Programul folosit : Photohop cs5
Print Screen : Click!
Altele : am mai avut problema asta , dar nu mai stiu ce trebuie sa fac
Reinstaleaza programul sau verifica daca ai ultima versiune de Net Framework instalata.
Programul folosit : Adobe After Effects CS4
Print Screen :
Altele : am facut aceasta creatie si nu stiu cum sa o salevez ca sa o pot pune la semnatura pe forum . ma puteti ajuta ?
Programul folosit : Adobe After Effects CS4
Print Screen :
Altele : am facut aceasta creatie si nu stiu cum sa o salevez ca sa o pot pune la semnatura pe forum . ma puteti ajuta ?
Greu era sa dai un search pe YouTube : https://www.youtube....e a AE creation
Programul folosit : Photohop cs4
Print Screen : -
Altele : As dori sa aflu acest font :
Greu era sa dai un search pe YouTube : https://www.youtube....e a AE creation
Programul folosit : Photohop cs4
Altele : As dori sa aflu acest font :
Fontul se numeste Niagara Engraved .
Programul folosit : Photoshop CS3/CS4/CS5
Print Screen :
Altele : Am facut exact ca in acest tutorial al lui cosmin701 si nu imi merge pe niciun PS am incercat si cs3 si cs4 si cs5 pe niciunul nu merge ce pot face? Precizez ca folosesc AE CS3
Edited by Radu@flag, 15 July 2014 - 07:58 PM.
Programul folosit : Adobe Photoshop CS6 Trial.
Altele : Nu pot să folosesc overlay, soft light, etc.
Ştiu că se poate crack-ui photoshop-ul, mă poate ajuta cineva.. ?
Ştiu că se poate crack-ui photoshop-ul, mă poate ajuta cineva.. ?
CS16 GAMING nu incurajeaza pirateria, poti lua PS CS3 de pe site-ul oficial, free.
Altele : Nu pot să folosesc overlay, soft light, etc.
Ce vrei sa spui prin acest "nu pot", dai EDIT si detaliaza problema.
Atat timp cat selectezi modul dorit nu vad ce problema ai avea, poate layerul e gol si nu vezi nicio diferenta.
EDIT:
L-am şters şi mi-am luat altul..
Deci sa inteleg ca ai rezolvat?
EDIT2:
Nu, nu am rezolvat, îmi face la fel. Am nevoie de amtlib.dll de 32.
Acel amtibl.dll este un crack, deci nu te putem ajuta.
Edited by xDarkBlue, 24 July 2014 - 08:16 AM.
CS16 GAMING nu incurajeaza pirateria, poti lua PS CS3 de pe site-ul oficial, free.
Ce vrei sa spui prin acest "nu pot", dai EDIT si detaliaza problema.
Atat timp cat selectezi modul dorit nu vad ce problema ai avea, poate layerul e gol si nu vezi nicio diferenta.
Nu pot să le folosesc, nu-mi merg, nu pot să le selectez.
De exmeplu "Hue" e negru iar "Overlay" e gri.
L-am şters şi mi-am luat altul..
Nu, nu am rezolvat, îmi face la fel.
Am nevoie de amtlib.dll de 32.
Edited by NOX;, 18 July 2014 - 09:53 AM.
Avertisment verbal (+1)
Programul folosit :PS CS6
Print Screen :Este un video LINK
Altele : Imi scrie de la dreapta la stanga,ce ai putea face inafara sa dau reset tools?
Ti-am facut si print, ca sa intelegi: http://postimg.org/image/hhjdlsns5/
Edited by xDarkBlue, 21 July 2014 - 08:58 PM.
Programul folosit : AE CS4
Altele : Amuitat unde trebuie sa intru sa pot face aceste animatii sa apara textul asa va rog cate te urgen se poate sa ma ajutati
Programul folosit : Photoshop CS3/CS4/CS5
Print Screen :
Altele : Am facut exact ca in acest tutorial al lui cosmin701 si nu imi merge pe niciun PS am incercat si cs3 si cs4 si cs5 pe niciunul nu merge ce pot face? Precizez ca folosesc AE CS3
Trebuie sa-ti iei ultima versiune de Quick Time si eu am avut exact problema asta si asa am facut .
Altele : Amuitat unde trebuie sa intru sa pot face aceste animatii sa apara textul asa va rog cate te urgen se poate sa ma ajutati
Print Screen :
Altele : Imi apare eroarea asta cand incarc imaginile salvate din ae in ps . ( am instalat quicktime si prin acel program le salvez din ae si le pun in ps ca sa pot salva imaginea .gif )
Print Screen :
Altele : Imi apare eroarea asta cand incarc imaginile salvate din ae in ps . ( am instalat quicktime si prin acel program le salvez din ae si le pun in ps ca sa pot salva imaginea .gif )
Intra in PS - File - Import video frames to layers - si baga acolo lucrarea din AE .
Daca nu iti merge nici asa incearca ultima versiune de QuickTime si incearca tot asa ce ti-am scris mai sus
Intra in PS - File - Import video frames to layers - si baga acolo lucrarea din AE .
Daca nu iti merge nici asa incearca ultima versiune de QuickTime si incearca tot asa ce ti-am scris mai sus
Nici asa nu merge
Print Screen :
Asigurați-vă că aveți cea mai recentă versiune de QuickTime.
Închide toate aplicațiile Adobe - aștepta de mai mult de 30 de secunde, apoi open Photoshop și încercați să deschideți și exporta fișierul.
Astept raspuns.
Închide toate aplicațiile Adobe - aștepta de mai mult de 30 de secunde, apoi open Photoshop și încercați să deschideți și exporta fișierul.
Astept raspuns.
Am reinstalat ps-ul si acum merge ...
Multumesc oricum .
Programul folosit : PS CS6
Print Screen :
Altele : Dece imi apare tot acea bara neagra sau gri cum e in prima poza .gif ?
0 members, 1 guests, 0 anonymous users