Asigura-te ca ai selectat tot textul, dupa incearca sa setezi din nou dimensiunile: 10 px, none.
M-am asigurat de asta te întreb
Asigura-te ca ai selectat tot textul, dupa incearca sa setezi din nou dimensiunile: 10 px, none.
Descarca din nou fontul (de preferat de pe dafont), sterge-l pe cel vechi si instaleaza-l pe cel descarcat.
Daca nu-si revine incearca asta: Troubleshoot fonts | Photoshop CC 2014, CC, CS6, CS5 - sper sa te descurci cu tradusul. Daca nu, spune-mi ce anume nu intelegi.
Edited by xDarkBlue, 21 December 2014 - 12:33 PM.
Descarca din nou fontul (de preferat de pe dafont), sterge-l pe cel vechi si instaleaza-l pe cel descarcat.
Daca nu-si revine incearca asta: Troubleshoot fonts | Photoshop CC 2014, CC, CS6, CS5 - sper sa te descurci cu tradusul. Daca nu, spune-mi ce anume nu intelegi.
Am rezolvat,mersi
O întrebare vreau să dau reset la photoshop cum fac?
Am rezolvat,mersi
O întrebare vreau să dau reset la photoshop cum fac?
Daca vrei sa resetezi doar meniul: How to reset menu to default in Photoshop CS6 [Video Tutorial] - YouTube
Daca vrei sa resetezi toate setarile: How to reset default settings in photoshop cs6
Am și eu o problemă, mă scuzați că nu postez după model, dar sunt destul de grăbit așa că:
Vreau să Editez această imagine, și după cum vedeți, eu vreau ca Textul ”CS16GAMING” să îl așez într-o anumită parte--dar, chiar dacă selectez toate frame-urile, după care mut Textul într-o parte, el se mută decât pe un singur frame, ci nu pe toate, cum aș dori eu. Același lucru se întâmplă și când vreau să pun efecte la Text etc...Soluții?
Edited by xDarkBlue, 03 January 2015 - 03:31 PM.
Ai un model de respectat, editeaza postul conform cerintelor.
Programul folosit :Photoshop cs6,photoshop cc
Print Screen :
Altele : Când vreau să pun stoc-ul mi-l dă alb negru
O rezolvare am nevoie urgent
Mulțumesc!
Edited by Revv, 13 January 2015 - 05:37 PM.
Programul folosit :Photoshop cs6,photoshop cc
Print Screen :
Altele : Când vreau să pun stoc-ul mi-l dă alb negru
O rezolvare am nevoie urgent
Mulțumesc!
Când dai File-New și pui dimensiunile uită-te la Color Mode să ai RGB Color.
Vezi la asta nu m-am gândit mi s-a schimbat singur era pe gla......nu știu ce
Mersi vlad
Programul folosit : Photohop cs5
Print Screen :
Altele : Cand vreau sa pun text imi da eroarea asta.
Programul folosit : Photohop cs5
Print Screen :
Altele : Cand vreau sa pun text imi da eroarea asta.
Urmeaza pasii din tutorial:
Programul folosit: Adobe Photoshop CS6.
Print Screen: -
Altele: Când închid şi redeschid photoshop-ul, mi se resetează setările de la New Image.
Programul folosit: Adobe Photoshop CS6.
Print Screen: -
Altele: Când închid şi redeschid photoshop-ul, mi se resetează setările de la New Image.
Dupa ce ai setat totul dupa bunul plac, click pe "Save Preset..."
Programul folosit : PhotoShop CS6
Print Screen : Nu este nevoie
Altele : Problema e ca , cand apas ctrl+shift+alt, dau click dreapta pe iconita ps-ului, dau click dreapta pe open si mi-l deschide , nu reseteaza
Programul folosit : PhotoShop CS6
Print Screen : Nu este nevoie
Altele : Problema e ca , cand apas ctrl+shift+alt, dau click dreapta pe iconita ps-ului, dau click dreapta pe open si mi-l deschide , nu reseteaza
E o comanda default, deci e imposibil sa nu-ti mearga.
Tine apasat Ctrl + Shift + Alt dupa deschide Photoshopul sau un fisier .PSD.
Programul folosit: ps cs6
Screen:
PSD: http://s24.postimg.o...k6yc96t/WHY.png
Altele: cand salvez (prin save for web) si pun pe ".gif" cand o deschid merge numai prima parte..
Voi veni si cu rezultatul daca va merge pe alte site de postare. pe postimg zice: "FILE_SIZE_LIMIT_EXEEDED"..
Edit: Revv. nu merge .. cand dau play nu se misca .. in timeline ... ramane imaginea nemiscata prentru toata durata pusa .
Edit2 : Revv. nu am lucrat in "timeline" .. video-ul ala e inutil.
App
Am gasit ceva pe youtube .. dar arata cum sa salvezi in "video" (.mp4) ..
Aici este .zip unde sunt psd (ss) si rezultatul (.gif): http://www75.zippysh...qS0JQ/file.html
Chiar daca am "creeat" un unic "video" tot se blocheaza in faza aia .. este cumva o limita la durata unui .gif ?????
Am inteles dc nu mergea .. limita max de "layere" e de 500 .. in ce vr eu sa fac sunt cam 1000....
Edited by ScaRLeT., 04 February 2015 - 11:14 PM.
Programul folosit: ps cs6
Screen:
PSD: http://s24.postimg.o...k6yc96t/WHY.png
Altele: cand salvez (prin save for web) si pun pe ".gif" cand o deschid merge numai prima parte..
Voi veni si cu rezultatul daca va merge pe alte site de postare. pe postimg zice: "FILE_SIZE_LIMIT_EXEEDED"..
Apeși pe ăla de jos ca să-ți apară timeline
Edit:https://www.youtube....h?v=y9jb9YCryNg
Urmărește tutorialul poate reușești
Edited by Revv, 04 February 2015 - 06:13 PM.
Programul folosit :PS AE
Print Screen :
Altele : vreau sa imi spuneti cum fac sa nu imi mai dee eroarea asta Y!M : adjmnx
Programul folosit :PS AE
Print Screen :
Altele : vreau sa imi spuneti cum fac sa nu imi mai dee eroarea asta Y!M : adjmnx
Reset Salvare Photoshop pentru preferințe web :
1. Părăsiți Photoshop
2. Ștergeți " Adobe Salvare pentru Web 12.0 Prefs " fișier :Windows 7 și Vista : Utilizatori / [username] / AppData / Roaming / Adobe / Salvare pentru Web / 12,0 / Adobe Salvare pentru Web 12,0 Prefs
Reset Salvare Photoshop pentru preferințe web :
1. Părăsiți Photoshop
2. Ștergeți " Adobe Salvare pentru Web 12.0 Prefs " fișier :Windows 7 și Vista : Utilizatori / [username] / AppData / Roaming / Adobe / Salvare pentru Web / 12,0 / Adobe Salvare pentru Web 12,0 Prefs
1 Nush cum , ai un video ceva , sau un id de mess sa intri sa mil faci . te rog ajutama cat mai rpd
0 members, 0 guests, 0 anonymous users