Salt la continut

Fotografie

[CS16-Respinsa] Propunere Comunitate.

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
55 replies to this topic

RoberT B.

RoberT B.

Banned

• Banned
  • 1869 Postari:
  • 243 topics
  • Joined 23-November 13
  • Country: Country Flag

Stand si uitandu-ma pe GameTracked am vazut ca noi am ajuns foarte rau , in acest moment suntem pe 6 sub niste comunitatii...
Gandindu-ma cum am putea ridica din nou CS16 , am ajuns la o concluzie , trebuie sa bagam pe comunitate CsGo.
Asa ca propunerea mea este sa muta comunitate de DeathRow pe Cs16.
Multi o sa veniti si o sa spuneti ca Cs16 va ramane doar pentru Cs1.6 , dar trebuie sa ne gandim la viitorul comunitatii , daca mai vrei ca aceasta comunitate sa fie sus , trebuie sa facem acest pas.

Cs16 o sa se baseze incontinuare pe Cs 1.6 , dar sa avem si svr de Go si etc..

Inainte de a posta vreau sa va ganditi de 10 ori inainte de a spune Contra. Ganditi-va la viitoru comunitati.
Nu cred ca acest loc 6 este pentru noi.

Eu nu joc Go , nu sunt "mare fan", dar cum am mai zis'o daca nu se face asta , disparem.

Asa ca Verdeee , EduArt  , ganditi-va bine inainte de a da T/C aici si a veni cu Cs16 ramane pentru Cs 1.6 , trebuie sa ne ridicam la nivelul celorlalte comunitati pentru a supravietui.

cu stima,
CronoS.

Scuzati-mi greselile , scriu dupa telefon.

• LE: Rog SM ,A sa nu dea T/C sa lasam deschis ca fiecare sa isi spuna parerea si sa vina Verdeee sau EduArT cu un Raspuns.
  • LE2:Nu vreau sa veniti cu Link'uri de la cealalta propunere. 
  • LE3: Iar daca parerea Membrilor nu este luata in considerare,nu stiu ce sa mai zic ,"Nu uitati ca ei ne-au dus,unde am fost"

Ganditi-va bine , daca nu facem asta Cs16 o sa pice de tot , si astea nu sunt doar vorbe spuse in vant.

Aceasta postare a fost editata de CRONOS;: 19 January 2015 - 10:15 PM

• famouz/, GherillaPTM, snakeeyes; and 6 others like this

INdiaNu ;x

INdiaNu ;x

Power Member

• Membru
  • 74 Postari:
  • 8 topics
  • Joined 22-December 14

Da , ar fi bine sa bage csgo si sa puna si pariuri la csgo.

alfa

alfa

Gold Member

• Membru
  • 664 Postari:
  • 80 topics
  • Joined 25-November 14

PRO , trebuie să ne gândim și la viitorul comunității , cum ai zis tu .

Dacă lăsăm doar pentru 1.6 o să scădem foarte mult , deoarece și acum mulți joaca go , și s-au lăsat de 1.6 .

Aceasta postare a fost editata de FARAONE: 18 January 2015 - 09:39 PM

xDarkBlue

xDarkBlue

Fost Designer

• Retired
  • 4398 Postari:
  • 413 topics
  • Joined 14-September 13

Probabil ca a fost cea mai bine expusa propunere pe aceasta tema: http://forum.cs16.ro...n-viitor/page-2- totusi a fost respinsa, in ciuda majoritatii userilor ce au votat pro.

Din nou, se insista pe acest lucru, cu toate ca e putin probabil ca decizia sa difere.

• utzu and 3s; everywhere like this

cosmin701

cosmin701

Fost Administrator

• Retired
  • 5095 Postari:
  • 407 topics
  • Joined 31-October 11

Inainte dadeam CONTRA cu siguranta.

Acum, vazand ca CSGO-ul castiga 'teren' in fata 1.6, dau PRO.

Eu unul nu am mai deschis cs 1.6 de vreo 3-4 luni.

• utzu, 3s; everywhere, snakeeyes; and 3 others like this

3s; everywhere

3s; everywhere

Banned

• Banned
  • 2648 Postari:
  • 144 topics
  • Joined 03-October 12

Fie ca s-a mai propus sau nu, cu toate ca a fost respinsa de multe ori orice propunere de genul, dau PRO, de ce?

• Cred ca e timpul ca fondatorii sa faca schimbarile promise, adica, amandoi joaca GO dar nu baga servere in comunitate.
  • CS 1.6 a scazut foarte mult, CS:GO are mult mai multi playeri in ultimul timp si continua sa creasca numarul, in defavoarea CS-ului 1.6.
  • Poate o sa ziceti ca nu se potriveste 'cs16.ro/forum' sau 'forum.cs16.ro', dar cred ca ar fi ok, pentru ca pe asta v-ati bazat mult timp, o schimbare de genul nu cred ca ar afecta foarte mult...
  • Nu ar trebui sa dam vina numai pe asta pentru ca comunitatea scade, ne trebuie oameni ca sa o tinem pe linia de plutire si ne trebuie sustinere de la fondatori, dar nu in ultimul rand, IMPLICARE.
  • Chiar daca eu nu joc GO m-as bucura sa vad cum joaca altii aici la noi, mai bine decat sa joace in alte comunitati majoritatea...

Daca s-ar accepta propunerea asta si s-ar aduce servere de GO aici la noi, ma gandesc ca s-ar potrivi si propunerea mea.

Aceasta postare a fost editata de ;-TRACE: 18 January 2015 - 09:56 PM
typing mistake

• famouz/, RoberT B. and danyms like this

Memff Cherokee

Memff Cherokee

Fost News Team

• Retired
  • 2337 Postari:
  • 293 topics
  • Joined 09-November 13

Sunt convins ca toata lumea o sa fie de acord cu aceasta propunere , asteptam parerea fondatorilor .

Ar trebui sa avansam putin , e spre binele comunitatii . E logic ca lumea acum prefera CS:GO-ul , nu doar pentru grafica ci si pentru calitatile pe care le poate oferi acest joc .

Cand merg in sali de gaming , in proportie de 30% lumea joaca Dota2 sau LOL , in proportie de 60% joaca CS:GO , iar in proportie de 10% joaca alte jocuri .

Este nevoie de o schimbare ...

Eu unul sunt PRO , asteptam cat mai multe pareri .

• utzu likes this

Smilley.

Smilley.

Ultras Member

• Membru
  • 384 Postari:
  • 59 topics
  • Joined 14-November 14

Pro si de la mine.

LiQuiDz @ CS16

LiQuiDz @ CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 2947 Postari:
  • 184 topics
  • Joined 19-April 12

#PRO . 

Vlad;

Vlad;

Banned

• Banned
  • 512 Postari:
  • 41 topics
  • Joined 29-March 13

Pro avem nevoie sa ridicam din nou comunitatea , sa o readucem la normal , a scazut foarte mult .

famouz/

famouz/

Fost News Team

• Retired
  • 2056 Postari:
  • 230 topics
  • Joined 31-October 11

Necatand la faptul ca, de-a lungul timpului am mers toti pe " CS16 ramane pe 1.6, ar sta urat cu Go.CS16.Ro " se pare ca a venit totusi timpul sa facem si acest pas, ar fi un mare + in popularea comunitatii noastre cu serverul Arena + un server Competitiv, eu o sa spun PRO, ar fi perfect sa se aprobe si am avea un BOOST in TOP, atat in gametracker cat si la nivel de comunitati.

RoberT B.

RoberT B.

Banned

• Topic Starter

• Banned
  • 1869 Postari:
  • 243 topics
  • Joined 23-November 13

O sa mai zic odata , ca sa nu se inteleaga gresit.
Comunitate va ramane CS16Gaming. 
Ideea ar fii :
Ne bazam incontinuare pe 1.6 doar ca ar trebui sa avem si svr de Go si cu Pariuri Go propus de Trace.
Nu zic sa schimbam Go.Cs16Gaming , chiar e urat.
Ramane Cs16 se bazeaza tot pe Cs1.6 , doar ca pe langa noi sa avem si Go.

Andrei;

Andrei;

Administrator

• Administrator
  • 3201 Postari:
  • 398 topics
  • Joined 16-December 12

Fie ca s-a mai propus sau nu, cu toate ca a fost respinsa de multe ori orice propunere de genul, dau PRO, de ce?

• Cred ca e timpul ca fondatorii sa faca schimbarile promise, adica, amandoi joaca GO dar nu baga servere in comunitate.
  • CS 1.6 a scazut foarte mult, CS:GO are mult mai multi playeri in ultimul timp si continua sa creasca numarul, in defavoarea CS-ului 1.6.
  • Poate o sa ziceti ca nu se potriveste 'cs16.ro/forum' sau 'forum.cs16.ro', dar cred ca ar fi ok, pentru ca pe asta v-ati bazat mult timp, o schimbare de genul nu cred ca ar afecta foarte mult...
  • Nu ar trebui sa dam vina numai pe asta pentru ca comunitatea scade, ne trebuie oameni ca sa o tinem pe linia de plutire si ne trebuie sustinere de la fondatori, dar nu in ultimul rand, IMPLICARE.
  • Chiar daca eu nu joc GO m-as bucura sa vad cum joaca altii aici la noi, mai bine decat sa joace in alte comunitati majoritatea...

Daca s-ar accepta propunerea asta si s-ar aduce servere de GO aici la noi, ma gandesc ca s-ar potrivi si propunerea mea.

Trace a spus perfect.

• famouz/ and 3s; everywhere like this

SOFTCORE;

SOFTCORE;

Untouchable Member

• Membru
  • 1341 Postari:
  • 161 topics
  • Joined 04-August 13

Sunt in total de acord cu aceasta treaba cu pariurile si cu imbinarea a deathrow cu cs16 .

Comunitate "n" nu dau nume care era in totalmente identica cu cs16 cu principiul fara cs:go , dintr-o plictiseala a fondatorilor au zis sa bage cs:go da ? Si bum a sarit fix in varful clasamentului . Sper sa se accepte aceasta propunere . Eduard si Verde stiu ca nu aveti timp pentru asta da ganditiva in viitor pentru castigul vostru si faima pe care o va aduce pentru cs16 , tin minte acum 2 ani cum era cs16 . Sper ca cei vechi stiu asta foarte bine ce nume era cs16 nu lume ? Hai in pe 1 cu cs16 ! 

sMik.

sMik.

Gold Member

• Membru
  • 652 Postari:
  • 104 topics
  • Joined 27-January 14

pro 

dar de ce sa se limiteze doar la cs go si 16 se poate adauga s samp + minecraft .. etc ?

Oricum idem trace

TYGA

TYGA

Fost Administrator

• Retired
  • 9299 Postari:
  • 604 topics
  • Joined 18-June 11

Un plan bun pentru ''ridicarea'' comunitatii.

Sunt curios cum o sa decurga toate miscarile daca toti sunteti de acord, ca la dat din gura toti sunteti buni, la miscat ceva..mai greu. :)

• famouz/, ShooTeR-RoBeRt, 3s; everywhere and 12 others like this

z e u l i K E ;

z e u l i K E ;

Fost Designer

• Retired
  • 1351 Postari:
  • 83 topics
  • Joined 12-October 14

Sunt pro cu tot ce a spus trace , e bine ca te-ai intors , de abia astept sa bagati servere de go , ca la sfarsitu saptamani imi iau go :)) .

• 3s; everywhere likes this

Revv

Revv

Fost Designer

• Retired
  • 1524 Postari:
  • 144 topics
  • Joined 13-July 14

De ce ai vrea să bagi Samp,minecraft când comunitatea este de CS 1.6?

Anyway,sunt pro pentru csgo

Tiesto 1

Tiesto 1

Banned

• Banned
  • 2293 Postari:
  • 62 topics
  • Joined 13-September 12

La noi in tara nu prea avem multi jucatori  de  CSgo  in strainatate e rupere pe aceasta chestie  .......fiecare are o parere buna sau rea dar eu propun un Contra

Eminescu VEVO.

Eminescu VEVO.

Fost Moderator Global

• Retired
  • 1486 Postari:
  • 80 topics
  • Joined 24-March 13
Este o propunere foarte buna si care poate aduce numai beneficii/avantaje comunitatii.
Stiu ca au mai existat in trecut propuneri de acest gen si au fost respinse,insa cred ca acum,a venit vremea in care trebuie sa avem si cateva servere de go pe acesta comunitate,deoarece cum bine se vede,proiectul "deathRow" este un asa-zis esec.

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi