- Ne influenteaza muzica viata de zi cu zi? Cel putin pe mine da
- Are muzica un rol in comportamentul nostru/in gandirea noastra?Pentru mine da,am incercat sa stau 1 zi fara sa ascult muzica si nu gandeam lucid
- Ce inseamna muzica pentru voi si cu ce va ajuta?Ma ajuta aproape la toate:Sa joc cs,sa rezolv unele probleme personale,sa ma faca sa rad etc
- Advertisement -
[CS16] Muzica influenteaza?
Started By
Luv ya;x
, Jun 30 2014 08:46 AM
Topic checked by Luv ya;x, 01 October 2015 - 09:29 AM.
Posted 30 April 2015 - 11:12 PM
Posted 20 May 2015 - 06:08 PM
- Ne influenteaza muzica viata de zi cu zi? : depinde de ce muzica asculti
- Are muzica un rol in comportamentul nostru/in gandirea noastra? : da... parerea mea
- Ce inseamna muzica pentru voi si cu ce va ajuta? : muzica e ff.buna cand vrei sa te calmezi sau cv de genu... N.A canta piese din care chiar poti sa inveti cv.
Posted 20 August 2015 - 12:57 AM
- Ne influenteaza muzica viata de zi cu zi? Da , orice tip de muzica
- Are muzica un rol in comportamentul nostru/in gandirea noastra? : Da , te schimba ... stilul , comportamentul.
- Ce inseamna muzica pentru voi si cu ce va ajuta? Muzica este un lucru fara de care nu cred ca putem fi aceiasi. Muzica ne schimba starea de spirit rock - agitatie , clasic - calmitate ... si tot asa.
Posted 28 August 2015 - 10:01 PM
- Ne influenţează muzica viața de zi cu zi?: Da, în cazul meu.
- Are muzica un rol în comportamentul nostru/în gândirea noastră?: Eu ascut aproape toate felurile de muzică și pentru mine, muzica are mai multe roluri.
- Ce înseamnă muzica pentru voi și cu ce vă ajută?: Muzica pentru mine înseamnă 'distracție' sau 'relaxare'. De exemplu, când caut un loc unde să mă recreez, atunci apelez la muzică.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users