Programul folosit : Photoshopc cs6
Print Screen :Nui nevoie de print
Altele : incerc sa bag fonturi (texte) le bag in fontul photoshopului si nu le aflu acolo si nu gasesc nici folderul cu " windows " in Discul C
Print Screen :Nui nevoie de print
Altele : incerc sa bag fonturi (texte) le bag in fontul photoshopului si nu le aflu acolo si nu gasesc nici folderul cu " windows " in Discul C
Cauta folderul "Fonts", il gasesti usor cu ajutorul functiei "Search". Dupa care adaugi acolo fonturile.
Daca ai Windows 7 atunci cand deschizi fontul ai un buton "Install" sau "Install Font".
Cauta folderul "Fonts", il gasesti usor cu ajutorul functiei "Search". Dupa care adaugi acolo fonturile.
Daca ai Windows 7 atunci cand deschizi fontul ai un buton "Install" sau "Install Font".
Mersi mult dar asa cum ai spus tu nu am gasit am cautat altucumva am intrat in Control Panel-->Sarch-->font si acolo era si merge . Multumesc oricum .
Programul folosit : Photoshop
Print Screen : nu-i nevoie ...
Altele : pe scurt ... m-am uitat la un tutorial ... mai exact : https://www.youtube....qlmUf3zuKQ#t=67 , pe la inceput , observati ca tipu' baga paint bucket tool ... iar eu cand dau paint bucket tool , selectez culoarea si dau click , mi se face toata imaginea neagra .... ce fac ?
Programul folosit : Photoshop
Print Screen : nu-i nevoie ...
Altele : pe scurt ... m-am uitat la un tutorial ... mai exact : https://www.youtube....qlmUf3zuKQ#t=67 , pe la inceput , observati ca tipu' baga paint bucket tool ... iar eu cand dau paint bucket tool , selectez culoarea si dau click , mi se face toata imaginea neagra .... ce fac ?
Deoarece asta si trebuie sa se intample. Cu Paint Bucket Tool colorezi tot layerul in culoarea selectata. Muta layerul pe care l-ai colorat in spatele renderului si ai rezolvat.
Deoarece asta si trebuie sa se intample. Cu Paint Bucket Tool colorezi tot layerul in culoarea selectata. Muta layerul pe care l-ai colorat in spatele renderului si ai rezolvat.
Si cum fac asta ? .... ca in filmuletul de pe yt , nu a mutat ... cum zisesesi tu
Aceasta postare a fost editata de D43m0ny0: 08 August 2014 - 01:27 PM
Print Screen : Nu este nevoie ..
Altele : Daca vreau sa fac o creatie gif. , nu mi se salveaza border-ul .. Adica , creatia ramane fara border .. Dar la o semnatura/avatar normale , se salveaza .. Si , da , stiu , trebuie sa fac un layer nou .. Stiu cum se face , stiu toti pasii ..
Altele : Daca vreau sa fac o creatie gif. , nu mi se salveaza border-ul .. Adica , creatia ramane fara border .. Dar la o semnatura/avatar normale , se salveaza .. Si , da , stiu , trebuie sa fac un layer nou .. Stiu cum se face , stiu toti pasii ..
Add : [info]mihaicatalin43alt [/info] sa te ajut .
Trebuie să selectezi „Frame 1” şi să dai de 2 ori pe acel „ochi” care face layerul vizibil sau nu .
Multumesc
Programul folosit : NU am nici o problema cu nici un probram.
Print Screen : Nu cred ca este necesar, dar daca este nevoie am sa fac.
Altele : Va rog sa ma ajutati si pe mine. La profilul meu daca doresc sa schimb imaginea de "AVATAR" nu imi da voie, se incarca, dar ramane aceeasi poza. Ce asi putea sa fac, sau cu ce gresesc eu.
Sper sa nu fi gresit sectiunea.
Daca am gresit, imi asum riscul.
Multumesc.
Programul folosit : NU am nici o problema cu nici un probram.
Print Screen : Nu cred ca este necesar, dar daca este nevoie am sa fac.
Altele : Va rog sa ma ajutati si pe mine. La profilul meu daca doresc sa schimb imaginea de "AVATAR" nu imi da voie, se incarca, dar ramane aceeasi poza. Ce asi putea sa fac, sau cu ce gresesc eu.
Sper sa nu fi gresit sectiunea.
Daca am gresit, imi asum riscul.
Multumesc.
[info]Este o problema de la forum , si eu am avut aceasi problema dar dupa cateva incercari , Refresh la browser , a mers. Fa si tu asa ca mine. Daca tot nu merge inchide si deschide browserul de cateva ori.
O zi buna!
P.S Ai gresit sectiunea [/info]
- Programul folosit : cs6 portable
- Print Screen :nu e nevoie
- Altele : Am o problema cu fontu ,la 6 px ,imi scrie foarte mare ..pe o imagine de 150x250 ,cu IMAPCT (ex cunoscut de font ) nu-mi incape decat "ile" si jumata-te din "G" ,am desc cs5 ,la fel ,al luat tot cs6 altu ,la fel ,am sters fonturile ,le-am bagat din nou ,la fel ,va rog ,dati-mi alte sfaturi de rezolvare
Multumesc
Incearca sa dai reset tools.
Programul folosit : Adobe Photshop CS5
Print Screen : Am uitat ca nu am schimbat numele , ma refer acolo sa se vada clar text-ul nu asa .
Altele : Cine stie cu sa rezolv aceasta problema sa raspunda aici sau sa lase PM.Multumesc.
Aceasta postare a fost editata de RolexGFX: 30 August 2014 - 01:35 PM
Nu vad care ar fi problema, presupun ca ai vrut sa faci reclama.
EDIT: Asa se intampla cu fonturile de tip Bitmap/Pixel (wendy, 04b03, etc), sunt lizibile doar pe orizontata / verticala. Daca incerci cu un alt timp de font o sa arate normal.
P.S: Mai multa atentie cu printurile pe care le pui.
Aceasta postare a fost editata de darK;: 30 August 2014 - 01:51 PM
Program: cs6 extendet
Print:
Altele: cand vreau sa il instalez.. apare aia
Vezi daca te ajuta cu ceva: http://helpx.adobe.c...downloaded.html
Incearca toate 3 solutiile.
Aceasta postare a fost editata de darK;: 02 September 2014 - 09:51 PM
Programul folosit : Photoshop CS6 Extended
Print Screen : Nu e nevoie.
Altele : Mi-a expirat trialul si stiam ca trebuie luat ceva de pe net si inlocuit in folderul unde este instalat photoshop-ul pentru a nu vi nevoie sa bag serial number , pentru ca nu il stiu.Daca stiti ce sa fac dati Quote sau PM
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi