Jump to content

- Advertisement -
Photo

[CS16] Muzica influenteaza?

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
23 replies to this topic

DanielM1999

DanielM1999

Untouchable Member

• Membru
  • 1212 posts
  • 73 topics
  • Joined 28-January 14
  • Country: Country Flag
  • Ne influenteaza muzica viata de zi cu zi? Cel putin pe mine da 
  • Are muzica un rol in comportamentul nostru/in gandirea noastra?Pentru mine da,am incercat sa stau 1 zi fara sa ascult muzica si nu gandeam lucid
  • Ce inseamna muzica pentru voi si cu ce va ajuta?Ma ajuta aproape la toate:Sa joc cs,sa rezolv unele probleme personale,sa ma faca sa rad etc

DiViNuL ;x

DiViNuL ;x

Advanced Member

• Membru
  • 155 posts
  • 24 topics
  • Joined 22-April 15
  • Ne influenteaza muzica viata de zi cu zi? : depinde de ce muzica asculti :)
  • Are muzica un rol in comportamentul nostru/in gandirea noastra? : da... parerea mea
  • Ce inseamna muzica pentru voi si cu ce va ajuta? : muzica e ff.buna cand vrei sa te calmezi sau cv de genu... N.A canta piese din care chiar poti sa inveti cv.

:)

/r/arrsura27

/r/arrsura27

Fost Moderator

• Retired
  • 1701 posts
  • 178 topics
  • Joined 30-May 13
  • Ne influenteaza muzica viata de zi cu zi? Da , orice tip de muzica 
  • Are muzica un rol in comportamentul nostru/in gandirea noastra? : Da , te schimba ... stilul , comportamentul.
  • Ce inseamna muzica pentru voi si cu ce va ajuta?  Muzica este un lucru fara de care nu cred ca putem fi aceiasi. Muzica ne schimba starea de spirit rock - agitatie , clasic - calmitate ... si tot asa.

robertinni

robertinni

Power Member

• Membru
  • 114 posts
  • 19 topics
  • Joined 10-February 13
  • Ne influenţează muzica viața de zi cu zi?: Da, în cazul meu.
  • Are muzica un rol în comportamentul nostru/în gândirea noastră?: Eu ascut aproape toate felurile de muzică și pentru mine, muzica are mai multe roluri.
  • Ce înseamnă muzica pentru voi și cu ce vă ajută?: Muzica pentru mine înseamnă 'distracție' sau 'relaxare'. De exemplu, când caut un loc unde să mă recreez, atunci apelez la muzică.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users