Salut,aici imi voi posta creatiile.
Salut,aici imi voi posta creatiile.
OOO, colegutu so apucat de ps , bv frumoase lucrari pt inceput , incearca sa urmaresti tutoriale si sa iti creezi propriul tau stil. KW .
UP Prima mea lucrare in render
Edited by Ra s al GhuL, 20 December 2014 - 07:55 PM.
Avatare 150 x250 , la semnaturi parca era 300x150 , infine ceva de genul
La text pune Drop Shadow 1-0-1
La Stroke pune Negru pe 1 pixel.
Si opacity mic daca vrei sa fie transparent , nu la toate lucrarile merge Pattern , incearca sa eviti , faci doar 1 post pe zi .
La text ai probleme , descarcă fonturi de pe dafont
Dimensiuni pentru avatar 150x250 , pentru semnătură 400x150
Prima oară uită-te la tutoriale de blur , după creează-ți propriul stil de blur . KW
La text ai probleme , descarcă fonturi de pe dafont
Dimensiuni pentru avatar 150x250 , pentru semnătură 400x150
Prima oară uită-te la tutoriale de blur , după creează-ți propriul stil de blur . KW
Vorbesti prostii.cele de la semnatura sunt uneori free,uneori,pentru ca poti sa le faci si pe vertical si orizontal.
Probleme la text,iar blur-ul nu e minunat,se vede ca esti incepator.Nu e problema,o sa inveti si ai sa ajungi sus.
De început e bine , dar îți recomand să lași deocamdată textul deoarece nu te știi cu el încă.
UP
Sal colegu , ai grija la reclama aici , bune pt inceput , mai urmareste tutoriale .
P.S: treci si pe la mine in portofoliu http://forum.cs16.ro...9-creatii-raul/
UP
Sal colegu , ai grija la reclama aici , bune pt inceput , mai urmareste tutoriale .
P.S: treci si pe la mine in portofoliu http://forum.cs16.ro...9-creatii-raul/
Scuze,a fost o greseala,am modificat,fac avatare la mai multe comunitati.Mersi Raul.
Ultimele avatare ti-au iesit bine .
Bravo, imi place blur-ul .
UP
Puteti sa le purtati care va plac.
Imi place cum lucrezi,blurul e minunat,ai evoluat KW
Vad ca ai evoluat , dupa cum am vazut la ultima serie de avatare , dar mai ai probleme le text .
Bafta.
Mult blur, text cam bunicel. Bomardează pc de pe dafont.com si gradiente / patternuri de pe bruheezy
0 members, 2 guests, 0 anonymous users