Jump to content

- Advertisement -
Photo

[CS16-Respinsa] Propunere Design Teritory

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
35 replies to this topic

hecate

hecate

Power Member

• Membru
  • 60 posts
  • 6 topics
  • Joined 20-October 15
  • Country: Country Flag

Vad ca doar designerii au voie sa posteze la cereri?Chiar nu inteleg de ce.

Daca esti membru nu ai cum sa ajuti la design , sa faci creatii, sa raspunzi la cereri.

Nu inteleg de ce s-ar face post-hunt la cereri lucrari.Un post cu lucrarea, atat, nu e post-hunt daca ajuti pe cineva cu o lucrare.

Ei bine, au activitate, dar dupa parerea mea unii nu destula.E treaba lor, au si ei o viata personala.

Unii membrii au chiar creatii bune, iar celor care fac post-hunt cu lucrari facute in doua minute de ce sa nu primeasca un warn/avertisment?

Asa toti castiga.

Edited by hecate, 22 October 2015 - 05:58 AM.

cloud-

cloud-

Fost Designer

• Retired
  • 78 posts
  • 11 topics
  • Joined 03-April 15

Eu sunt contra, de cand stiu comunitatea a fost asa.. Daca vrei sa raspunzi la cereri faci cerere la staff apply, daca esti acceptat bine daca nu nu. In concluzie CONTRA.

Edited by Tiny.abcdURS, 21 October 2015 - 06:04 PM.

Daginho

Daginho

Fost Moderator

• Retired
  • 1591 posts
  • 313 topics
  • Joined 03-April 12

Dacă toți membrii ar avea "dreptul" de a Post-a la cereri, îți dai seama că acolo s-ar face doar Post-Hunt.

Cine dorește să ajute Comunitatea în ce privește Design-ul, poate aplica pentru Designer.

Contra!

-CronoS

-CronoS

Addicted Member

• Membru
  • 304 posts
  • 34 topics
  • Joined 24-November 13

Faci cele 20 de zile si 30 de posturi(sau cate trebuiesc) si ajuti tu "Design Teritory". Ar fi urat ca fiecare sa posteze cum vrea.

Contra.

/r/arrsura27

/r/arrsura27

Fost Moderator

• Retired
  • 1701 posts
  • 178 topics
  • Joined 30-May 13

Eu as propune sa se bage un grad de genu , helper designer. Dai o proba de design , una simpla daca ai ceva skills esti acceptat. Acum ramane de Verde daca doreste asta sau nu.

• Daginho, George.A and TNS like this

ScarleT.

ScarleT.

Fost Designer

• Retired
  • 810 posts
  • 51 topics
  • Joined 01-January 15

Eu as propune sa se bage un grad de genu , helper designer. Dai o proba de design , una simpla daca ai ceva skills esti acceptat. Acum ramane de Verde daca doreste asta sau nu.

La o adica este tot grad de designer numai ca cu nume divers.

Si in plus nu trebuie neaparat gradul "Designer", daca esti bun, castigi locul 1 la sotw/aotw/gotw si ai 60 zile premium + ai voie sa postezi la cereri.

Contra.

OFF: Luv,daca vezi acest post... inca astept banul.

• TYGA likes this

/r/arrsura27

/r/arrsura27

Fost Moderator

• Retired
  • 1701 posts
  • 178 topics
  • Joined 30-May 13

Nu sa se adauge gradul de Helper Designer , dar se poate schimba la user-ul respectiv care da proba la liderul design Member Title.

La o adica este tot grad de designer numai ca cu nume divers.

Si in plus nu trebuie neaparat gradul "Designer", daca esti bun, castigi locul 1 la sotw/aotw/gotw si ai 60 zile premium + ai voie sa postezi la cereri.

Contra.

OFF: Luv,daca vezi acest post... inca astept banul.

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Contra : 1) s-ar cersi voturi aiurea de catre unii si 2) ar insemna sa se modifice aiurea pluginul de la staff apply . 
Plus ca, e treaba designerilor sa hotarasca pe cine doresc in echipa :)

designerii vad ca nu-si fac treaba.

P.S. : asta cu "designerii nu isi fac treaba" a devenit un stereotip, si nu are nicio legatura cu realitate. Din curiozitate m-am uitat zilele trecute, si nu era cerere fara 4-5 raspunsuri din partea designerilor :) si apropo ,nu facand taraboi iti castigi locul acolo :)

Edited by Nasacryl, 21 October 2015 - 11:05 PM.

• snakeeyes; and KRIMEX like this

\SNAPPLE/

\SNAPPLE/

Fost Designer

• Retired
  • 865 posts
  • 68 topics
  • Joined 26-December 12

Sa va lamuresc eu , tata.
CS16-DESIGN
+Portofolii          +Cereri        +Suveniruri
+Competitii        +Help           +Resurse

Am boldat sectiunile unde este activitate.

Daca esti membru nu ai cum sa ajuti la design , sa faci creatii, sa raspunzi la cereri.

Ba , dimpotriva , poti ajuta la celelalte sectiuni , nu doar sa ne faci pe noi sa dam edit postului.
Cum poti ajuta?Simplu:
1.Faci ceva pentru membrii comunitatii si postezi la Suveniruri.
2.Ajuti pe cineva care are o problema in Photoshop sau in ce probleme are si unde te pricepi , nu arunci raspunsuri aiurea.
3.Te implici in portofolii , competitii.

Ce beneficii iti aduc acestea ? Destul de multe.
1.O reputatie in fata unor membrii.
2.Activitate pe sectiune.
3.Sansa de a face parte din echipa noastra de designeri.

Sper ca v-am lamurit pe toti cu raspunsurile , membrii nu vor avea dreptul sa raspunda la cereri.

Cu stima,

liderul echipei de designeri a comunitatii CS16.RO , \SNAPPLE/.

Edited by \SNAPPLE/, 22 October 2015 - 07:43 AM.

• snakeeyes; and Andrew;; like this

iCe

iCe

Fost Moderator

• Retired
  • 439 posts
  • 46 topics
  • Joined 30-March 13

CS16-DESIGN

Ba , dimpotriva , poti ajuta la celelalte sectiuni , nu doar sa ne faci pe noi sa dam edit postului.
Cum poti ajuta?Simplu:
2.Ajuti pe cineva care are o problema in Photoshop sau in ce probleme are si unde te pricepi , nu arunci raspunsuri aiurea.

Sper ca v-am lamurit pe toti cu raspunsurile , membrii nu vor avea dreptul sa raspunda la cereri.

Cu stima,

Si daca omul nu vrea sa faca parte din nici o echipa si vrea doar sa faca avatare si semnaturi nu-i dai voie doar pentru ca nu are title-ul mov si ca nu scrie Designer?

Mi se pare absurd sa nu poti posta un avatar la cererea cuiva. Post-huntul se poate rezolva foarte usor cu activitatea "designerilor (jucatorilor prin photoshop)".

Cand un random membru face o cerere de avatar si vine hecate si pune 3 modele, ar fi post-hunt?

Cateodata ma gandesc la incapacitatea unora de a sti si de a afla cum functioneaza un forum al unei comunitati.

De la mine ai Pro pentru ca :

1. Sa te joci in photoshop ai voie, gratie torrent-elor.

2. Acesta e un forum si aia este o sectiune de design, care teoretic ar trebui sa permita postarea nu sa o interzica.

3. Toate comentariile de mai sus n-au sens.

• yLLuSioN and YvY like this

\SNAPPLE/

\SNAPPLE/

Fost Designer

• Retired
  • 865 posts
  • 68 topics
  • Joined 26-December 12

Si daca omul nu vrea sa faca parte din nici o echipa si vrea doar sa faca avatare si semnaturi nu-i dai voie doar pentru ca nu are title-ul mov si ca nu scrie Designer?

Mi se pare absurd sa nu poti posta un avatar la cererea cuiva. Post-huntul se poate rezolva foarte usor cu activitatea "designerilor (jucatorilor prin photoshop)".

Cand un random membru face o cerere de avatar si vine hecate si pune 3 modele, ar fi post-hunt?

Cateodata ma gandesc la incapacitatea unora de a sti si de a afla cum functioneaza un forum al unei comunitati.

2. Acesta e un forum si aia este o sectiune de design, care teoretic ar trebui sa permita postarea nu sa o interzica.

Nu inteleg , nu sunt capabil de a sti si de a afla cum functioneaza un forum ?

Un forum functioneaza dupa un regulament , si noi ca staff al forumului trebuie sa-l respectam si aplicam , la fel ca si membrii , ceea ce zici tu este o incalcare de regulament al sectiunii Cereri.

De asta zic , ca inainte sa discutati , cititi acel regulament pe care pun pariu ca majoritatea membrilor nu l-au citit niciodata.

Cu asta hai sa incheiem toate discutiile care aprind o cearta si sa asteptam o decizie..

• Andrew;; and -ScarleT. like this

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Exista si PM :) asta daca vrei neaparat sa ajuti pe cineva cu avatare . Nu e nevoie sa postezi. Daca a fost asa pana acum, nu vad de ce s-ar schimba, cand lucurile au decurs foarte bine. 

P.S. Incurci demo report cu design . :)

EDIT : Nu cred ca ti-ar placea sa primesti cand faci o cerere avatar creatii gen : 

Untitled.png

Si poate ca am exagerat, dar fii sigur ca vor fi cativa care se vor crede mari experti , cand ei nu au nicio treaba cu PS. Cel putin eu asa vad lucrurile, cel mai ok este asa cum este organizata sectiunea acum . Mai bine 4-5 creatii de calitate, decat 10 din care sa nu ai sa alegi. :)

Edited by Nasacryl, 22 October 2015 - 09:43 AM.

• KRIMEX, /r/arrsura27 and -ScarleT. like this

iCe

iCe

Fost Moderator

• Retired
  • 439 posts
  • 46 topics
  • Joined 30-March 13

Exista si PM :) asta daca vrei neaparat sa ajuti pe cineva cu avatare . Nu e nevoie sa postezi. Daca a fost asa pana acum, nu vad de ce s-ar schimba, cand lucurile au decurs foarte bine. 

P.S. Incurci demo report cu design . :)

Nu incurc :) stiu ce zic.

Snapple : Am vazut ca exista un regulament, de aceea mi-am dat cu parerea.

Nu o luati in nume de rau, pana la urma va faceti sectiunea cum vreti voi.

Doar consider ca toata lumea ar trebui sa posteze unde vrea si cat de mult vrea, atata timp ce nu se face spam sau post-hunt si se urmareste scopul topicului si al subforumului respectiv.

Edited by iCe, 22 October 2015 - 09:40 AM.

AKARI

AKARI

Member

• Membru
  • 34 posts
  • 5 topics
  • Joined 01-October 15

CS16-DESIGN

Cum poti ajuta?Simplu:

Cu stima,

idem . SNAPPLE are dreptate  ,atat cat si @Nasacryl . Ramane CONTRA . 

ScarleT.

ScarleT.

Fost Designer

• Retired
  • 810 posts
  • 51 topics
  • Joined 01-January 15

Doamne.. parca sunteti la gradinita... 

Snapple are complet dreptate si idem Nasacryl. 

Voi ati prefera 10 lucrari in paint ? eu fiind fost designer stiu cum functioneaza treaba. 

Daca un player chiar moare daca nu poate sa raspunda la cereri sunt alte metode sa "postezi". exista sectiunea "suveniruri, exista pm.

Degeaba va fixati cu "nui post-hunt" pentru ca e. uitativa pe alte comunitati .. 1 cerere cu 10-15 reply.. si majoritatea sunt lucrari facute in paint.

Si nu cred ca daca esti bun nu faci cerere de designer... Ar fi o prostie.

Plus ca, daca cineva ar fi fost atent ar fi citit ce am spus mai sus.. legat de gradul de premium. Va fac exemplu biM. 

A castigat aotw acum 1-2 luni (nu mai stiu, cand ma ocupam eu de aotw...) si a respuns linistit la cereri.

Daca castigi un concurs care iti da ca premiu posibilitatea de a posta la cereri in primul rand demonstreaza ca esti bun si capabil.

Inca ceva. Kenta. ce spui tu in cateva cuvinte e ce am zis si eu cu premium.. aotw/sotw/gotw sunt ca o "proba" iar premiul este posibilitatea de a posta la cereri.

Este aceasi chestie ...

Plus ca .. unde scrie ca cs16 trebuie sa fie ca toate comunitatile ?

Off: Stiti de ce eu am stat pe cs16 pana acum ? pentru ca, dupa parerea mea, era cea mai buna din toate comunitatile vazute in trecut de mine.. si am fost pe multe comunitati..

Puteti sa spueti ce vreti despre cum este "condusa" sectiunea de design.. dar cum este acum, si a fost de cand stau pe cs16, ma ajutat .. de la un newbie am devenit designer.. si nu cred ca mi sa dat degeaba gradul cand facusem apply.

Sper sa intelegeti cat de cat ce am zis. Si sper ca n-am stat 1 ora sa scriu acest discurs degeaba.

• Nasacryl and -ScarleT. like this

hecate

hecate

Power Member

• Topic Starter

• Membru
  • 60 posts
  • 6 topics
  • Joined 20-October 15

Nasacryl sau cum te-o chema, chiar iti bati joc.Unde ai vazut tu sa posteze cineva asa ceva?

In plus, eu am luat avertisment pentru ca am facut vreo 8 modele de grade, toate diferite, cand designerii fac un model si e totul bine.

Eu primesc avertisment pentru ca incerc sa ajut cat mai mult.

In plus, postul acela cu gradele a fost verificat de catre un moderator, pentru ca primele 2 posturi trebuie vazute si acceptate de un moderator.

Moderatorul respectiv care mi-a postat postul nu stia regulamentul, eu ce vina am?

Skarlet si nasacryl , chiar vreau exemple de comunitati, nu aici sa nu facem reclama, unde se posteaza "10-15 reply-uri" cu lucrari in "paint"

Ce comunitati? Comunitati de mario,tarzan 2d sau solitaire?

Edited by hecate, 22 October 2015 - 03:18 PM.

Verdeee

Verdeee

Founder

• Retired
  • 5710 posts
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10

Cine vrea sa ii ofere cuiva un avatar o poate face prin sub sectiunea Suveniruri, sa facem un grad doar pentru a posta la cereri nu mi se pare o idee prea buna, iar daca ar posta toata lumea la cereri vom avea parte de "capodopere". Daca s-ar lua in calcul ideea de a avea anumite persoane selectate pentru a posta vor exista discutii de ce X a fost ales de designeri, sigur e prieten cu designerii, fie alte zvonuri de care sunt satula pana peste cap.

• \SNAPPLE/, snakeeyes;, KRIMEX and 4 others like this

CATAHYPE;

CATAHYPE;

Designer

• Designer
  • 495 posts
  • 83 topics
  • Joined 19-April 15

Contra. Asta e dreaba designerilor. Ei trebuie sa o faca. Daca poate posta oricine , de ce am mai avea nevoie de gradul ''Designer'' ?

Daca cineva lasa o cerere , si tut tot vrei sa-l ajuti , ii poti face avatarul si sa il lasi in PM.

Batranu Bumi

Batranu Bumi

Fost Resource Team

• Retired
  • 326 posts
  • 72 topics
  • Joined 09-January 14

Doamne.. parca sunteti la gradinita...  Snapple are complet dreptate si idem Nasacryl.  Voi ati prefera 10 lucrari in paint ? eu fiind fost designer stiu cum functioneaza treaba. 

cei care pun poze facute in paint vor fii sanctionati , este greu? ca toti care se pricep in ps si vor sa ajute fara grad nu pot posta poza pentru ca este un regulament ca la armata, cel mai bine ar fii sa dea voie sa postam si noi membri avatare/bannere etc la cereri iar cel care face o0ff-topic/post-hunt sau avatar facut in paint sa fie sanctionat , sunt pro cu aceasta propunere

ScarleT.

ScarleT.

Fost Designer

• Retired
  • 810 posts
  • 51 topics
  • Joined 01-January 15

cei care pun poze facute in paint vor fii sanctionati , este greu? ca toti care se pricep in ps si vor sa ajute fara grad nu pot posta poza pentru ca este un regulament ca la armata, cel mai bine ar fii sa dea voie sa postam si noi membri avatare/bannere etc la cereri iar cel care face o0ff-topic/post-hunt sau avatar facut in paint sa fie sanctionat , sunt pro cu aceasta propunere

Destept mai esti ... "paint" este un mod de a spune ca nu stie sa lucreze .. "parcai facuta in paint"... 

Plus ca de ce sa fie sanctionati dupa cand putem preveni toate astea ? deci sa mor eu... nush cum gantiti.. daca o faceti.

Ce spui tu ar fi un lucru in plus pentru designeri.. sa mai stea 2 ore sa se uite la fiecare post.. 

Ganditi de parca desginerii n-au nimic de facut toata ziua... stau si se uita la bec, sa nu zic altceva.

• Nasacryl, KRIMEX, Luv ya;x and 1 other like this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users