O sa incep cu Allview X1 Soul. Datorita specificatiilor ar trebui sa rupa in aplicatii si toate cele. Cunosc telefonul destul de bine, doi prieteni apropiati detinandu-l. Arata bine, spatele este facut dintr-un material cauciucat si nu aluneca, dar recomand cu ardoare o folie mata pe display (care este Gorrila Glass) din cauza amprentelor, pe care eu unul le gasesc destul de deranjante. Ceea ce am am observat este ca datorita interfetei specifice produselor de la Allview, uneori pe slide-uri tinde sa agate (sa aibe un lagg minor cand schimbi paginile de pe home screen sau meniu). Cu toate ca e un telefon Quad Core cu 2GB de memorie, cel putin in Asphalt 8 sau Minion Rush (alte aplicatii nu am incercat) sacadeaza, ceea ce nu ar trebui sa se intample sub nici o forma la aceste specificatii, repet asta am vazut pe doua telefoane X1 Soul, nu inseamna exact ca daca tu iti vei cumpara unul se va intampla acelasi lucru. Camera din spate face poze bune, dar cea frontala este deplorabila, pot spune. Pe conferinta video pe Skype, in conditii de lumina slaba nu prea face fata.
Acum Samsung Galaxy S3 mini. Pot sa zic si despre acesta ca duce atat timp cat nu il fortezi foarte tare. Eu unul iti recomand sa il folosesti pentru internet mai mult (Facebook, Messenger, Whatsapp, Viber etc). Camerele sunt bunicele amandoua, nu sunt stralucite, dar se pot face poze bune. Filmeaza cu camera din spate la 720p. Telefonul are deja doi ani de cand e pe piata si nu prea se merita sa il iei, avand in vedere cum evolueaza tot pe Android.
Despre Lenovo S850, pot spune ca e putin mai slabut decat X1 Soul, dar nu cu mult. Procesorul e aproape acelasi, dar are cu 1GB RAM mai putin si stocarea interna la jumatate. Camerele sunt ca la X1 Soul, 13 pe spate, 5 pe fata, iar display-ul este la 1280x720.
O concluzie finala, iti recomand sa cumperi Allview X1 Soul. Ceea ce ti-am scris eu despre Allview sunt punctele -, dar eu un telefon bun.