zi.. hecate a raspuns la 1 pagina de portofoli azi =))

• KRIMEX likes this

\SNAPPLE/

\SNAPPLE/

Fost Designer

• Retired
  • 865 posts
  • 68 topics
  • Joined 26-December 12

In sfarsit vine cineva si cu o idee, nu numa cu critici aiurea, si pentru un post in plus.

Ei bine, ar fi si aia bine cronos, de ce nu.Daca nu cel cu post-urile macar cu timpul, ca e cam prea mult o luna.

Incercam sa gasim o solutie , deoarece avem in vedere cativa membrii care , zicem noi , ca s-ar descurca in echipa designerilor.

De asemenea , eu zic ca si o echipa de Helperi GFX ar fii buna , dar trebuie sa analizam chestia asta.

• hecate likes this

Andrei;

Andrei;

Administrator

• Administrator
  • 3201 posts
  • 398 topics
  • Joined 16-December 12

Incercam sa gasim o solutie , deoarece avem in vedere cativa membrii care , zicem noi , ca s-ar descurca in echipa designerilor.

De asemenea , eu zic ca si o echipa de Helperi GFX ar fii buna , dar trebuie sa analizam chestia asta.

Ce rost are sa mai faci un grad tot pentru design ? Designerii au gradul pentru ca se pricep in PS, mi se pare ilogic sa mai faci o echipa pentru cei care nu sunt destul de buni ca sa ia designer, dar vor sa ajute. In opinia mea, totul este foarte simplu, ca sa postezi la cereri trebuie sa te pricepi. Daca te pricepi poti sa obtii designer, daca nu atunci mai ai de invatat. Comunitatea nu este una axata pe design.

E perfect ok cum este acum, daca am mers 4 ani asa si toate au fost ok ce rost are sa dam totul peste cap ?

Contra.

Edited by Artick;, 23 October 2015 - 04:37 PM.

• Nasacryl, \SNAPPLE/, snakeeyes; and 5 others like this

-xTz-Smoke

-xTz-Smoke

Platinum Member

• Membru
  • 1158 posts
  • 89 topics
  • Joined 04-March 14

Ce rost are sa mai faci un grad tot pentru design ? Designerii au gradul pentru ca se pricep in PS, mi se pare ilogic sa mai faci o echipa pentru cei care nu sunt destul de buni ca sa ia designer, dar vor sa ajute. In opinia mea, totul este foarte simplu, ca sa postezi la cereri trebuie sa te pricepi. Daca te pricepi poti sa obtii designer, daca nu atunci mai ai de invatat. Comunitatea nu este una axata pe design.

E perfect ok cum este acum, daca am mers 4 ani asa si toate au fost ok ce rost are sa dam totul peste cap ?

Contra.

Artick aici gresesti poate sa se adauge 1 grad  in + pentru incepatori  nu toata lumea  s-a nascut invatata   si dupa acei incepatori vor avansa si ei  ma refer in ps nu la grad ...  Nu cred ca strica cu ceva 1 grad in +  sau  1 designer  priceput sa invete  pe altii  .. Asa echipa nu veti avea  si la 1 moment dat aceasta echipa  actuala  v-a pleca odata si odata ... Si comunitatea asta v-a ramane doar cu membrii  .. Ca sa zic asa mai trebui si viitorul staff.. Deja tu artick te-ai retras   din lipsa timpului  asa si ceilalti vor face  se vor retrage  si cui ramane aceasta comunitate ? Cine v-a mai fi disponibil sa ajute membrii care au nevoie  si ownerii ?   Degeaba e aceasta comunitate in top daca  staff nu are moderatorii si super-moderatorii  intra  cand au timp.. Ar trebui  sa va ganditi la viitorul staff ! 

Edit : Io va zic parerea mea  comunitatea e  mica si cum la moderator s-a adaugat gradul de super-moderator asa si la desiger se poate aduga 1 grad de designer pentru incepatori  ..   In fine   degeaba vorbim noi daca conducerea nu face nimic .

Edited by -xTz-Smoke, 26 October 2015 - 07:59 PM.

• Daginho likes this

-ScarleT.

-ScarleT.

Addicted Member

• Membru
  • 330 posts
  • 27 topics
  • Joined 19-October 15
De ce nu faceti un experiment ? Lasati o saptamana playerii sa raspunda la cereri, vedeti ce se intampla si dupa va decideti daca lasati asa sau permiteti membrilor sa posteze in continuare

Edited by Luv ya;x, 31 October 2015 - 08:07 AM.
ai un buton de edit,use it!

• Batranu Bumi and TNS like this

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

De ce nu faceti un experiment ? Lasati o saptamana playerii sa raspunda la cereri, vedeti ce se intampla si dupa va decideti daca lasati asa sau  permiteti membrilor sa posteze in continuare

Mda, si azi-maine experimente sa dam administrator la useri sau sa faca schimbi moderatorii cu sm.. esti foarte inventiv, trebuie sa recunosc. 

• KRIMEX and COSMIN @CS16 like this

-ScarleT.

-ScarleT.

Addicted Member

• Membru
  • 330 posts
  • 27 topics
  • Joined 19-October 15

Mda, si azi-maine experimente sa dam administrator la useri sau sa faca schimbi moderatorii cu sm.. esti foarte inventiv, trebuie sa recunosc. 

Poate nu ai inteles. Ce legatura au gradele mari cu designul. Ce spui tu nu are legatura cu ce zic eu

O chestie e sa lase membri sa raspunda la cereri si alta e sa dea grade dean p** cum zici tu.

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Poate nu ai inteles. Ce legatura au gradele mari cu designul. Ce spui tu nu are legatura cu ce zic eu

O chestie e sa lase membri sa raspunda la cereri si alta e sa dea grade dean p** cum zici tu.

Am inteles foarte clar stai linistit.. este o gasca de cativa care nu sunt capabili sa ia designer pe drept si s-au gandit ca reinventeaza ei acuma forumu si comunitatea. Nu o sa mearga, deci va agitati degeaba :) actualii designeri isi fac datoria, si va recomand sa terminati cu acuzatiile aiurea ca nu se raspunde la cereri si altele halucinatii de genu.  In loc sa tot aduceti argumente de 2 lei, mai bine ati mai fi deschis putin PS. In fine, ultimul meu post aici, bafta oricum :*

P.S. : 

• New Member
  • 8 posts
  • 1 topics
  • Joined 19-October 15

Nu bate deloc la ochi, stai linistit =))

• Andrei; and COSMIN @CS16 like this

-ScarleT.

-ScarleT.

Addicted Member

• Membru
  • 330 posts
  • 27 topics
  • Joined 19-October 15

Am inteles foarte clar stai linistit.. este o gasca de cativa care nu sunt capabili sa ia designer pe drept si s-au gandit ca reinventeaza ei acuma forumu si comunitatea. Nu o sa mearga, deci va agitati degeaba :) actualii designeri isi fac datoria, si va recomand sa terminati cu acuzatiile aiurea ca nu se raspunde la cereri si altele halucinatii de genu.  In loc sa tot aduceti argumente de 2 lei, mai bine ati mai fi deschis putin PS. In fine, ultimul meu post aici, bafta oricum :*

P.S. : 

• New Member
  • 8 posts
  • 1 topics
  • Joined 19-October 15

Nu bate deloc la ochi, stai linistit =))

Sincer nu inteleg ce vrei sa zici cu new member ecc. Crezi ca-s nou aici sau ce ? 

Sa mai deschidem ps ? Nu ma fa sa vorbesc te rog.

Eu am propus ceva, nu vad rostul posturilor tale. Zici ca suntem o gasca care nu sunt capabili sa ia designer pe drept ? Esti sigur ?

Nu stiu de ce vorbiti dean p** daca nu stiti ce spuneti.

snakeeyes;

snakeeyes;

Fost News Team

• Retired
  • 1672 posts
  • 248 topics
  • Joined 16-March 13

De ce nu faceti un experiment ? Lasati o saptamana playerii sa raspunda la cereri, vedeti ce se intampla si dupa va decideti daca lasati asa sau  permiteti membrilor sa posteze in continuare

De ce sa facem experimente inutile ? Nu e o comunitate axata pe design , iar propunarea este inutila .

Asa se gaseste alt membru care sa propuna o echipa "ajutor" pentru Moderator , Resources Team , Designer, News Team, Manager

Ti se pare normal ? Comunitatea a recrutat de atatia ani designeri capabili care au obtinut gradul prin munca , nu are nici un rost sa schimbam asta acum.

Sincer nu inteleg ce vrei sa zici cu new member ecc. Crezi ca-s nou aici sau ce ? Sa mai deschidem ps ? Nu ma fa sa vorbesc te rog. Eu am propus ceva, nu vad rostul posturilor tale. Zici ca suntem o gasca care nu sunt capabili sa ia designer pe drept ? Esti sigur ? Nu stiu de ce vorbiti dean p** daca nu stiti ce spuneti.

Pe viitor ai grija la limbajul folosit , ca sa nu fi sanctionat .

• Andrei;, KRIMEX, COSMIN @CS16 and 3 others like this

Andrei;

Andrei;

Administrator

• Administrator
  • 3201 posts
  • 398 topics
  • Joined 16-December 12

Artick aici gresesti poate sa se adauge 1 grad  in + pentru incepatori  nu toata lumea  s-a nascut invatata   si dupa acei incepatori vor avansa si ei  ma refer in ps nu la grad ...  Nu cred ca strica cu ceva 1 grad in +  sau  1 designer  priceput sa invete  pe altii  .. Asa echipa nu veti avea  si la 1 moment dat aceasta echipa  actuala  v-a pleca odata si odata ... Si comunitatea asta v-a ramane doar cu membrii  .. Ca sa zic asa mai trebui si viitorul staff.. Deja tu artick te-ai retras   din lipsa timpului  asa si ceilalti vor face  se vor retrage  si cui ramane aceasta comunitate ? Cine v-a mai fi disponibil sa ajute membrii care au nevoie  si ownerii ?   Degeaba e aceasta comunitate in top daca  staff nu are moderatorii si super-moderatorii  intra  cand au timp.. Ar trebui  sa va ganditi la viitorul staff ! 

Edit : Io va zic parerea mea  comunitatea e  mica si cum la moderator s-a adaugat gradul de super-moderator asa si la desiger se poate aduga 1 grad de designer pentru incepatori  ..   In fine   degeaba vorbim noi daca conducerea nu face nimic .

Sa avanseze si dupa sa faca cerere de designer. O zici de parca astia incepatori vor ramane pe veci aici, nu, vor pleca, nimeni si nimic nu e vesnic. Pot sa invete de la designeri si fara sa le facem grad separat.

Propun sa se faca un grad Moderator IT junior pentru aia care doar sa aprinda pc-ul, mai tarziu vor invata si sa deschida word-u. Cine ma sustine ? Hai sa fim seriosi...

Inteleg ca poate mentalitatea noastra(a celor vechi - de exemplu Nasacryl si cei care au mai postat pe aici cu argumente) nu se mai potriveste cu ce vreti voi, dar noi vrem sa ramana comunitatea cum era la momentul ei de glorie, nu sa coboram cerintele pana la nivelul cand se ajunge ca toti sa aiba grad si sa reinventam regulile asa cum ne place. Cat despre retragerea mea, nu a fost numai lipsa timpului, am avut niste evenimente neplacute, le-am depasit si acum sunt iar aici.

Edited by Artick;, 01 November 2015 - 09:39 PM.

• Nasacryl, \SNAPPLE/, snakeeyes; and 3 others like this

iCe

iCe

Fost Moderator

• Retired
  • 439 posts
  • 46 topics
  • Joined 30-March 13

Sa avanseze si dupa sa faca cerere de designer. O zici de parca astia incepatori vor ramane pe veci aici, nu, vor pleca, nimeni si nimic nu e vesnic. Pot sa invete de la designeri si fara sa le facem grad separat.

Propun sa se faca un grad Moderator IT junior pentru aia care doar sa aprinda pc-ul, mai tarziu vor invata si sa deschida word-u. Cine ma sustine ? Hai sa fim seriosi...

Inteleg ca poate mentalitatea noastra(a celor vechi - de exemplu Nasacryl si cei care au mai postat pe aici cu argumente) nu se mai potriveste cu ce vreti voi, dar noi vrem sa ramana comunitatea cum era la momentul ei de glorie, nu sa coboram cerintele pana la nivelul cand se ajunge ca toti sa aiba grad si sa reinventam regulile asa cum ne place. Cat despre retragerea mea, nu a fost numai lipsa timpului, am avut niste evenimente neplacute, le-am depasit si acum sunt iar aici.

Gresit. Scopul unui moderator fie el verde sau mov e sa modereze, nu sa aiba doar el dreptul sa ajute pe altii. Oricine ar trebui sa poata ajuta orice user ce are nevoie. 
In cazul in care nu se respecta un regulament intr-o anumita sectiune, atunci se vede activitatea "moderatorului".

Scuza-ma dar cum ar fi sa ai stackoverflow cu raspunsuri doar de la moderatori ?

Scopul unui forum e sa le ofere oamenilor posibilitatea de a comunica mai usor. Eu nu sunt de acord cu interzicerea oamenilor de a posta, indiferent de sectiune, in interesele acesteia.

Pentru asta sunt si vor fi mereu moderatori pe sectiuni. 

In situatia de fata, daca un "moderator de design" vede o anumita lucrare mai slaba, sau "bataie de joc" asa cum s-a mentionat, poate aplica o anumita regula ce poate fi mentionata in regulamentul sectiunii.
Pana la urma omul ala s-a chinuit in paint.

Si ce daca face +1 ? Si ce daca ajunge la 1000 de posturi ? Pe profilul acestuia se poate urmari activitatea si un posthunter poate fi gasit si pedepsit, la fel si un spammer. 

Raman la parerea mea ca interzicerea e absurda.

LE: Nu mai fiti atat de rautaciosi, nu e o tragedie de propunere si fiecare are dreptul sa-si exprime opinia.

Edited by iCe, 02 November 2015 - 11:43 AM.

• Batranu Bumi and -ScarleT. like this

trace

Daca cineva chiar doreste sa te ajute cu un avatar atunci cand faci cerere (un membru ce nu detine Designer) poate sa-ti trimita un PM cu avatarul sau ti-l poate posta in portofoliu (daca are).

Comunitatea e asa de foarte mult timp, sunt unii Designeri ce au grad aici de ani de zile si e activitate la cereri.

PS: s-a intamplat odata ca unui Moderator sa-i fie oferita oportunitatea de a posta la cereri pe o perioada determinata de timp (xDarkBlue), care sa fim seriosi, chiar stie in PS.

Contra pentru aceasta propunere, au mai fost si altele identice.

Andrei;

Andrei;

Administrator

• Administrator
  • 3201 posts
  • 398 topics
  • Joined 16-December 12

Gresit. Scopul unui moderator fie el verde sau mov e sa modereze, nu sa aiba doar el dreptul sa ajute pe altii. Oricine ar trebui sa poata ajuta orice user ce are nevoie.
In cazul in care nu se respecta un regulament intr-o anumita sectiune, atunci se vede activitatea "moderatorului".

Scuza-ma dar cum ar fi sa ai stackoverflow cu raspunsuri doar de la moderatori ?
Scopul unui forum e sa le ofere oamenilor posibilitatea de a comunica mai usor. Eu nu sunt de acord cu interzicerea oamenilor de a posta, indiferent de sectiune, in interesele acesteia.
Pentru asta sunt si vor fi mereu moderatori pe sectiuni.
In situatia de fata, daca un "moderator de design" vede o anumita lucrare mai slaba, sau "bataie de joc" asa cum s-a mentionat, poate aplica o anumita regula ce poate fi mentionata in regulamentul sectiunii.
Pana la urma omul ala s-a chinuit in paint.

Si ce daca face +1 ? Si ce daca ajunge la 1000 de posturi ? Pe profilul acestuia se poate urmari activitatea si un posthunter poate fi gasit si pedepsit, la fel si un spammer.

Raman la parerea mea ca interzicerea e absurda.

LE: Nu mai fiti atat de rautaciosi, nu e o tragedie de propunere si fiecare are dreptul sa-si exprime opinia.

Exact, toti au dreptu sa isi exprime opinia, de-asta propunerea nu e inchisa si inca se discuta. Nu compara stackoverflow cu sectiunea design. Pierzi din vedere 2 aspecte:
  • StackOverflow e dedicat IT-ului, si de-asta raspunde toata lumea.
  • CS16 e dedicata cs-ului, iar designul este doar un bonus, prin care incercam sa oferim ceva de calitate.
Un designer poate sa aplice regulementul ? Pai daca am implementa chestia asta am ramane fara designeri, cui ii convine sa isi bata capul cu apply cand poate posta fara nicio restrictie ? Cine isi ia indatoriri cand poate sa posteze doar de placere, cand are chef ? Pe celelalte sectiuni se poate posta liber, insa la design eu prefer calitatea si nu cantitatea.

Propunerea nu e viabila, orice argumente s-ar aduce.

Propunere respinsa.
  • \SNAPPLE/, Luv ya;x, Batranu Bumi and 1 other like this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users