Mai multe stiluri de blur:
Hei, old friend
Ce mai pot spune decat ceea ce s-a spus deja, ai ajuns unde ai ajuns prin munca si devotament si asta se vede.
Respect ceea ce faci si ca nu ai renuntat
Poate in viitorul apropiat facem un fight ca in vremurile bune
Nu pot sa spun foarte multe pentru ca esentialul sa spus ai evoluat foarte mult de la nivelul 0
Multa bafta in continuare!
Mai multe stiluri de avtare
Un simplu like la fiecare post nu este de ajuns pentru a descrie cat de fantastice sunt creatiile tale.
Avatarul cu "Hela" este exceptional, am stat vreo jumate de ora sa ma uit la el, love it.
In fiecare post, de la primul pana la ultimul, se poate vedea o mica evoluzione in fiecare lucrare si in mod particular se poate vedea pasiunea cu care lucrezi.
Creatiile tale nu sunt niste avatare cu blur si un text sau un render cu 2-3 c4d-uri (cum erau ale mele de exemplu), fiecare lucrare este unica in proriul mod, de la efecte, la text, etc. La fel si imaginatia ta, nu cred ca are limite, dupa cum am putut sa vad in cursul anilor.
De fiecare data cand intru pe forum raman fara cuvinte cand vad noi lucrari ale tale.
Cum a spus si Revv, respect ca nu ai renuntat. Te admir pentru ceea ce faci si pentru cum o faci, kw
Sper ca am fost clar, nu prea mai vorbesc romana deci nu-mi aduc aminte anumite cuvinte sadly..
Mai multe stiluri de avtare
Frumoase lucrari!! Multa bafta in continuare.
ps: poate imi faci si mie un avatar
Un simplu like la fiecare post nu este de ajuns pentru a descrie cat de fantastice sunt creatiile tale.
Avatarul cu "Hela" este exceptional, am stat vreo jumate de ora sa ma uit la el, love it.
In fiecare post, de la primul pana la ultimul, se poate vedea o mica evoluzione in fiecare lucrare si in mod particular se poate vedea pasiunea cu care lucrezi.
Creatiile tale nu sunt niste avatare cu blur si un text sau un render cu 2-3 c4d-uri (cum erau ale mele de exemplu), fiecare lucrare este unica in proriul mod, de la efecte, la text, etc. La fel si imaginatia ta, nu cred ca are limite, dupa cum am putut sa vad in cursul anilor.De fiecare data cand intru pe forum raman fara cuvinte cand vad noi lucrari ale tale.
Cum a spus si Revv, respect ca nu ai renuntat. Te admir pentru ceea ce faci si pentru cum o faci, kw
Sper ca am fost clar, nu prea mai vorbesc romana deci nu-mi aduc aminte anumite cuvinte sadly..
Multumesc frumos pentru vorbe, te astept si pe tine cu ceva creatii xD
Frumoase lucrari!! Multa bafta in continuare.
ps: poate imi faci si mie un avatar
Mersi pentru vorbe, am zis sa nu fiu rau
LOGO:
Super frumoase lucrari, se vede ca esti printre cei mai buni, doar cuvinte de lauda la adresa ta, respect!
0 members, 0 guests, 0 anonymous users