Imi plac foarte mult avatarele tale , blurul si stock-ul
Kw !
Something new:
And my best:
Edited by Nemo - ScarleT., 12 July 2015 - 09:28 PM.
Pervers mic, suuuuper deez nuts, ce pot sa spun, impecabile, tine-o tot asa, poate ajungi sa faci bani din photoshop.
Pervers mic, inca rad la cate dreptate ai
Edited by Nemo - ScarleT., 20 July 2015 - 03:18 PM.
Blur impecabil
Edited by ScarleT., 26 July 2015 - 09:30 PM.
* Nu se accepta posturi: “gj” “foarte bine” “imi place”, fiecare post trebuie sa fie argumentat.
New (stil divers, vazand ca nu mai am c4durile vechi, gradienturile sau altele...):
(Prea mult brush jos, mijloc, we know we know...)
Edit:
Edited by ScarleT., 16 August 2015 - 12:22 PM.
N-aş avea de reproşat , îmi place blur-ul , e chiar bine pus în imaginile astea
New (stil divers, vazand ca nu mai am c4durile vechi, gradienturile sau altele...):
(Prea mult brush jos, mijloc, we know we know...)
Edit:
O părere şi pe la mine , te rog , mi-ar prinde de folos !
Foarte frumoasa ultima semnatura , l-ai aratat pe Ziggs la adevarata lui valoare
Imi place cum lucrezi , GJ
Te pricepi foarte bine la rendere, ti-a iesti si ultimul rander si nu arata rau nici cu acel text acolo
Ai evoluat foarte mult de cand ai intrat in Staff-ul designerilor.
KW ! Si te astept cu propuneri si sfaturi si la portofolil meu.
Te pricepi foarte bine la rendere, ti-a iesti si ultimul rander si nu arata rau nici cu acel text acolo
Ai evoluat foarte mult de cand ai intrat in Staff-ul designerilor.
KW ! Si te astept cu propuneri si sfaturi si la portofolil meu.
Sincer nu prea stiu ce sfaturi sa-ti dau xD Lucrezi bine, te descurci cu textul... Cred ca ar trebui sa incepi sa lucrezi pe render xD
On:
New (de la o cerere):
Ceva Nou:
Astept pareri .. si, daca se poate, niste sugestii sau altele care sa ma ajute cu renderele ..
Acelasi render:
"The evolution" xD (sau cum o fi )
Edited by ScarleT., 22 August 2015 - 12:16 AM.
Acelasi render:
"The evolution" xD (sau cum o fi )
Intr-adevar,se vede ca ai evoluat,si la avatare si la rendere,dar acum ma refer strict la render,incearca sa pui si efecte,bg,nu doar c4d,sau combina-le,parerea mea e ca la ultimul render mai trebuia putin sharphen.Bafta!
Intr-adevar,se vede ca ai evoluat,si la avatare si la rendere,dar acum ma refer strict la render,incearca sa pui si efecte,bg,nu doar c4d,sau combina-le,parerea mea e ca la ultimul render mai trebuia putin sharphen.Bafta!
Ceva de genu? xD (cred ca si aici trebuia un pic mai mult sharpen)
Ceva de genu? xD (cred ca si aici trebuia un pic mai mult sharpen)
Ti-a iesit bine,mergea un brush(sursa de lumina) sus pe mijloc.
0 members, 2 guests, 0 anonymous users