Jump to content

Photo

[CS16 Question] Ajutor alegere telefon

- - - - - repede

• This topic is locked This topic is locked
6 replies to this topic

rAr ;

rAr ;

Fost News Team

• Retired
  • 1649 posts
  • 238 topics
  • Joined 21-December 13
  • Country: Country Flag

Aş dori să mă ajutaţi să îmi aleg unul dintre cele 3 telefoane:

1. Allview x1 Soul:

Greutate: 129,4 g

Dimensiuni ( W x H x D ) : 69,7 x 143 x 7,9

SO: Android v4.2 ( Jelly Bean Plus )

Slot Memorie : NU

RAM: 2 GB

Internă: 32 GB Stocare

Display: Full HD IPS

Rezoluţie: 1920 x 1080

Diagonală: 5 inch

Camera spate 13 camera frontală 5 

2. Samsung Galaxy s3 mini

Dimensiuni( W x H x D ) : 63 x 121 x 9.9

Greutate: 111,5

SO; Android v4.1

Slot Memorie: da ( până la 32 GB)

Ram: 1 GB

Internă: 8 GB

Display: super AMOLED

Rezoluţie: 480x800

Diagonală: 4 inch

3. Lenovo s850

Greutate: 140 g

Dimensiuni( W x H x D ) : 71 x 141 x 8 

SO: Android v4.4 ( KitKat )

Slot Memorie: NU

RAM; 1GB

Internă: 16 GB

Display: IPS HD

Rezoluţie: 1280 x 720

Diagonală: 5

Vă rog să vă daţi cu părerea doar dacă ştiţi. 

Mulţumesc.

Edited by rAr ;, 17 December 2014 - 08:34 PM.

ManiaK @ CS16

ManiaK @ CS16

Fost Resource Team

• Retired
  • 2065 posts
  • 179 topics
  • Joined 12-July 13

As alege S3. Am incredere in Samsung , pentru ca fac telefoane de calitate.

Edited by Eminescu Jrr ;, 18 December 2014 - 04:16 PM.
Post-hunt-(Post general,lipsit de continut.)

• rAr ; likes this

22n

22n

Fost Designer

• Retired
  • 2133 posts
  • 124 topics
  • Joined 14-July 12

O sa incep cu Allview X1 Soul. Datorita specificatiilor ar trebui sa rupa in aplicatii si toate cele. Cunosc telefonul destul de bine, doi prieteni apropiati detinandu-l. Arata bine, spatele este facut dintr-un material cauciucat si nu aluneca, dar recomand cu ardoare o folie mata pe display (care este Gorrila Glass) din cauza amprentelor, pe care eu unul le gasesc destul de deranjante. Ceea ce am am observat este ca datorita interfetei specifice produselor de la Allview, uneori pe slide-uri tinde sa agate (sa aibe un lagg minor cand schimbi paginile de pe home screen sau meniu). Cu toate ca e un telefon Quad Core cu 2GB de memorie, cel putin in Asphalt 8 sau Minion Rush (alte aplicatii nu am incercat) sacadeaza, ceea ce nu ar trebui sa se intample sub nici o forma la aceste specificatii, repet asta am vazut pe doua telefoane X1 Soul, nu inseamna exact ca daca tu iti vei cumpara unul se va intampla acelasi lucru. Camera din spate face poze bune, dar cea frontala este deplorabila, pot spune. Pe conferinta video pe Skype, in conditii de lumina slaba nu prea face fata. 

Acum Samsung Galaxy S3 mini. Pot sa zic si despre acesta ca duce atat timp cat nu il fortezi foarte tare. Eu unul iti recomand sa il folosesti pentru internet mai mult (Facebook, Messenger, Whatsapp, Viber etc). Camerele sunt bunicele amandoua, nu sunt stralucite, dar se pot face poze bune. Filmeaza cu camera din spate la 720p. Telefonul are deja doi ani de cand e pe piata si nu prea se merita sa il iei, avand in vedere cum evolueaza tot pe Android.

Despre Lenovo S850, pot spune ca e putin mai slabut decat X1 Soul, dar nu cu mult. Procesorul e aproape acelasi, dar are cu 1GB RAM mai putin si stocarea interna la jumatate. Camerele sunt ca la X1 Soul, 13 pe spate, 5 pe fata, iar display-ul este la 1280x720.

O concluzie finala, iti recomand sa cumperi Allview X1 Soul. Ceea ce ti-am scris eu despre Allview sunt punctele -, dar eu un telefon bun.

• 3s; everywhere and rAr ; like this

EndOfStory

EndOfStory

Banned

• Banned
  • 523 posts
  • 34 topics
  • Joined 16-September 14

1. Allview x1 Soul:  e full hd , 2 gb ram ..etc ..s3 mini e slab , eu iti recomand x1 soul , stiu telefonul si se misca bine in aplicatii , daca vrei sa platesti firma  ia s3 mini , chiar daca e Allview asta nu inseamna ca sunt proaste .

Eminescu VEVO.

Eminescu VEVO.

Fost Moderator Global

• Retired
  • 1486 posts
  • 80 topics
  • Joined 24-March 13

Din cele 3 telefoane specificate mai sus,iti recomand allview x1 Soul,deoarece indeplineste toate standardele impuse pentru un model din 2014.(raport calitate-pret).Este cea mai buna solutie,chiar daca am avut acest telefon timp de 4 luni si am ramas cu un gust amar.(Are mai ales unele probleme cu software-ul.Sistemul de operare se misca greoi si da uneori crash-uri,iar aceste lucruri n-ar fi trebuit sa apara,datorita specificatilor hardware ce permit utilizarea fara probleme a Android-ului.Jocurile care se respecta ,se misca acceptabil.Ecranul este excelent penteu vizionarea unor videoclip-uri etc.

Samsung Galaxy s3 mini este depasit dupa parerea mea, chiar daca este un model produs de coreeni,nu inseamna ca din star este mai bun(Vorbesc de situatia ta,deoarece Samsung face intradevar telefoane ce intrec in majoritatea cazurilor concurenta.)

Lenevo nu prea imi da incredere,insa uitandu-ma mai atent,am observat ca este un telefon cu potential.

• 3s; everywhere likes this

rAr ;

rAr ;

Fost News Team

• Topic Starter

• Retired
  • 1649 posts
  • 238 topics
  • Joined 21-December 13

Vă mulţumesc frumos tuturor celor care şi-au dat cu părerea aici.

M-am lăsat pe mâinile voastre şi mi-am achiziţionat Allview x1 Soul !

Dacă nu închide Eminescu topicul o să revin cu un edit azi sau mâine cu telefonul :)

Eminescu VEVO.

Eminescu VEVO.

Fost Moderator Global

• Retired
  • 1486 posts
  • 80 topics
  • Joined 24-March 13

Am vorbit cu rAr mai multe lucruri si au intervenit cateva probleme cu comanda telefonului Allview x1 Soul.(din cauza magazinului ce distribuie produsul.)

Alternativa:Allview x2 Soul.

Topic Closed.

• rAr ; likes this

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users