Mult blur, text cam bunicel. Bomardează pc de pe dafont.com si gradiente / patternuri de pe bruheezy
Daca nu stii taci,(doar de dragul de a face +1),blurul e bun,si exposure la fel,KW Ra's.
Edited by eL D!aBLO, 25 December 2014 - 04:09 PM.
Mult blur, text cam bunicel. Bomardează pc de pe dafont.com si gradiente / patternuri de pe bruheezy
Daca nu stii taci,(doar de dragul de a face +1),blurul e bun,si exposure la fel,KW Ra's.
Edited by eL D!aBLO, 25 December 2014 - 04:09 PM.
Şi tu folosesti virgula în prostie? Învaţă română! Are mult blur, nu e o critica, e o idee de a reduce blurul. Eu m-am oprit aici, tu continuă.
Edited by JeStefan, 25 December 2014 - 04:16 PM.
Şi tu folosesti virgula în prostie? Înva-ţă română! Are mult blur, nu e o critica, e o idee de a reduce blurul. Eu m-am oprit aici, tu continuă.
si tu folosesti cratima in prostie? si invata sa faci diferenta dintre blur si exposure.
Edited by eL D!aBLO, 25 December 2014 - 04:15 PM.
Din privinţa mea, *ă-** are cratimă!
Edited by Stefan - Gfx., 06 January 2015 - 11:17 AM.
Avertisment ! Off-Topic !
Din privinţa mea, *ă-** are cratimă!
JESTEFAN asta nu e chat,daca esti praf la lb romana asta e partea a doua.Nu mai dat reply doar de dragul +1
Edited by Demon., 26 December 2014 - 11:39 AM.
Avertisment. Off-Topic.
" Nu mai dat " ?
JESTEFAN asta nu e chat,daca esti praf la lb romana asta e partea a doua.Nu mai dat reply doar de dragul +1
Edited by Demon., 26 December 2014 - 11:39 AM.
Avertisment. Off-Topic.
" Nu mai dat " ?
Opriti-va din off , aici nu e chat , vorbiti in privat sau pe messenger , facebook , steam , yahoo oriunde altceva dar nu aici ca nu e chat.
Edited by VLadJR <3, 25 December 2014 - 04:39 PM.
JeStefan si diablo incetati cu off-toppicul.
Blurul ii place.
La text mai ai putin de lucrat
KW!
Cum zice si vladjr , lucrezi frumos , dar textul strica tot . Incearca sa descarci fonturi caligrafice de pe dafont. KW
Avatarele sunt frumoase,dar textul strica,nu la toate,dar sunt cateva.
Blurul este frumusel ,dar textul nu e asa de bun . Ia-ti fontu-ri de pe dafont .
Bafta !
Ai m-ai progresat la text și la blur.
KW
Edited by sNK ;x, 02 January 2015 - 06:25 PM.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users