Salt la continut

- Advertisement -
Fotografie

[CS16] Muzica influenteaza?

* * * * * 1 Voturi

• Please log in to reply
23 replies to this topic

Luv ya;x

Luv ya;x

Super Moderator

• Super moderator
  • 3561 Postari:
  • 378 topics
  • Joined 21-October 13
  • Country: Country Flag

Cu totii ascultam muzica,indiferent de gen.

Dar:

• Ne influenteaza muzica viata de zi cu zi?
  • Are muzica un rol in comportamentul nostru/in gandirea noastra?
  • Ce inseamna muzica pentru voi si cu ce va ajuta?

Raspuns propriu:

• Ne influenteaza muzica viata de zi cu zi?:da,uneori ne linistim ascultand muzica
  • Are muzica un rol in comportamentul nostru/in gandirea noastra?:da,nu in toate cazurile insa da.De ex:asculti rock-ai tendinta de a purta negru,de a-ti lasa parul lung(ca baiat),de a purta haine din piele etc,daca asculti hip-hop te imbraci mai sport,mai lejer,cu tricouri ce au anumite mesaje.
  • Ce inseamna muzica pentru voi si cu ce va ajuta?:Muzica pentru mine este uneori un prieten bun.Daca sunt stresata ascult melodiile preferate,daca am nevie de o motivatie,ascult melodiile cu anumite mesaje,sau mai"zgomotoase"

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 30 June 2014 - 03:33 PM

• adriano04, Shalkee, sysooy and 1 other like this

TYGA

TYGA

Fost Administrator

• Retired
  • 9299 Postari:
  • 604 topics
  • Joined 18-June 11
  • Ne influenteaza muzica viata de zi cu zi? In mare parte da, uneori chiar este ''cel mai bun prieten''
  • Are muzica un rol in comportamentul nostru/in gandirea noastra? Da, conteaza in mare parte de gen de muzica asculti..
  • Ce inseamna muzica pentru voi si cu ce va ajuta? Te relaxeaza, iti da diferite stari. 

• Luv ya;x likes this

Shalkee

Shalkee

Fost News Team

• Retired
  • 1543 Postari:
  • 190 topics
  • Joined 20-November 13
  • Ne influenteaza muzica viata de zi cu zi?In unele momente da .
  • Are muzica un rol in comportamentul nostru/in gandirea noastra?Da, depinde de persoana si de genul muzici.
  • Ce inseamna muzica pentru voi si cu ce va ajuta?Ma ajuta sa gandesc, imi vin idei faorte repede daca ascult muzical pe moment. 

AB Dracuze

AB Dracuze

Fost Designer

• Retired
  • 1438 Postari:
  • 233 topics
  • Joined 23-January 14

Ne influenteaza muzica viata de zi cu zi ?

- In cele mai multe momente da.

Are muzica un rol in comportamentul nostru/in gandirea noastra ?

- Da, dar conteaza ce gen de muzica ii, si ce versuri contine.

Ce inseamna muzica pentru voi si cu ce va ajuta ?

- Tot timpul te simti altfel cand asculti muzica, o data fericit, o data trist, uneori chiar nimic.

--Twist--

--Twist--

Fost Moderator

• Retired
  • 2272 Postari:
  • 248 topics
  • Joined 28-January 14
  • Ne influenteaza muzica viata de zi cu zi?: Cateodata da.
  • Are muzica un rol in comportamentul nostru/in gandirea noastra? Normal , zic eu, dar in special versurile conteaza.
  • Ce inseamna muzica pentru voi si cu ce va ajuta? O stare de bine , te simti relaxat.

Razvan-

Razvan-

Banned

• Banned
  • 858 Postari:
  • 95 topics
  • Joined 09-June 13
  • Ne influenteaza muzica viata de zi cu zi?: da ne prinde cate o muzica faina si o repetam in gand
  • Are muzica un rol in comportamentul nostru/in gandirea noastra?: da
  • Ce inseamna muzica pentru voi si cu ce va ajuta?: Ne revigoreaza ne daenergie de a face ceva pentru mine muzica inseamna viata .

adriano04

adriano04

Administrator

• Administrator
  • 2037 Postari:
  • 141 topics
  • Joined 18-August 13
  • Ne influenteaza muzica viata de zi cu zi?:oarecum da
  • Are muzica un rol in comportamentul nostru/in gandirea noastra?:da,depinde ce asculti,sunt si melodii cu mesaje puternice
  • Ce inseamna muzica pentru voi si cu ce va ajuta?:e un hobby,ma relaxeaza

• Luv ya;x and EndOfStory like this

A3r

A3r

Ultras Member

• Membru
  • 519 Postari:
  • 64 topics
  • Joined 06-October 13

Ne influenteaza muzica viata de zi cu zi ?

- In cele mai multe momente da.

Are muzica un rol in comportamentul nostru/in gandirea noastra ?

- Da, dar conteaza ce gen de muzica ii, si ce versuri contine.

Ce inseamna muzica pentru voi si cu ce va ajuta ?

- Tot timpul te simti altfel cand asculti muzica, o data fericit, o data trist, uneori chiar nimic.

Toti oamnei sunt diferiti nu suntem toti la fel pe unii poate ii inspira pe altii ii relaxeaza . :D

edit.bold

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 19 July 2014 - 09:39 AM
Avertisment*Scris integral bold.

utzu

utzu

Fost Super Moderator

• Retired
  • 12700 Postari:
  • 370 topics
  • Joined 07-October 10
  • Ne influenteaza muzica viata de zi cu zi? Da, inainte mai stateam cu varmea si asculta manele si ascultam si eu.... iar apoi am redescoperit ca muzica rap imi da o stare de bine
  • Are muzica un rol in comportamentul nostru/in gandirea noastra? Da si chiar foarte important, cand iesim la un splif sau o bere bagam un COX pe telefon sau in masina si ne simtem bine bine >):-
  • Ce inseamna muzica pentru voi si cu ce va ajuta? Muzica = o parte din mine si ma ajuta si cand ma simt rau si cand sunt bine muzica e alaturi de mine. Muzica e muza mea =d>

• Luv ya;x likes this

Nothing^cs^16

Nothing^cs^16

Advanced Member

• Membru
  • 178 Postari:
  • 22 topics
  • Joined 31-May 14
  • Ne influenteaza muzica viata de zi cu zi?
  • > Da , in multe momente imi ofera "liniste"
  • Are muzica un rol in comportamentul nostru/in gandirea noastra?
  • > Da , in unele momente ma influenteaza spre bine , depinde de gen si mesajele melodiei .
  • Ce inseamna muzica pentru voi si cu ce va ajuta?
  • > Pentru mine, muzica inseamna un stil de viata , daca nu ascult muzica nu ma simt viu , muzica e cea care imi da energia de zi cu zi .

Lloyd

Lloyd

Platinum Member

• Banned
  • 1145 Postari:
  • 179 topics
  • Joined 02-May 14
Ne influenteaza muzica viata de zi cu zi?: Da , in cele mai multe cazuri cel mai bun medicament ..

Are muzica un rol in comportamentul nostru/in gandirea noastra?: Da .. ex : Asculti rap , parca te umplii de energie si crezi ca esti cel mai forta om din lume ; Asculti house .. Te plictiseste , ii vine somn , ai o stare de liniste totala ..

Ce inseamna muzica pentru voi si cu ce va ajuta?:Muzica , pentru mine este un drog .. Sincer , chiar si atunci cand scriu pentru scoala , dau drumul la muzica , usor , si mi se pare ca timpul trece foarte repede .. Muzica trebuie ascultata la un volum cat mai mare , si un bass cat mai puternic pentru a simtii emotiile de le transmite autorul prin melodie ..

D@2u

D@2u

Banned

• Banned
  • 58 Postari:
  • 11 topics
  • Joined 15-July 14
  • Ne influenteaza muzica viata de zi cu zi?: da,uneori ne linistimsi ne relaxam ascultand muzica
  • - Da,uneori ne linistimsi ne relaxam ascultand muzica
  • Are muzica un rol in comportamentul nostru/in gandirea noastra?:da,nu in toate cazurile insa da.De ex:asculti rock-ai tendinta de a purta negru,de a-ti lasa parul
  • - Da , manelele uneori te prostesc..
  • Ce inseamna muzica pentru voi si cu ce va ajuta?:
  • - Cand sunt trist sau plictisit ascult ori ce fel de muzica.Imi da chef de viata :)

Dexsive

Dexsive

Fost Moderator

• Retired
  • 8090 Postari:
  • 348 topics
  • Joined 03-January 12
  • Ne influenteaza muzica viata de zi cu zi? Da, in functie de stare.
  • Are muzica un rol in comportamentul nostru/in gandirea noastra? Muzica dezvolta gandirea ca si cititul.
  • Ce inseamna muzica pentru voi si cu ce va ajuta? O simpla placere, ajuta la relaxare sau adrenalina.

GherillaPTM

GherillaPTM

No Limit Member

• Membru
  • 2883 Postari:
  • 371 topics
  • Joined 15-December 12
  • Ne influenteaza muzica viata de zi cu zi?Da
  • Are muzica un rol in comportamentul nostru/in gandirea noastra?Da eu cand ma enervez sau ceva trebuie doar sa ascult muzica si ma calmez usor
  • Ce inseamna muzica pentru voi si cu ce va ajuta?Orice in afara de manele

LiQuiDz @ CS16

LiQuiDz @ CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 2947 Postari:
  • 184 topics
  • Joined 19-April 12
  • Ne influenteaza muzica viata de zi cu zi? - In mare parte da .
  • Are muzica un rol in comportamentul nostru/in gandirea noastra? - Da , depinde genul . 
  • Ce inseamna muzica pentru voi si cu ce va ajuta? - Muzica pentru mine este un bun prieten , o pastila de relaxare .

Memff Cherokee

Memff Cherokee

Fost News Team

• Retired
  • 2337 Postari:
  • 293 topics
  • Joined 09-November 13
  • Ne influenteaza muzica viata de zi cu zi ? : Dupa parerea mea , muzica ne influenteaza foarte mult viata de zi cu zi .
  • Are muzica un rol in comportamentul nostru / in gandirea noastra ? : Depinde de gen . Din unele melodii pot afla citate / cuvinte noi sau din altele injuraturi .
  • Ce inseamna muzica pentru voi si cu ce va ajuta ? : Cand ascult muzica ma simt mult mai relaxat , mai liber . Intr-adevar , sunt de parere ca muzica pe toti ii ajuta sa se simta foarte bine . 

sysooy

sysooy

Ultras Member

• Membru
  • 427 Postari:
  • 75 topics
  • Joined 22-June 14
  • Ne influenteaza muzica viata de zi cu zi? : Pe mine unu da
  • Are muzica un rol in comportamentul nostru/in gandirea noastra? : Uneori
  • Ce inseamna muzica pentru voi si cu ce va ajuta? : inseamna relaxare si ma ajuta uneori sa trec peste anumite situatii

M@fIa18+

M@fIa18+

Master Member

• Membru
  • 1769 Postari:
  • 147 topics
  • Joined 30-November 13
  • Ne influenteaza muzica viata de zi cu zi? : Da muzica ne influenteaza viata de zi cu zi , deoarece versurile care sunt exprimate de cei care le canta pot ajunge in suflet ,  in gand si in comportament !
  • Are muzica un rol in comportamentul nostru/in gandirea noastra? : Are un rol important parerea mea , dar sa fie folosit cu intentii bune / pozitive !
  • Ce inseamna muzica pentru voi si cu ce va ajuta? : Muzica este linistea mea sufleteasca , ma relaxeaza , ma detaseaza de la "lumea reala" si ma linisteste ! O stare negativa poate deveni pozitiva ascultand melodia preferata !

Eminescu VEVO.

Eminescu VEVO.

Fost Moderator Global

• Retired
  • 1486 Postari:
  • 80 topics
  • Joined 24-March 13
Ne influenteaza muzica viata de zi cu zi? Viata reprezinta "un cantec" magic pe care nu-l putem indeparta.Asadar muzica ne influenteaza viata in fiecare secunda
Are muzica un rol in comportamentul nostru/in gandirea noastra? Muzica are un rol imporant in cultura ,arta si destindere,aceasta ne influenteaza comportamentul(depinde de genul de muzica ) si mai ales gandirea.
Ce inseamna muzica pentru voi si cu ce va ajuta? Muzica ma ajuta in gestionarea problemelor si din iesirea din impas .Muzica inseamna trei cuvinte :fericire ,liniste si armonie.
  • Luv ya;x likes this

CS16-shaDDy

CS16-shaDDy

Platinum Member

• Membru
  • 1173 Postari:
  • 27 topics
  • Joined 27-January 15
  • Ne influenteaza muzica viata de zi cu zi? In mare parte da, uneori chiar este ''cel mai bun prieten''
  • Are muzica un rol in comportamentul nostru/in gandirea noastra? Da, conteaza in mare parte de gen de muzica asculti..
  • Ce inseamna muzica pentru voi si cu ce va ajuta? Te relaxeaza, iti da diferite stari. 

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 04 May 2015 - 07:33 AM
Fara copy-paste de la ceilalti.Use your brain!

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi