Animal : Hamster
De ce?: Sunt foarte rar vazuti,uite..eu unul am asa ceva,si e distractiv,e jucaus si dragut...
Animal : Hamster
De ce?: Sunt foarte rar vazuti,uite..eu unul am asa ceva,si e distractiv,e jucaus si dragut...
- Animal : Caine
- De ce ? : Cel mai bun prieten al omului...
Edited by qDragos., 02 July 2014 - 09:50 PM.
Animal: Caine ( Rottweiler)
De ce?: Pentru ca am,este cel mai frumos caine! Nu exista tristete in preajma lui.
Animal: Cainele
De ce?: Pai, cainele te pazeste, nu o pisica, o gaina (in cazul Iuliei Albu). Imi place legatura care se stabileste intre el si "stapanul" sau. Adica daca-i cresti de mici se obisnuiesc cu tine, te asculta, cateodata te mai si musca.
Aninal: Tigrul
De ce? Stiati ca dungile tigrilor sunt ca amprentele oamenilor; unice? Pe scurt: un animal frumos, inteligent, puternic si un animal de "companie": calugarii din Tibet stiu foarte bine asta.
Animal: Caine
De ce?: Este cel mai bun prieten al omului
Edited by wiN?!, 12 July 2014 - 08:04 AM.
Animal : Caine
De ce? : Pentru ca , cainele iti este devotat pana moare, te iubeste neconditionat si de multe ori este mai inteligent decat omul ''de cele mai multe ori '' Argumente sunt multe, aste's doar cateva .
Edited by Gonzales, 15 July 2014 - 06:46 PM.
Animal: Cainele
De ce?: Câinele este primul animal îmblânzit de om, cu 12.000 de ani înaintea erei creştine, probabil din şacal, lup sau o specie de câine sălbatic. De aceea poate este şi cel mai bun prieten al lui şi cel mai credincios.
Animal : Cainele
De ce? : Pentru ca este un prieten adevarat , care nu te lasa balta , spre deosebire de asa zisii "prieteni" (oameni)
Animal: Caine(pitbull)
De ce: Pentru ca aveam si imi place
Edited by Luv ya;x, 06 August 2014 - 11:31 AM.
Avertisment*Integral bold
Animal: Caine
De ce?: Este cel mai bun prieten al omului ,si cel mai destept.Intelege foarte repede.
Animal : Femeia
De ce ?: E folositoare uneori.
Edited by T w i s t, 14 August 2014 - 10:52 PM.
Advertisment verbal.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users