Jump to content

Photo

[CS16] Iesirile nocturne

• This topic is locked This topic is locked
29 replies to this topic

YouLuZzZTheGame

YouLuZzZTheGame

Ultras Member

• Banned
  • 446 posts
  • 53 topics
  • Joined 28-February 14
  • Country: Country Flag
  • Iesi in cluburi ? Singur sau cu prietenii ? - singur
  • Care e scopul care il urmaresti cand mergi in club ? - sa ma distrez.
  • Cati bani cheltuiesti intr-o noapte de petrecut ? -20 30 lei.
  • Preferi sa bei pana nu mai stii de tine sau sa cunosti cat mai multa lume? -sa cunosc cat mai multa lume.
  • Ai fi vrut sa te nasti douazeci de ani in urma si sa "petreci" ca pe vremuri? De ce ? -Nu ,mie imi plac petrecerile de acum.

edit bold&italic(modelul de vina)

Edited by Luv ya;x, 09 October 2014 - 08:41 AM.

Razvan @ CS16

Razvan @ CS16

Gold Member

• Membru
  • 748 posts
  • 56 topics
  • Joined 05-January 14
  • Iesi in cluburi ? Singur sau cu prietenii ? - Uneori
  • Care e scopul care il urmaresti cand mergi in club ? - Sa ma distrez 
  • Cati bani cheltuiesti intr-o noapte de petrecut ? - 50 -80 lei
  • Preferi sa bei pana nu mai stii de tine sau sa cunosti cat mai multa lume? - Beau dar cu limita , si sa cunosc mai multa lume.
  • Ai fi vrut sa te nasti douazeci de ani in urma si sa "petreci" ca pe vremuri? De ce ? -  Da , atunci toata lumea se distra nu ca in ziua de azzi , te imbeti si faci ravagi te iei la batae.

Edited by Luv ya;x, 09 October 2014 - 08:42 AM.

Your Daddy

Your Daddy

Gold Member

• Membru
  • 702 posts
  • 66 topics
  • Joined 03-April 13
  • Iesi in cluburi ? Singur sau cu prietenii ? - Cu prieteni.
  • Care e scopul care il urmaresti cand mergi in club ? - Sa dansez , sa beau si pentru fete.
  • Cati bani cheltuiesti intr-o noapte de petrecut ? - Depinde de locatie.
  • Preferi sa bei pana nu mai stii de tine sau sa cunosti cat mai multa lume? -Ambele , adica nu beua pana cad beau cat pot eu . Si prefer sa cunosc si lume noua.
  • Ai fi vrut sa te nasti douazeci de ani in urma si sa "petreci" ca pe vremuri? De ce ? - Nu.

Edited by Luv ya;x, 09 October 2014 - 08:43 AM.

Elly.

Elly.

Addicted Member

• Membru
  • 289 posts
  • 27 topics
  • Joined 25-April 14
  • Iesi in cluburi ? Singur sau cu prietenii ? Da, cu prietenii.
  • Care e scopul care il urmaresti cand mergi in club ? Sa cunosc persoane noi, si sa ma distrez.
  • Cati baniarrow-10x10.png cheltuiesti intr-o noapte de petrecut ? In jur de 50 lei sau mai mult daca mai fac vreo cinste cuiva.
  • Preferi sa bei pana nu mai stii de tine sau sa cunosti cat mai multa lume? Asta este si unul dintre scopurile pentru care ma duc in club, sa cunosc mai multa lume.
  • Ai fi vrut sa te nasti douazeci de ani in urma si sa "petreci" ca pe vremuri? De ce ? Da, pentru ca in urma cu 20 de ani nu erau scandalurile de acum si oamenii stiau sa se distreze fara a consuma alcool in exces.

Edited by Luv ya;x, 09 October 2014 - 08:47 AM.

• SwanX, ANDREW ; and Adii; like this

ShooTeR-RoBeRt

ShooTeR-RoBeRt

Advanced Member

• Membru
  • 1773 posts
  • 141 topics
  • Joined 11-November 11
Iesi in cluburi ? Singur sau cu prietenii ? - foarte rar...cum se ridica nivelul alcool'lui incep insultele,bataile-cu prietenii
Care e scopul care il urmaresti cand mergi in club ? - distractia
Cati bani cheltuiesti intr-o noapte de petrecut ? - :-?? 30-40 €
Preferi sa bei pana nu mai stii de tine sau sa cunosti cat mai multa lume? - cand tot ceea ce e in jurul meu incepe sa se invarta,ma opresc
Ai fi vrut sa te nasti douazeci de ani in urma si sa "petreci" ca pe vremuri? De ce ? - din ceea ce mi-au zis parintii da,nu era tot materialismul din ziua de azi

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12
  • Iesi in cluburi ? Singur sau cu prietenii ? -  Sa spunem ca nu prea sunt cu iesirile prin cluburi . Ies doar cand e vorba de iesit la o intrunire de cativa ani, sau cand e sa vad ceva nou in oras, un festival, o trupa .
  • Care e scopul care il urmaresti cand mergi in club ? - Tocmai ce spusesem mai sus, nu ies prin cluburi seara /
  • Cati bani cheltuiesti intr-o noapte de petrecut ? - Daca e sa luam asa, sa nu tinem cont de iesit neaparat in gluburi, sa mergem la un restaurant, doar pentru a gusta ceva bun si nou, foarte putin, in jur de 100 RON .
  • Preferi sa bei pana nu mai stii de tine sau sa cunosti cat mai multa lume? - Prefer sa cunosc cat mai multa lume .
  • Ai fi vrut sa te nasti douazeci de ani in urma si sa "petreci" ca pe vremuri? De ce ? - Nu . E foarte bine asa, pentru ca, unii spun ca e mult mai bine acum, altii spun ca e mult mai bine cum era inainte .

Edited by Luv ya;x, 09 October 2014 - 08:48 AM.

• da_silva likes this

Razvan-

Razvan-

Banned

• Banned
  • 858 posts
  • 95 topics
  • Joined 09-June 13
Iesi in cluburi ? Singur sau cu
prietenii ? - Cu prietenii
Care e scopul care il urmaresti
cand mergi in club ? - sa agat fete
Cati bani cheltuiesti intr-o noapte
de petrecut ? - 100 lei
Preferi sa bei pana nu mai stii de
tine sau sa cunosti cat mai multa
lume? - Sa cunosc lume
Ai fi vrut sa te nasti douazeci de
ani in urma si sa "petreci" ca pe
vremuri? De ce ? - Nu . Fiind ca nu e ca acum muzica faina atunci era mai nasol

Luv ya;x

Luv ya;x

Super Moderator

• Super moderator
  • 3561 posts
  • 378 topics
  • Joined 21-October 13
  • Iesi in cluburi ? Singur sau cu prietenii ? - nu ies
  • Care e scopul care il urmaresti cand mergi in club ? - nici unul,daca ieseam,era pentru relaxare
  • Cati  bani cheltuiesti intr-o noapte de petrecut ? - daca era,cheltuiam maxim 60ron
  • Preferi sa bei pana nu mai stii de tine sau sa cunosti cat mai multa lume? - nici una nici alta,sa ma distrez cu amicii cu care merg
  • Ai fi vrut sa te nasti douazeci de ani in urma si sa "petreci" ca pe vremuri? De ce ? -  nu,pentru ca as fi mai mica de ani:))

• EndOfStory likes this

Ramzii;

Ramzii;

Addicted Member

• Banned
  • 337 posts
  • 22 topics
  • Joined 30-May 14
  • Iesi in cluburi ? Singur sau cu prietenii ? - Ies cu prietenii .
  • Care e scopul care il urmaresti cand mergi in club ? - Să mă distrez
  • Cati  bani cheltuiesti intr-o noapte de petrecut ? - 90lei
  • Preferi sa bei pana nu mai stii de tine sau sa cunosti cat mai multa lume? - Ambele .
  • Ai fi vrut sa te nasti douazeci de ani in urma si sa "petreci" ca pe vremuri? De ce ? -  nu

EndOfStory

EndOfStory

Banned

• Banned
  • 523 posts
  • 34 topics
  • Joined 16-September 14
  • Iesi in cluburi ? Singur sau cu prietenii ? - Nu prea sunt fan cluburi  deci , am iesit de cateva ori  si atat.
  • Care e scopul care il urmaresti cand mergi in club ? - Sa ma intorc mai repede acasa :))  Nu prea am scopuri ca nu frecventez . Am alte moduri de a ma distra sau relaxa.
  • Cati bani cheltuiesti intr-o noapte de petrecut ? - 100 lei  maxim . ca ma imbat repede :))  ce-i mult strica :)
  • Preferi sa bei pana nu mai stii de tine sau sa cunosti cat mai multa lume? - Nici una  nici alta .
  • Ai fi vrut sa te nasti douazeci de ani in urma si sa "petreci" ca pe vremuri? De ce ? Cum se petrecea pe vremuri ?  Ma mai gandesc :D

Edited by Gonzo, 11 October 2014 - 02:55 PM.

• Luv ya;x likes this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users