Salt la continut

Fotografie

[CS16] Iesirile nocturne

• Topic inchis Acest topic e inchis
29 replies to this topic

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 Postari:
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12
  • Country: Country Flag

Iesirile in cluburi sau pur si simplu cele cu prietenii sunt foarte frecvente in generatia asta, au devenit foarte populare. Pe langa asta, nu mai este la fel ca pe vremuri, cand se mergea la o discoteca cu acelasi grup de prieteni ca sa intalnesti acelasi grup de prietene ;)). Lumea s-a schimbat si nu in toate aspectele a facut-o in bine, deci :

information.pngAm o serie de intrebari pentru voi (Model pentru reply) :

• Iesi in cluburi ? Singur sau cu prietenii ?
  • Care e scopul care il urmaresti cand mergi in club ? 
  • Cati bani cheltuiesti intr-o noapte de petrecut ? -
  • Preferi sa bei pana nu mai stii de tine sau sa cunosti cat mai multa lume? -
  • Ai fi vrut sa te nasti douazeci de ani in urma si sa "petreci" ca pe vremuri? De ce ?

*Urmati modelul pentru a evita acuzatiile de post-hunt, si prin urmare Warn-urile*

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 09 October 2014 - 08:13 AM
edit bold.

• TYGA, Jocky ;x, w1kEE ;; and 3 others like this

SOFTCORE;

SOFTCORE;

Untouchable Member

• Membru
  • 1341 Postari:
  • 161 topics
  • Joined 04-August 13
  • Iesi in cluburi ? Singur sau cu prietenii ? -  Uneori .
  • Care e scopul care il urmaresti cand mergi in club ? -  Sa scap de stresul care il acumulez in timpul saptamani .
  • Cati bani cheltuiesti intr-o noapte de petrecut ? -ehh nu am bani de aruncat cam 25-35 lei .
  • Preferi sa bei pana nu mai stii de tine sau sa cunosti cat mai multa lume? - Nu beau pana cand cad jos din picoare sii nu prea am pe cine cunoaste , majoritate sunt cunoscuti .
  • Ai fi vrut sa te nasti douazeci de ani in urma si sa "petreci" ca pe vremuri? De ce ? -  NU . DC ? fiecare cu generatiia llor .

edit bold&italic(modelul de vina)

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 09 October 2014 - 08:19 AM

Stefan - Gfx.

Stefan - Gfx.

Fost Designer

• Retired
  • 1994 Postari:
  • 224 topics
  • Joined 05-December 13
  • Iesi in cluburi ? Singur sau cu prietenii ? : Uneori - Prietenii
  • Care e scopul care il urmaresti cand mergi in club ? -  Sa ma distrez, caterinca ..
  • Cati bani cheltuiesti intr-o noapte de petrecut ? - 30-40 lei .
  • Preferi sa bei pana nu mai stii de tine sau sa cunosti cat mai multa lume? -Sa si consum, dar nu excesiv, dar sa cunosc si lume
  • Ai fi vrut sa te nasti douazeci de ani in urma si sa "petreci" ca pe vremuri? De ce ? -  Nu. Acum poti sa petreci in mai multe locuri , si poti alege .

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 09 October 2014 - 08:20 AM

Jocky ;x

Jocky ;x

Fost Moderator Global

• Retired
  • 4536 Postari:
  • 270 topics
  • Joined 23-June 12

Iesi in cluburi ? Singur sau cu prietenii ?

De obocei cu prietenii.

Care e scopul care il urmaresti cand mergi in club ?

Distractia.

Cati bani cheltuiesti intr-o noapte de petrecut ?

Nu prea multi avand in vedere faptul ca nu consum bauturi alcoolice.

Preferi sa bei pana nu mai stii de tine sau sa cunosti cat mai multa lume?

Nu beau cand ies in club.

Ai fi vrut sa te nasti douazeci de ani in urma si sa "petreci" ca pe vremuri? De ce ?

:-? sincer in ziua de azi distractia consta in pahar si tigara.Nu mai vezi lume sa se distreze,din ce in ce mai multi tineri care merg in club pentru a agata sau pentru a-si scoate in evidenta blugii cumparati de mamica.

• Nasacryl, Eu si Nimeni Altu, yelldAk1nG and 1 other like this

Xeryon

Xeryon

Power Member

• Membru
  • 66 Postari:
  • 20 topics
  • Joined 18-January 13
  • Iesi in cluburi ? Singur sau cu prietenii ? - Prieteni
  • Care e scopul care il urmaresti cand mergi in club ? -Caterinca in "blana" 
  • Cati bani cheltuiesti intr-o noapte de petrecut ? -
  • Preferi sa bei pana nu mai stii de tine sau sa cunosti cat mai multa lume? -sa cunosc lume noua...dsigur Fete!!
  • Ai fi vrut sa te nasti douazeci de ani in urma si sa "petreci" ca pe vremuri? De ce ? -NU....ii bn asa cum ii acum

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 09 October 2014 - 08:21 AM

TurTLe_24

TurTLe_24

Gamer Member

• Membru
  • 866 Postari:
  • 38 topics
  • Joined 02-April 13
  • Iesi in cluburi ? Singur sau cu prietenii ? - Cu prieteni 
  • Care e scopul care il urmaresti cand mergi in club ? -  Merg sa ma distrez
  • Cati bani cheltuiesti intr-o noapte de petrecut ? - 35 - 40 lei
  • Preferi sa bei pana nu mai stii de tine sau sa cunosti cat mai multa lume? - Beau da cu masura si sa cunosc alte persoane 
  • Ai fi vrut sa te nasti douazeci de ani in urma si sa "petreci" ca pe vremuri? De ce ? - Nu 

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 09 October 2014 - 08:22 AM

• Mirrabelle likes this

Mirrabelle

Mirrabelle

New Member

• Membru
  • 1 Postari:
  • 0 topics
  • Joined 14-February 14

• Iesi in cluburi ? Singur sau cu prietenii ? -  Prefer Barrock-urile :D Sunt mai interesante si mult mai distractive. Si merg cu prietenii :3
  • Care e scopul care il urmaresti cand mergi in club ? - Pai.. sa ma mai destind, sa mai ies din treburi si sa ma relaxez :D
  • Cati bani cheltuiesti intr-o noapte de petrecut ? - Pai nu prea cheltuiesc eu, de obicei mi se face cinste  :-" ..
  • Preferi sa bei pana nu mai stii de tine sau sa cunosti cat mai multa lume? - Prefer sa beau in asa fel incat sa fiu connstienta de tot ce fac, dar sa am tupeul necesar ptr a socializa cat mai mult.
  • Ai fi vrut sa te nasti douazeci de ani in urma si sa "petreci" ca pe vremuri? De ce ? -  Pai.. nu. As prefera ca acum sa fie un club cu o asa muzica, la fel ca pe vremuri. 

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 09 October 2014 - 08:24 AM

• SwanX likes this

DroZeNaKee

DroZeNaKee

Fost Manager Mixuri

• Retired
  • 1723 Postari:
  • 74 topics
  • Joined 02-July 12
  • Iesi in cluburi ? Singur sau cu prietenii ?: - Cu prietenii
  • Care e scopul care il urmaresti cand mergi in club ? - Sa ma distrez, sa petrec, sa dansez, sa fac tot felul de lucruri.
  • Cati bani cheltuiesti intr-o noapte de petrecut ? - 40 - 50 lei
  • Preferi sa bei pana nu mai stii de tine sau sa cunosti cat mai multa lume? - Nu beau pana nu mai stiu de mine, beau cu masura, asta imi permite sa cunosc alte persoane.
  • Ai fi vrut sa te nasti douazeci de ani in urma si sa "petreci" ca pe vremuri? De ce ? - Nu, acum e mai frumos.

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 09 October 2014 - 08:25 AM

• SwanX likes this

//powah

//powah

Fost Designer

• Retired
  • 1567 Postari:
  • 101 topics
  • Joined 28-April 13
  • Iesi in cluburi ? Singur sau cu prietenii ? -  cu prietenii
  • Care e scopul care il urmaresti cand mergi in club ? - sa ma distrez
  • Cati bani cheltuiesti intr-o noapte de petrecut ? - cateva zeci de lei
  • Preferi sa bei pana nu mai stii de tine sau sa cunosti cat mai multa lume? - Prefer sa beau un pahar cu fiecare persoana pe care o cunosc. Asadar, imi doresc ca cunosc cat mai multa lume :))
  • Ai fi vrut sa te nasti douazeci de ani in urma si sa "petreci" ca pe vremuri? De ce ? -  Nu...

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 09 October 2014 - 08:26 AM

• Nasacryl likes this

rAr ;

rAr ;

Fost News Team

• Retired
  • 1649 Postari:
  • 238 topics
  • Joined 21-December 13
  • Iesi in cluburi ? Singur sau cu prietenii ? -  Cu prietenii
  • Care e scopul care il urmaresti cand mergi in club ? -  Sa ma relaxez , o bere , un vin ceva..
  • Cati bani cheltuiesti intr-o noapte de petrecut ? - poi merg nu stiu exact.. 30-50 lei..
  • Preferi sa bei pana nu mai stii de tine sau sa cunosti cat mai multa lume? - Poi beau dar cu simt :-?
  • Ai fi vrut sa te nasti douazeci de ani in urma si sa "petreci" ca pe vremuri? De ce ? -  Nu :)) Era ciudat 

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 09 October 2014 - 08:28 AM

cosmin701

cosmin701

Fost Administrator

• Retired
  • 5095 Postari:
  • 407 topics
  • Joined 31-October 11
  • Iesi in cluburi ? Singur sau cu prietenii ? -  Mai putin in cluburi. Prefer pub-urile englezesti ( irlandeze ) .
  • Care e scopul care il urmaresti cand mergi in club ? -  Sa ma distrez impreuna cu prietenii , sa bem sau sa ne uitam la meciuri de fotbal.
  • Cati bani cheltuiesti intr-o noapte de petrecut ? - intre 25 - 35 euro . ( Aici berea costa de la 1 euro la 5 )
  • Preferi sa bei pana nu mai stii de tine sau sa cunosti cat mai multa lume? - Prefer sa beau pana consider eu ca e de ajuns , fara sa mi se faca rau dupa. Si prefer sa cunosc oameni noi.
  • Ai fi vrut sa te nasti douazeci de ani in urma si sa "petreci" ca pe vremuri? De ce ? -  Nu. Fiecare generatie e diferita.

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 09 October 2014 - 08:30 AM

• SwanX and Eu si Nimeni Altu like this

AB Dracuze

AB Dracuze

Fost Designer

• Retired
  • 1438 Postari:
  • 233 topics
  • Joined 23-January 14
  • Iesi in cluburi ? Singur sau cu prietenii ? - Da, cu prieteni
  • Care e scopul care il urmaresti cand mergi in club ? - De a ma distra.
  • Cati bani cheltuiesti intr-o noapte de petrecut ? - 40-80 ron
  • Preferi sa bei pana nu mai stii de tine sau sa cunosti cat mai multa lume? - Ambele, dar nu in prima stare cand cunosc pe cineva :)).
  • Ai fi vrut sa te nasti douazeci de ani in urma si sa "petreci" ca pe vremuri? De ce ? - Nu, totul e diferit si ciudat, si totul e altfel acum.

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 09 October 2014 - 08:31 AM

Ronin 23/47

Ronin 23/47

Addicted Member

• Membru
  • 310 Postari:
  • 25 topics
  • Joined 14-January 14
  • Iesi in cluburi ? Singur sau cu prietenii ? -  Cu prietenii , altfel daca iesi singur nu cred ca o sa mai fie aceasi distractie 
  • Care e scopul care il urmaresti cand mergi in club ? - Sa ma distrez cat de bine se poate , cine stie ,azi suntem , maine nu mai suntem sa pretuim fiecare clipa 
  • Cati bani cheltuiesti intr-o noapte de petrecut ? - intre 50-100 lei
  • Preferi sa bei pana nu mai stii de tine sau sa cunosti cat mai multa lume? -Dupa cum se spune primul  pahar intra mai greu :)) , dar nu sunt genul care se imbata pana cade lat
  • Ai fi vrut sa te nasti douazeci de ani in urma si sa "petreci" ca pe vremuri? De ce ? - Nu , consider ca fiecare a avut parte de distratie la vremea sa

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 09 October 2014 - 08:33 AM

Aec

Aec

Banned

• Banned
  • 1416 Postari:
  • 114 topics
  • Joined 06-October 13
  • Iesi in cluburi ? Singur sau cu prietenii ? -  Singur
  • Care e scopul care il urmaresti cand mergi in club ? -  Fete :-??
  • Cati bani cheltuiesti intr-o noapte de petrecut ? - 15 lei e criza
  • Preferi sa bei pana nu mai stii de tine sau sa cunosti cat mai multa lume? - lume
  • Ai fi vrut sa te nasti douazeci de ani in urma si sa "petreci" ca pe vremuri? De ce ? -  Dwa pentru ca ar fi misto ar avea rost cine nu ar vrea

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 09 October 2014 - 08:33 AM

majestic K.

majestic K.

Fost Designer

• Retired
  • 1758 Postari:
  • 106 topics
  • Joined 03-March 13

# Iesi in cluburi? Singur sau cu prietenii? - Cu prietenii 

# Care e scopul care il urmaresti cand mergi in club? - Sa ma distrez impreuna cu prietenii mei, sa jucam un biliard, sa bem ceva, sa urmarim meciurile de fotbal 

# Cati bani cheltuiesti intr-o noapte de petrecut? - 20-50 lei

# Preferi sa bei pana nu mai stii de tine sau sa cunosti cat mai multa lume? - Sa cunosc cat mai multa lume

# Ai fi vrut sa te nasti douazeci de ani in urma si sa "petreci" ca pe vremuri? De ce? - Nu 

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 09 October 2014 - 08:34 AM

• Mirrabelle likes this

ImperiaL

ImperiaL

Platinum Member

• Membru
  • 1141 Postari:
  • 193 topics
  • Joined 18-August 13
  • Iesi in cluburi ? Singur sau cu prietenii ? - Da , cu prietenii
  • Care e scopul care il urmaresti cand mergi in club ? -  Sa ma distrez
  • Cati bani cheltuiesti intr-o noapte de petrecut ? -  100lei maxim.
  • Preferi sa bei pana nu mai stii de tine sau sa cunosti cat mai multa lume? - sa beau si sa privesc fetele :))
  • Ai fi vrut sa te nasti douazeci de ani in urma si sa "petreci" ca pe vremuri? De ce ? -  NU

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 09 October 2014 - 08:35 AM

Dexsive

Dexsive

Fost Moderator

• Retired
  • 8090 Postari:
  • 348 topics
  • Joined 03-January 12

Iesi in cluburi ? Singur sau cu prietenii ? - Cu prietenii.
    Care e scopul care il urmaresti cand mergi in club ? -  Sa ne distram, sa mai uitam de prosti.
    Cati bani cheltuiesti intr-o noapte de petrecut ? - Peste 100 Ron.
    Preferi sa bei pana nu mai stii de tine sau sa cunosti cat mai multa lume? - Cat ma duce capul nu stomacul.
    Ai fi vrut sa te nasti douazeci de ani in urma si sa "petreci" ca pe vremuri? De ce ? -  Cred ca da, e bine sa experimentezi si altceva.

Bugdy;;

Bugdy;;

Power Member

• Membru
  • 103 Postari:
  • 9 topics
  • Joined 10-November 13

Iesi in cluburi ? Singur sau cu prietenii ? -  Uneori .

Care e scopul care il urmaresti cand mergi in club ? -  Sa scap de stresul care il acumulez in timpul saptamani .

Cati bani cheltuiesti intr-o noapte de petrecut ? -ehh nu am bani de aruncat cam 25-35 lei .

Preferi sa bei pana nu mai stii de tine sau sa cunosti cat mai multa lume? - Nu beau pana cand cad jos din picoare sii nu prea am pe cine cunoaste , majoritate sunt cunoscuti .

Ai fi vrut sa te nasti douazeci de ani in urma si sa "petreci" ca pe vremuri? De ce ? -  NU . DC ? fiecare cu generatiia llor .

utzu

• Iesi in cluburi ? Singur sau cu prietenii ? Nu. Nu sunt fan clubareala, prefer sa merg la crasma sa beau!
  • Care e scopul care il urmaresti cand mergi in club ? Rar cand merg, ma duc sa beau si sa fac caterinca.
  • Cati bani cheltuiesti intr-o noapte de petrecut ? In medie 200 RONI + taxi si tigari
  • Preferi sa bei pana nu mai stii de tine sau sa cunosti cat mai multa lume? Sa nu mai stiu de mine :))
  • Ai fi vrut sa te nasti douazeci de ani in urma si sa "petreci" ca pe vremuri? De ce ? Nu neaparat. Nu ma pasioneaza cum se distreaza altii, ci sa ma simt eu bine!

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 09 October 2014 - 08:39 AM

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 Postari:
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11
  • Iesi in cluburi ? Singur sau cu prietenii ? -  Rar, foarte ra, aproape deloc. Prefer sa merg la cineva sa bem sa mancam si sa petrecem.
  • Care e scopul care il urmaresti cand mergi in club ? -  Atunci cand ma duc, o fac pentru fete.
  • Cati bani cheltuiesti intr-o noapte de petrecut ? - Pai intrarea si maxim 2 ber, deci vreo 30 lei.
  • Preferi sa bei pana nu mai stii de tine sau sa cunosti cat mai multa lume? - Ambele. Daca ma imbat imi e mai usor sa socializez in club, mai ales ca si fetele is turmentate.
  • Ai fi vrut sa te nasti douazeci de ani in urma si sa "petreci" ca pe vremuri? De ce ? -  Din ce imi povesteste tata, da. Ei se strangeau toti, indiferent de bugete si mergeau la discoteca, se duceau chiar si cu bicicletele in alt sat. Acum nu mai e la fel. Acum fiecare isi alege prietenii dupa masina din care coboara si dupa telefonul de pe care scrie mesaje pe fb. Urat...

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 09 October 2014 - 08:40 AM

• ShooTeR-RoBeRt and Eu si Nimeni Altu like this

0 useri citesc topicul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi