Jump to content

Photo

[CS16] Baietii stiu sa gateasca?

• This topic is locked This topic is locked
45 replies to this topic

Muffi

Muffi

Gold Member

• Membru
  • 650 posts
  • 51 topics
  • Joined 14-July 13
  • Country: Country Flag

• Iti place sa gatesti sau faci asta din nevoie? : Hobby :D

• Ce feluri de mancare prepari cel mai des? : Clatite, pizza, omleta ,cartofi prajiti, tiramisu...

• Ai vreun fel de mancare care iti iese cel mai bine? : Clatite, tiramisu

• Ai incantat pe cineva cu mancarea gatita de tine? : Parintii , ei nu prea au avut 'incredere' sau nu au crezut ca voi gatii :))

edit italic(modelul de vina)

Edited by Luv ya;x, 07 September 2014 - 11:07 AM.

Eu si Nimeni Altu

Eu si Nimeni Altu

Fost Moderator

• Retired
  • 2173 posts
  • 211 topics
  • Joined 11-June 12

• Iti place sa gatesti sau faci asta din nevoie? : Mai mult din nevoie ,decat placere (locuiesc singur :D )

• Ce feluri de mancare prepari cel mai des? : Prefer sa fac ceva rapid , tinand cont ca ajung acasa la ora 19-20 (dupa 10-12 ore munca ) , cand ma simt in stare mai gatesc si  ceva care sa imi ajunga in jur de 2-3 zile . Cel mai des imi prepar , cartofi prajiti cu 1-2 copanele de pui , (adaug la acest meniu branza de vacuta , cu castraveti murati )

• Ai vreun fel de mancare care iti iese cel mai bine? : Tocanita de cartofi (consider eu)

• Ai incantat pe cineva cu mancarea gatita de tine? (Daca da, rezuma intamplarea) : nu o sa se intample prea curand acest lucru , tinand cont ca nu fac acest lucru de placere , nu am timpul necesar sa ma dedic , bucatariei   :)

• Ann Madeline likes this

GherillaPTM

GherillaPTM

No Limit Member

• Membru
  • 2883 posts
  • 371 topics
  • Joined 15-December 12

• Iti place sa gatesti sau faci asta din nevoie? :O fac si din nevoie dar si prentru ca imi place

• Ce feluri de mancare prepari cel mai des? :Piure de cartofi ,gratare ,peste,oua ochi-omlete .

• Ai vreun fel de mancare care iti iese cel mai bine? :Taiteii:)

• Ai incantat pe cineva cu mancarea gatita de tine? (Daca da, rezuma intamplarea) :Pai familia parinti fratele prieteni.. cand au venit iam servit cu mancarea preparata si nimeni nu sa plans...

/r/arrsura27

/r/arrsura27

Fost Moderator

• Retired
  • 1701 posts
  • 178 topics
  • Joined 30-May 13

• Iti place sa gatesti sau faci asta din nevoie? : Imi place sa gatesc 

• Ce feluri de mancare prepari cel mai des? : Paste , Lasagna , Friptura , Cartofi Prajiti , Clatite <3 

• Ai vreun fel de mancare care iti iese cel mai bine? : Pasagna ( "Lazania") paste si Friptura si cartofii , mie imi iese bine totul :)) :"> 

• Ai incantat pe cineva cu mancarea gatita de tine? (Daca da, rezuma intamplarea) : familia , prieteni .... na astia mai apropiatii 

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

• Iti place sa gatesti sau faci asta din nevoie? : Si si 

• Ce feluri de mancare prepari cel mai des? : Carne la gratar + garnitura

• Ai vreun fel de mancare care iti iese cel mai bine? : Pipet de pui la gratar + legume la aburi

• Ai incantat pe cineva cu mancarea gatita de tine? (Daca da, rezuma intamplarea) : La mai toate iesirile in aer liber gen 1 mai si altele , cat si cand vin pe acasa cu cineva :"> 

Homemade : 

10455127_662924367129609_409103095897366

970018_635408893214490_59282109369168261

Edited by Luv ya;x, 07 September 2014 - 11:08 AM.

• Andreea; likes this

YouLuZzZTheGame

YouLuZzZTheGame

Ultras Member

• Banned
  • 446 posts
  • 53 topics
  • Joined 28-February 14

• Iti place sa gatesti sau faci asta din nevoie? :Cate odata din placere,cate odata din nevoie.

• Ce feluri de mancare prepari cel mai des? :Friptura,sau cartofi prajiti.

• Ai vreun fel de mancare care iti iese cel mai bine? :Gratarul

• Ai incantat pe cineva cu mancarea gatita de tine? (Daca da, rezuma intamplarea) :Da,atunci cand fac gratar toti invitati mei ma laud deoarece stiu cum sa prepar carnea.

Edited by Luv ya;x, 07 September 2014 - 11:08 AM.

animeu;

animeu;

Fost Resource Team

• Retired
  • 314 posts
  • 32 topics
  • Joined 26-April 14

Iti place sa gatesti sau faci asta din nevoie? : Da , imi place faorte mult sa gatesc :)

• Ce feluri de mancare prepari cel mai des? : In general fac deserturi , de exemplu placinta cu afine :X

• Ai vreun fel de mancare care iti iese cel mai bine? : Fursecuri ca desert si un pui umplut ca o masa mai sanatoasa :)

• Ai incantat pe cineva cu mancarea gatita de tine? Da , prietenilor mei le-au placut foarte mult.

Edited by Luv ya;x, 07 September 2014 - 11:09 AM.

Bogdan ;

Bogdan ;

Fost Resource Team

• Retired
  • 4341 posts
  • 386 topics
  • Joined 14-March 13

• Iti place sa gatesti sau faci asta din nevoie? : O fac din nevoie,din pacate,ca 99% din care au postat aici din cate vad:))

• Ce feluri de mancare prepari cel mai des? : Carfoti prajiti,omleta,mai incalzesc cate ceva:))

• Ai vreun fel de mancare care iti iese cel mai bine? : Imi ies bine omletele in ultimul timp

• Ai incantat pe cineva cu mancarea gatita de tine? (Daca da, rezuma intamplarea) : Nu,din pacate.gatesc doar pentru mine:))

Diego Costa

Diego Costa

Gold Member

• Membru
  • 618 posts
  • 69 topics
  • Joined 08-June 13

• Iti place sa gatesti sau faci asta din nevoie? : Imi place , uneori din nevoie :D

• Ce feluri de mancare prepari cel mai des? : Cartofi prajiti , paste la cuptor , pizza :D

• Ai vreun fel de mancare care iti iese cel mai bine? : Pizza , pastele la cuptor , cartofii frantuzesti si chiar si unele prajituri , cum ar fii : Savarina , rulada de ciocolata si negresa. :>

• Ai incantat pe cineva cu mancarea gatita de tine? (Daca da, rezuma intamplarea) : Da ! Cand mi-am prezentat prietena ( actuala ) parintilor mei ,  chiar am gatit pizza si paste la cuptor , au fost incantati , o data pe saptamana fac paste la cuptor :D !

- Aka Chimie -

- Aka Chimie -

Ultras Member

• Banned
  • 411 posts
  • 46 topics
  • Joined 05-November 13
  • Iti place sa gatesti sau faci asta din nevoie? : da

• Ce feluri de mancare prepari cel mai des? : cartofi pai , gratare , pizza , clatite , supa de taietei , macaroane

• Ai vreun fel de mancare care iti iese cel mai bine? : gratarul

• Ai incantat pe cineva cu mancarea gatita de tine? (Daca da, rezuma intamplarea) : da , eram la gratar cu cativa prieteteni si am zis ca ma bag eu sa il fac si dupa ce au terminat de mancat au zis ca le-au placut foarte mult

DARIUS;;

DARIUS;;

No Limit Member

• Membru
  • 2502 posts
  • 168 topics
  • Joined 07-July 13

• Iti place sa gatesti sau faci asta din nevoie? : Uneori ca imi  place si uneori din nevoie :D

• Ce feluri de mancare prepari cel mai des? : cartofi prajiti , omleta ...

• Ai vreun fel de mancare care iti iese cel mai bine? : omleta ..

• Ai incantat pe cineva cu mancarea gatita de tine? (Daca da, rezuma in tamplarea) : Nu ..

Edited by Luv ya;x, 07 September 2014 - 11:10 AM.

sysraw

sysraw

Advanced Member

• Banned
  • 167 posts
  • 7 topics
  • Joined 28-May 14
• Iti place sa gatesti sau faci asta din nevoie? : da imi place
• Ce feluri de mancare prepari cel mai des? : nu am un fel anume incerc ceva in fiecare zi
• Ai vreun fel de mancare care iti iese cel mai bine? : Toate imi ies dar cel mai bine imi iese supa
• Ai incantat pe cineva cu mancarea gatita de tine? (Daca da, rezuma intamplarea) : Da . parca eram la masterchef ai ia placut si iam dat reteta .

Razvan-

Razvan-

Banned

• Banned
  • 858 posts
  • 95 topics
  • Joined 09-June 13
Iti place sa gatesti sau faci asta
din nevoie? : imi place
• Ce feluri de mancare prepari cel
mai des? : supe .piure
• Ai vreun fel de mancare care iti
iese cel mai bine? : pireu de cartofi
• Ai incantat pe cineva cu
mancarea gatita de tine? (Daca da,
rezuma intamplarea) Da am gatit pentru un prieten si a spus ca e gustos

Monroe

Monroe

Fost Moderator

• Retired
  • 1316 posts
  • 175 topics
  • Joined 10-September 13

• Iti place sa gatesti sau faci asta din nevoie? : Imi place , de multe ori pregatesc ceva diferit.

• Ce feluri de mancare prepari cel mai des? : Ceva Nou , realizat din lucruri vechi

• Ai vreun fel de mancare care iti iese cel mai bine? : Nu m-am gandit pana acum ..

• Ai incantat pe cineva cu mancarea gatita de tine? (Daca da, rezuma intamplarea) : Nu stiu ... este o persoana dar ,, nu e necesar. .

rekqtor

rekqtor

Advanced Member

• Membru
  • 190 posts
  • 38 topics
  • Joined 24-July 14

• Iti place sa gatesti sau faci asta din nevoie? : Da

• Ce feluri de mancare prepari cel mai des? : Pizza, clătite, cartofi pai.

• Ai vreun fel de mancare care iti iese cel mai bine? : Pizza.

• Ai incantat pe cineva cu mancarea gatita de tine? (Daca da, rezuma intamplarea) : Nu.

gAbI^

gAbI^

Fost Resource Team

• Retired
  • 1617 posts
  • 147 topics
  • Joined 27-July 13

• Iti place sa gatesti sau faci asta din nevoie? : Da
  • Ce feluri de mancare prepari cel mai des? :  Cartofi prăjiţi , omleta, paste
  • Ai vreun fel de mancare care iti iese cel mai bine? : cartofii prăjiţi .
  • Ai incantat pe cineva cu mancarea gatita de tine? (Daca da, rezuma intamplarea) : Nu .

sysooy

sysooy

Ultras Member

• Membru
  • 427 posts
  • 75 topics
  • Joined 22-June 14

• Iti place sa gatesti sau faci asta din nevoie? : Uneori

• Ce feluri de mancare prepari cel mai des? : salata , catofi prajiti

• Ai vreun fel de mancare care iti iese cel mai bine? : spaghete 

• Ai incantat pe cineva cu mancarea gatita de tine? (Daca da, rezuma intamplarea) : Nu prea =)))

TwisterMq

TwisterMq

Banned

• Banned
  • 33 posts
  • 2 topics
  • Joined 28-September 14

• Iti place sa gatesti sau faci asta din nevoie? :Îmi place să gătesc , dar uneori o fac si de nevoie.

• Ce feluri de mancare prepari cel mai des? :Snitzele, omletă , dar şi alte mâncăruri pe care le fac după o reţetă.

• Ai vreun fel de mancare care iti iese cel mai bine? :Omleta mea este "Aiaiai".

• Ai incantat pe cineva cu mancarea gatita de tine? (Daca da, rezuma intamplarea) :Da , mi-am încântat prietena , într-o dimineaţa de vară , când i-am gătit un fel de omletă, care chiar nu am idee cum se numea.Am fost răsplatit printr-un sărut + o revanşă din partea ei.

Batranu Bumi

Batranu Bumi

Fost Resource Team

• Retired
  • 326 posts
  • 72 topics
  • Joined 09-January 14

Iti place sa gatesti sau faci asta din nevoie? : aman'doua

• Ce feluri de mancare prepari cel mai des? : supa de cartofi, cartofi prajiti, sarmale si prajituri, la prajituri ma pricep foarte bine :X

• Ai vreun fel de mancare care iti iese cel mai bine? : doar la prajituri, "prajitura de napolitana" si "tiramisu"

• Ai incantat pe cineva cu mancarea gatita de tine? (Daca da, rezuma intamplarea) : cu "prajitura de napolitana" toata clasa mea a fost fericita cand au vazut ce am facut si cand au gustat au zis sa le mai fac :))

oniq666

oniq666

Fost Moderator

• Retired
  • 1215 posts
  • 124 topics
  • Joined 24-June 14

• Iti place sa gatesti sau faci asta din nevoie? : De nevoie , cand sunt singur acasa.

• Ce feluri de mancare prepari cel mai des? : cartofi prajiti , oua

• Ai vreun fel de mancare care iti iese cel mai bine? : nu :))

• Ai incantat pe cineva cu mancarea gatita de tine? (Daca da, rezuma intamplarea) : nu ma incant nici pe mine

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users