Salt la continut

Fotografie

[CS16 - IT] Problema la Jocuri [Nerezolvat]

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
26 replies to this topic

7uP-;

7uP-;

Advanced Member

• Membru
  • 134 Postari:
  • 54 topics
  • Joined 05-February 14
  • Country: Country Flag

Aceasta problema o am si eu la CS cu softwer daca dau OPENGL imi apare acceasi chiar nu stiu :|

Batranu Bumi

Batranu Bumi

Fost Resource Team

• Topic Starter

• Retired
  • 326 Postari:
  • 72 topics
  • Joined 09-January 14

Defapt, dai click dreapta pe Computer, alege manage si o sa-ti deschida o fereastra, acolo alegi Device si dai la Display Managers, dupa dai click dreapta pe placa video si alegi Update.

http://i.imgur.com/0rWMyev.pngdoar asta gasesc

daca dau update la driver imi da asta => http://i.imgur.com/PjWr2W1.png

3s; everywhere

3s; everywhere

Banned

• Banned
  • 2648 Postari:
  • 144 topics
  • Joined 03-October 12

Vezi ca nu ai placa instalata cum trebuie, acolo trebuie sa arate exact modelul placii, nu Standard VGA sau cum iti scrie tie... poti sa faci asta si cu Windows Update, poti folosi functia asta doar ca sa-ti instalezi driver-ul video, daca instalezi un update pentru Windows s-ar putea sa pierzi beneficiile  care acesta le ofera. Poti sa faci update la Windows doar daca-l ai cumparat, daca nu-l ai, nu te obosi.

Batranu Bumi

Batranu Bumi

Fost Resource Team

• Topic Starter

• Retired
  • 326 Postari:
  • 72 topics
  • Joined 09-January 14

daca instalez toate driverele si dau restart la pc imi cere sa repar rauncher....

alfa

alfa

Gold Member

• Membru
  • 664 Postari:
  • 80 topics
  • Joined 25-November 14

# Nu stiu ce se ai poate face , incearca sa pui XP , ca proba sa vezi daca merg jocurile . Nu am mai intampinat astfel de probleme , nu as vrea sa fiu in locul tau .

EndOfStory

EndOfStory

Banned

• Banned
  • 523 Postari:
  • 34 topics
  • Joined 16-September 14

Da-i un reset de bios , uneori se rezolva si asa , scoti bateria de pe placa de baza  , muti jumperu , trebuie sa fie o chestie de plastic mica acolo aproape de baterie , lasi cateva secunde , daca colegii de mai sus te-au ajutat cu sfaturi utile  si tot nu-i dai de cap , scoate placa si incerca in pc-ul altcuiva si vezi daca face tot asa , e posibil tie sa-ti mearga doar in 2d  sa nu-ti mai recunoasca placa  avand probleme .M-ai mult de atat nu te pot ajuta . Bafta cu rezolvarea!

Batranu Bumi

Batranu Bumi

Fost Resource Team

• Topic Starter

• Retired
  • 326 Postari:
  • 72 topics
  • Joined 09-January 14

placa video este impreuna cu placa de baza..... daca nu mai stie nimeni raspunsuri , va multumesc mult ca ati incercat , da-ti T/C

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi