am dat de nişte creaţii prea vechi

am dat de nişte creaţii prea vechi
Vechi spui ? . Pai daca faceam si eu asa la inceput eram " JMECHER" ( defapt nu
).
Blurul tau este incomparabil .., este asa frumos .
Pe render lucrezi exceptional dupa parerea mea .
Vechi spui ?
. Pai daca faceam si eu asa la inceput eram " JMECHER" ( defapt nu
).
Blurul tau este incomparabil .., este asa frumos .
Pe render lucrezi exceptional dupa parerea mea
.
Idem
Daca aveam și eu asa creații la început... Primele mele creații din primele luni erau de tot rasul. Se pare ca înveți repede : >
Vreau si eu psd la:
Am cautat pe google si le-am gasit pe diferite siteuri.
EDIT:
Lucrurile stau in felul urmator, lucrarile de pe prima pagina (2014) sunt slabe pe langa cele la care am cerut psd ( gasite de mine pe un site, postate in 2013 ) deci ceva nu mi se pare in regula.
EDIT2: Am rezolvat in pm, lucrarile ii apartin.
Edited by xDarkBlue, 19 July 2014 - 09:47 AM.
Andii îmi cunoaşte lucrările . am avut nickul Elfy. înainte ( poţi să te uiţi şi la display name )
Edited by Levvv., 20 July 2014 - 05:06 PM.
For each of your render works i have to say somthing . The most beautiful think is that you dont use always the same way and that somthing that only the proffesonist do [in fact I always do the same but ...........
]
This here have an awful and unlikeful spot lights ! You are the only i see like this ones !
To the gungirl the background is black and is not completed ! Too much empty parts !
To the others is always extra sharpen !
I know,but these are old signatures. Thank you anything .
Deci nu mai am ce sa spun dar esti mai bun ca unii designeri , ti-ar prinde bine un loc ca designer ca sunt cativa care sunt slabuti tu lucrezi impecabil, blur exceptional , efecte . Bv
Deci nu mai am ce sa spun dar esti mai bun ca unii designeri , ti-ar prinde bine un loc ca designer ca sunt cativa care sunt slabuti tu lucrezi impecabil, blur exceptional , efecte . Bv
O fi el mai bun ca designeri dar acuma depinde si de lucrarile postate la aplicatie,este foarte greu la ce am muncit noi si restul designerilor ca sa luam acest grad .
Despre lucrari,incearca sa le pui si text,ca daca tu vrei designer,la cereri se vor cere mai mult avatare.
Nu vreau neapărat designer,doar a fost o aplicaţie simplă,stai liniştit,ştiu cu ce se mănâncă gradul .
Edited by Levvv., 25 July 2014 - 03:57 AM.
Este un blur destul de bun :3, iar ultimul GIF e awesome ) Ti-am zis pe chat ce trebuie sa faci, deci fa! bafta > : D <
Un blur foarte frumos .. Iar gif-u'.. prima data am crezut alt cv
Dar na cine nu s-a gandit prima data la .. alt cv
.
Ce pot sa spun esti genial
E cel mai bun blur vazut vreodata in comunitatea asta ! JUR.
Fa cerere de designer
Edited by Dorian @ CS16, 28 July 2014 - 10:16 AM.
Ai un blur bun iar smugeul e la fel, dar mai ai de lucrat la text. Nu-l fă mare... fă-l mic şi pune-l pe soft cu drop shadow 1-0-1
0 members, 0 guests, 0 anonymous users