Dupa 4 ani de activitate, comunitatea CS16.ro a depasit oficial pragul de 100.000 membrii.
Staff-ul doreste sa multumeasca fiecarui user care ne-a fost alaturi de-a lungul timpului.
Ieri chiar m-am uitat cati membrii avem pana la 100k si am vazut ca aproximativ 8k cea ce sunt multi deci intr-o zi s-au inscris asa de multi, cea ce este foarte bine. Sa fie tot asa.
Este foarte bine ca am atins si acest prag,nu mai avem mult pana sa fim cea mai populata comunitate din romania.E greu,insa prin munca o putem dobandii.
La mai multi membrii !
Un "premium" timp de-o luna mergea pentru membrul cu numarul 100.000 . Corect ?
Si eu sunt uimit. Felicitari CS16Gaming! Dar . am o nemultumire , daca jumatate din acesti 100k membri ar fi bagati in seama , ar fi mai bine. . . Keep Be more.
Sa ajungem din ce in ce mai sus sa dea domnul sa ajungem pe prumul loc sa am onoarea sa lucrez cu niste oameni atat de minunati ! multumesc
Felicitari CS16Gaming ! La cat mai multi ! astia 100k , mai treceti si pe TS3 ) .
Edited by Alex. BBB, 23 June 2014 - 08:55 PM.
100k este cota pe care am intrecut-o, acum urmeaza 200k. Ma bucur pentru aceasta reusita, felicitari.
25.000 membri/an . Se estimeaza ca peste 16 ani vom fi 500000 membri.
Felicitari staffului si multumim membrilor, pana la urma ei sunt personajul principal in povestea asta, CS16 Gaming Community.
Felicitari CS16 Gaming , dar in primul rand felicitari staff-ului .
Succes in contiunuare .
Felicitari, sunt mandru ca activez si ca membru in aceasta comunitate. La mai multi membri
Desi nu sunt de mult timp pe comunitate m-am atasat enorm de ea...Ce pot sa mai spun decat...Bravo voua pentru ca stiti cum sa aveti grija asa cum trebuie de un forum...Sincer numarul se poate mari considerabil doar daca vom ramane in continuare uniti...Ce sa mai...Bravo Eduart si Verdeee-voi 2 fiind fondatorii- si tutoror moderatorilor,administatorilor,designerilor,managerilor,new-team-erilor...Sper ca peste cativa ani sa ajungem prima comunitate din Romania...Si acum sa fim seriosi 10k de usere in 4 ani e destul de mult pentru orice comunitate...Inca o data bravo staff-ului comunitatii...Succes!!
0 members, 0 guests, 0 anonymous users