# Tot asa! Asteptam si topicul cu 200 k...
FORZA CS16 GAMING!
Edited by O2; oXyGeN, 25 June 2014 - 11:21 AM.
# Tot asa! Asteptam si topicul cu 200 k...
FORZA CS16 GAMING!
Edited by O2; oXyGeN, 25 June 2014 - 11:21 AM.
A meritat fiecare secunda cat am stat pe aceasta comunitate si sunt convins ca o sa ridicam si mai sus
Edited by mak3r @ CS16, 25 June 2014 - 01:34 PM.
Felicitari si staff-ului pentru mucan depusa .
Edited by ComiCon, 25 June 2014 - 02:37 PM.
Se vede ca este o comunitate de calitate superioara , Oare sa visam la nr.1 in Romania ?
Asta este doar inceputul, in ultimul an a inceput sa sforeasca activitatea noilor / vechilor playeri pe comunitate, ciar daca e doar inceputul, nu va mai dura mult, 1 an maxim 2, si vom ajunge la 200, 250k.
Extraordinar ! Tot mai sus , sa speram la numarul 1 in Romania ! Felicitari staff-ului si membrilor de asemenea.
Edited by ionas, 04 July 2014 - 03:42 PM.
Scris colorat,bold si italic
Nu am nimic cu nimeni , oricum stiu ca o sa se umfle cativa in pene dupa postul meu dar :
100,000 membrii din care mai bine de 50% fara suparare is boti pentru reclame gen Johnson , blaksoul , Kyle , etc 0 posts . De aceea sunt maxim 200 users online, practic astea reprezinta comunitatea . In total sa zicem ca daca is vreo 800-1000 useri activi e bine . Cu toate acestea nu ai ce face , CS 1.6 (jocul) e vlaguit , la fel ca si o shaorma care ajunge in mainile Oanei Roman.
Parerea mea este ca noi am pierdut mult teren din cauza lipsei concursuri cu premii concrete gen licente, deschiderea war nightului mai repede , lasarea serverului de CS:GO in comunitatea si exploatarea lui la maxim de aducere jucatori etc . In acest mod noi pe langa faptul ca nu am atras lume, am "reusit" sa si pierdem . Au fost cativa baietasi cu idei interesante si vise mari ( Droze, Vraciu,) cativa si din staff (Tarhi, infe, Miorlau) care puteau face multe, dar au fost dati la o parte . Dar nah , cel putin asta cred eu, probabil ca sunt aberatii , cine stie ?
PS :
Indiferent de ora tot timpul sunt minim 130-150 guests .
Edited by Nasacryl, 07 July 2014 - 03:41 PM.
Felicitari !!! Este ce-a mai faina comunitate pe care am vazut-o pana acum,sa o tineti tot asa !!!!
0 members, 1 guests, 0 anonymous users