Numarul ales : 22
Yahoo id:[email protected]
Edited by Zvarici123, 01 May 2014 - 08:32 AM.
Este vrajeala . Nu va da nimic ! Acelasi cont mi l-a arata si mie ieri , trebuia sa faca schimb cu mine , si tot ce mi-a dat a fost un cont gol facut nou , si mi-a furat contul de steam cu cs go si iteme pe el ! ! ROG UN MODERATOR SA-L BANEZE PERMANENT PE ACEST INDIVID !
Loll , nici macar nu stiu cine esti nu e primul concurs facut aici , nu mai comenta pt +1 .Intreaba castigatori care au mai castigat , pe AndreyRelu + care au mai fost.
Edited by Razvan @ CS16, 01 May 2014 - 12:42 PM.
Am dovezi gustere pe skype . ! poze , si pacat ca nu ti-am inregistrat si vocea de privighetoare ! Voicu Razvan ! Dute-n si mediteaza putin la ce ai facut ! De unde ai tu conturi sa dai moca ? le furi normal . la urmatoarea editie ce o sa faci o sa dai contul meu la concurs ? ! Cand ti-am cerut poza cu steam-ul mi-ai trimis aceeasi poza care o ai la Steam IV
Edited by baNutzZu, 01 May 2014 - 01:31 PM.
Nu ii dati warn ban nimic pt limbaj ? nici macar nu-l stiu pe copilu asta nu e singuru care face asa sa ii dau steam gratis , + ca ma cheama Pirvu Razvan Catalin copil prostonac nici nu am skype , sau ce zici tu , nici nu ma intereseaza ce crezi tu sau ce zici.Bye.
Aha , sa inteleg ca este o coincidenta numele de razvan , care mi-a dat add pe skype imediat ce mi-ai cerut skype-ul in topic nu ? sa inteleg ca tot degeaba mi-ai dat block ca te-ai panicat cand ti-am spus ca am facut eu si amici mei report la steam + ca ti-am luat adresa si ip-ul cand ai cerut codul trimis de steam-guard ! ... Da e coincidenta totul numele add-ul imediat , poza aceea cu acelasi steam !
Te cred , mai vorbim cand o sa ramai fara steam-uri !
Ti-am dat block ca nu are rost sa iti raspund , mai mult de 15 ani nu ai . Nu sunt singurul razvan de pe forum;)
1.Nu am dc sa ma panichez stiu ca nu-i adevarat.
2.Ma doare-n *** de parerea ta ca altfel nu am cum sa zic.
3.Ai 10 ani.
4.Poti face ce vrei am toate datele dute si la cei de la steam support cu alertu si chesti detin licentele la steam-uri
Edited by Razvan @ CS16, 01 May 2014 - 01:35 PM.
DA , simti ca-mi pasa ?
, nu mai aburi lumea degeaba nepoate ca nu merge ! Cine se scuza se acuza ! Daca am eu 10 ani atunci tu inca nu ti-ai facut certificatul de nastere ! Hai gata sa incetam cu +1 degeaba ! Vad ca , cauti prea multe explicatii , eu stiu ce stiu , ce am vazut si ce am auzit , nu ma poti minti !
0 members, 0 guests, 0 anonymous users