xDarkBlue, on 19 Dec 2014 - 4:08 PM, said:
Asigura-te ca ai selectat tot textul, dupa incearca sa setezi din nou dimensiunile: 10 px, none.
M-am asigurat de asta te întreb
sNK ;x, on 19 Dec 2014 - 4:16 PM, said:
M-am asigurat de asta te întreb
Descarca din nou fontul (de preferat de pe dafont), sterge-l pe cel vechi si instaleaza-l pe cel descarcat.
Daca nu-si revine incearca asta: Troubleshoot fonts | Photoshop CC 2014, CC, CS6, CS5 - sper sa te descurci cu tradusul. Daca nu, spune-mi ce anume nu intelegi.
Aceasta postare a fost editata de xDarkBlue: 21 December 2014 - 12:33 PM
xDarkBlue, on 21 Dec 2014 - 10:32 AM, said:
Descarca din nou fontul (de preferat de pe dafont), sterge-l pe cel vechi si instaleaza-l pe cel descarcat.
Daca nu-si revine incearca asta: Troubleshoot fonts | Photoshop CC 2014, CC, CS6, CS5 - sper sa te descurci cu tradusul. Daca nu, spune-mi ce anume nu intelegi.
Am rezolvat,mersi
O întrebare vreau să dau reset la photoshop cum fac?
sNK ;x, on 21 Dec 2014 - 10:37 AM, said:
Am rezolvat,mersi
O întrebare vreau să dau reset la photoshop cum fac?
Daca vrei sa resetezi doar meniul: How to reset menu to default in Photoshop CS6 [Video Tutorial] - YouTube
Daca vrei sa resetezi toate setarile: How to reset default settings in photoshop cs6
Am și eu o problemă, mă scuzați că nu postez după model, dar sunt destul de grăbit așa că:
Vreau să Editez această imagine, și după cum vedeți, eu vreau ca Textul ”CS16GAMING” să îl așez într-o anumită parte--dar, chiar dacă selectez toate frame-urile, după care mut Textul într-o parte, el se mută decât pe un singur frame, ci nu pe toate, cum aș dori eu. Același lucru se întâmplă și când vreau să pun efecte la Text etc...Soluții?
Aceasta postare a fost editata de xDarkBlue: 03 January 2015 - 03:31 PM
Ai un model de respectat, editeaza postul conform cerintelor.
Revv, on 13 Jan 2015 - 3:36 PM, said:
Programul folosit :Photoshop cs6,photoshop cc
Print Screen :
Altele : Când vreau să pun stoc-ul mi-l dă alb negru
O rezolvare am nevoie urgent
Mulțumesc!
FARAONE, on 26 Jan 2015 - 7:01 PM, said:
Programul folosit : PhotoShop CS6
Print Screen : Nu este nevoie
Altele : Problema e ca , cand apas ctrl+shift+alt, dau click dreapta pe iconita ps-ului, dau click dreapta pe open si mi-l deschide , nu reseteaza
E o comanda default, deci e imposibil sa nu-ti mearga.
Tine apasat Ctrl + Shift + Alt dupa deschide Photoshopul sau un fisier .PSD.
Programul folosit: ps cs6
Screen:
PSD: http://s24.postimg.o...k6yc96t/WHY.png
Altele: cand salvez (prin save for web) si pun pe ".gif" cand o deschid merge numai prima parte..
Voi veni si cu rezultatul daca va merge pe alte site de postare. pe postimg zice: "FILE_SIZE_LIMIT_EXEEDED"..
Edit: Revv. nu merge .. cand dau play nu se misca .. in timeline ... ramane imaginea nemiscata prentru toata durata pusa .
Edit2 : Revv. nu am lucrat in "timeline" .. video-ul ala e inutil.
App
Am gasit ceva pe youtube .. dar arata cum sa salvezi in "video" (.mp4) ..
Aici este .zip unde sunt psd (ss) si rezultatul (.gif): http://www75.zippysh...qS0JQ/file.html
Chiar daca am "creeat" un unic "video" tot se blocheaza in faza aia .. este cumva o limita la durata unui .gif ?????
Am inteles dc nu mergea .. limita max de "layere" e de 500 .. in ce vr eu sa fac sunt cam 1000....
Aceasta postare a fost editata de ScaRLeT.: 04 February 2015 - 11:14 PM
ScaRLeT., on 04 Feb 2015 - 3:54 PM, said:
Programul folosit: ps cs6
Screen:
PSD: http://s24.postimg.o...k6yc96t/WHY.png
Altele: cand salvez (prin save for web) si pun pe ".gif" cand o deschid merge numai prima parte..
Voi veni si cu rezultatul daca va merge pe alte site de postare. pe postimg zice: "FILE_SIZE_LIMIT_EXEEDED"..
Apeși pe ăla de jos ca să-ți apară timeline
Edit:https://www.youtube....h?v=y9jb9YCryNg
Urmărește tutorialul poate reușești
Aceasta postare a fost editata de Revv: 04 February 2015 - 06:13 PM
Anduu @CS16, on 05 Feb 2015 - 12:02 PM, said:
Programul folosit :PS AE
Print Screen :
Altele : vreau sa imi spuneti cum fac sa nu imi mai dee eroarea asta Y!M : adjmnx
Reset Salvare Photoshop pentru preferințe web :
1. Părăsiți Photoshop
2. Ștergeți " Adobe Salvare pentru Web 12.0 Prefs " fișier :Windows 7 și Vista : Utilizatori / [username] / AppData / Roaming / Adobe / Salvare pentru Web / 12,0 / Adobe Salvare pentru Web 12,0 Prefs
pashaESLGAMERS, on 05 Feb 2015 - 12:07 PM, said:
Reset Salvare Photoshop pentru preferințe web :
1. Părăsiți Photoshop
2. Ștergeți " Adobe Salvare pentru Web 12.0 Prefs " fișier :Windows 7 și Vista : Utilizatori / [username] / AppData / Roaming / Adobe / Salvare pentru Web / 12,0 / Adobe Salvare pentru Web 12,0 Prefs
1 Nush cum , ai un video ceva , sau un id de mess sa intri sa mil faci . te rog ajutama cat mai rpd
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi