#Nume: gAbI
#Ce Windows Folosesti: 7 Ultimate
#Ar Trebui Ca Windows XP sa se scoata de tot de pe piata ?: Nu.
#Argumeteaza: Nu pentru ca windows Xp este cel mai pun windows cand vine vorba de jocuri cu cerinte mari ,)
- Advertisement -
Posted 18 July 2014 - 05:45 PM
Posted 30 August 2015 - 10:08 PM
#Nume: Quintuss.
#Ce Windows Folosesti: XP.
#Ar Trebui Ca Windows XP sa se scoata de tot de pe piata ?: Nu.
#Argumeteaza: Eu folosesc Windows XP de cand sunt mic si nu am avut niciodata probleme cu el. Pentru ca au aparut Windows 7,8,10.. etc. Asta nu inseamna ca ar trebui sa se scoata de pe piata pentru vechimea sa.
Poate unii nu au banii sa-si cumpere alt windows si trebuie sa ramana la xp .
Posted 04 September 2015 - 11:42 AM
#Nume: Nicu
#Ce Windows Folosesti: Windows 8.1 professional
#Ar Trebui Ca Windows XP sa se scoata de tot de pe piata ?:
Nu
#Argumeteaza: Cum sa zis mai sus nu toata lumea are pc pentru windows 7,8 .. Parerea mea chiar daca au aparut windowsuri de generatie noua ar trebui xp inbunatatit incat sa mearga la fel de usor cu imbunatatirile care ar trebui facute ... Sa ofere support si asa mai departe .. Ca xp e foarte bun pentru 1 pc de 256 mb ram ....
#Ce Windows Folosesti: Windows 8.1 professional
#Ar Trebui Ca Windows XP sa se scoata de tot de pe piata ?:
Nu
#Argumeteaza: Cum sa zis mai sus nu toata lumea are pc pentru windows 7,8 .. Parerea mea chiar daca au aparut windowsuri de generatie noua ar trebui xp inbunatatit incat sa mearga la fel de usor cu imbunatatirile care ar trebui facute ... Sa ofere support si asa mai departe .. Ca xp e foarte bun pentru 1 pc de 256 mb ram ....
Edited by -xTz-Smoke, 04 September 2015 - 11:43 AM.
Posted 27 September 2015 - 12:23 PM
#Nume: Razvan
#Ce Windows Folosesti: 10
#Ar Trebui Ca Windows XP sa se scoata de tot de pe piata ?:Da
#Argumeteaza: slab windows XP + Ca si ala 7 .. de la 8.1 si 10 sunt bune pt pc .. depinde acum si de pc la om ..
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users