Doamne.. parca sunteti la gradinita...
Snapple are complet dreptate si idem Nasacryl.
Voi ati prefera 10 lucrari in paint ? eu fiind fost designer stiu cum functioneaza treaba.
Daca un player chiar moare daca nu poate sa raspunda la cereri sunt alte metode sa "postezi". exista sectiunea "suveniruri, exista pm.
Degeaba va fixati cu "nui post-hunt" pentru ca e. uitativa pe alte comunitati .. 1 cerere cu 10-15 reply.. si majoritatea sunt lucrari facute in paint.
Si nu cred ca daca esti bun nu faci cerere de designer... Ar fi o prostie.
Plus ca, daca cineva ar fi fost atent ar fi citit ce am spus mai sus.. legat de gradul de premium. Va fac exemplu biM.
A castigat aotw acum 1-2 luni (nu mai stiu, cand ma ocupam eu de aotw...) si a respuns linistit la cereri.
Daca castigi un concurs care iti da ca premiu posibilitatea de a posta la cereri in primul rand demonstreaza ca esti bun si capabil.
Inca ceva. Kenta. ce spui tu in cateva cuvinte e ce am zis si eu cu premium.. aotw/sotw/gotw sunt ca o "proba" iar premiul este posibilitatea de a posta la cereri.
Este aceasi chestie ...
Plus ca .. unde scrie ca cs16 trebuie sa fie ca toate comunitatile ?
Off: Stiti de ce eu am stat pe cs16 pana acum ? pentru ca, dupa parerea mea, era cea mai buna din toate comunitatile vazute in trecut de mine.. si am fost pe multe comunitati..
Puteti sa spueti ce vreti despre cum este "condusa" sectiunea de design.. dar cum este acum, si a fost de cand stau pe cs16, ma ajutat .. de la un newbie am devenit designer.. si nu cred ca mi sa dat degeaba gradul cand facusem apply.
Sper sa intelegeti cat de cat ce am zis. Si sper ca n-am stat 1 ora sa scriu acest discurs degeaba.