Nick cs : Sorokko
Edited by Sorokko, 07 January 2015 - 09:02 PM.
Edited by Sorokko, 07 January 2015 - 09:02 PM.
Nick cs : ramz1s ~
Experienta adminat : 2 aniVarsta : 16Steam on/off : offTe angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : DaDe ce ai ales acest server ? : Cautam servere si am dat de al vostru mi-a placut si am ramas.Cum vei ajuta serverul ? : Boosturi.Poti ajuta vreodata cu boost`uri ? : 1 pe saptamana.Acceptat
Edited by Mr.suzeta^, 07 January 2015 - 10:56 PM.
Experienta adminat : 3 aniVarsta : 16Steam on/off : OffTe angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : DaDe ce ai ales acest server ? : Deoarece imi place foarte multCum vei ajuta serverul ? : scapandul de codatiPoti ajuta vreodata cu boost`uri ? : Nu pot,sczAcceptat
Nick cs : AleXx*
Experienta adminat : 2 aniVarsta : 15Steam on/off : offTe angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : DaDe ce ai ales acest server ? : Pentru ca este cel mai bunCum vei ajuta serverul ? : Imbunatatirea conditiilor de jocPoti ajuta vreodata cu boost`uri ? : NuRespinsNick cs : BrAuNNN!Experienta adminat :4 aniVarsta : 19Steam on/off :offTe angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : DADe ce ai ales acest server ? : pai mia placut si am ramas aici imi plac admini ca nu imediat din greseala ai bind cu reclama destroyCum vei ajuta serverul ? : cu ce potPoti ajuta vreodata cu boost`uri ? : nu stiu vedemAcceptat
Edited by Mr.suzeta^, 07 January 2015 - 10:59 PM.
Nick cs : roxana
Experienta adminat : 6 aniVarsta : 21Steam on/off : onTe angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : DaDe ce ai ales acest server ? : pentru ca am mai jucat cu alte nick-uri si sunt unele persoane de gascaCum vei ajuta serverul ? : prin scaparea sv de codatii si sa ajut la populatia serveruluiPoti ajuta vreodata cu boost`uri ? : DaAcceptat PM [FIECARE PERSOANA ACCEPTATA.]
Nick cs : pRo*BuLLeT^ZooR
Nick cs : pRo*BuLLeT^ZooRExperienta adminat : 5 Varsta : 19 Steam on/off : on Te angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : yes De ce ai ales acest server ? : pt ca e super Cum vei ajuta serverul ? : cu ce pot. Poti ajuta vreodata cu boost`uri ? : da
Acceptat PM
Nick cs : Ready?
Nick cs : Toffifee ;x
Nick cs : Toffifee ;x
Experienta adminat : 5 aniVarsta : 19Steam on/off : onTe angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : daDe ce ai ales acest server ? : pai imi place sv , si sunt admini de treaba.Cum vei ajuta serverul ? : sa fie mai populat (mess-uri , vote-uri , chem prieteni ) , sa scap de codatii si sa ducem sv sus.Poti ajuta vreodata cu boost`uri ? : da
Nick cs : MaysanZEW.
Nick cs : MaysanZEW. Experienta adminat : 4 ani Varsta : 19 Steam on/off : on Te angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : da De ce ai ales acest server ? : este bine pus la punct din toate punctele de vedere. Cum vei ajuta serverul ? : Vedem pe parcurs Poti ajuta vreodata cu boost`uri ? : DaAcceptat PM
Nick cs : aKa.BiZz0n
Nick cs : p1ticutS.w0w ~
Nick cs : p1ticutS.w0w ~
Experienta adminat : 3ani
Varsta : 16
Steam on/off : off
Te angajezi sa respecti regulamentul nostru ? : Da
De ce ai ales acest server ? :Imi placr,admini de treaba
Cum vei ajuta serverul ? : scapand-ul de codati
Poti ajuta vreodata cu boost`uri ? :Da,Cas e nevoie