Off: @Beny cine esti tu sa te bagi? Poate mie imi place stilul lui
Apropo poate eu nu am treaba cu PS ..dar tu nu ai treaba cu Lb.Romana ("Spune ca sunt frumoase")
Edited by Eminen @CS16, 13 June 2014 - 03:34 PM.
Edited by Eminen @CS16, 13 June 2014 - 03:34 PM.
Sunt frumoase ..se vede ca ai progresat de la primele.
Off: @Beny cine esti tu sa te bagi? Poate mie imi place stilul lui
Deci asta inseamna ca n-ai o treaba cu photoshop-ul . Asta se vede dupa ce avatar si semnatura ai
ON: Daca vrei un stil de blur , am sa-ti dau.
Si niste tutoriale pentru render.
Edited by Artick ;, 13 June 2014 - 02:55 PM.
Off-topic.
Mersi de parere.
New render:
Gabi pe render esti experta,aproape,dar tre' sa-ti faci curaj si sa mai modifici scrisul nu doar pe overlay sau softlight,si alte font-uri...In rest e mai mult ca ok
Mersi de parere.
New render:
Frumos render Incepi sa te pricepi..dar cum spunea si D@ny.. incearca sa pui si gradient pe texte.. nu doar pe Soft Light/Overlay.
Treci si pe la mine
Edited by Eminen @CS16, 14 June 2014 - 09:42 PM.
Mersi de parere.
New render:
Cand ma uit la primele paint-uri ) iar apoi la asta, se vede munca depusa. Inca mai ai probleme la text si asezarea lui, dar ai avansat enorm. Imi place ca incerci sa fii sus si sa iti depasesti limitele. Textul ala pus acolo a stricat cam tot parerea mea, era mai bine daca era un alt font mai inchis si asezat mai central# succes si la mai multe
Frumos La asta chiar nu am ce reprosa
Luv te rog posteaza stockul sa vada si el diferenta
Scuza-ma dar nu prea pare a photoshop lucrat foarte mult la aceste avatare.
Edited by Eminen @CS16, 15 June 2014 - 07:15 PM.
Scuza-ma dar nu prea pare a photoshop lucrat foarte mult la aceste avatare.
Poftim stock,daca astea nu sunt lucrate,fara suparare,dar nu sti care e diferenta intre avatar/semnatura/render.
http://postimg.org/image/6rn5tpyst/
si
http://postimg.org/image/d42b3k1v1/
Multumesc de pareri celor care chiar au habar de ps.Nu ma incalzeste cu nimic daca zice careva 'perfect" sau "naspa'" fara sa stie elemente din ps.
Frumoasa lucrare pe render . La scrius puteai si mai bine ( dar ce zic eu aicea e bun si asta) .
Bafta in continuare.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users