Dragute avatarele , imi place ca prin ele transmiti niste mesaje .
Edited by GonzyStar, 15 April 2015 - 10:44 AM.
Dragute avatarele , imi place ca prin ele transmiti niste mesaje .
Edited by GonzyStar, 15 April 2015 - 10:44 AM.
Foarte frumoase lucrarile,dar nu stiu cateodata parca le faci prea intunecate.Cel putin ,mie asa mi se pare.Ultimele avatare sunt foarte frumoase,continua cu creatiile.
Multumesc pentru avatar , incerc sa-l pun cand o sa mearga , momentan nu vrea . Si asta era mai "veche" . ;d
In rest imi place cum le faci , mai ales ca alegi culoarea rosie
Hmm.. si acum imi amintesc cand m-ai ajutat cu smudge-ul ( Aveam numele ComiCon ) . Mie unul imi place cum lucrezi, cum ai un stil al tau ( un stil aparte ). Chiar daca unele nu iti iese mereu asa bine ...mie unul tot imi plac, si cu font-urile alese pentru text mai strici uneori...dar nu tot timpul ies perfecte .
K.W
Edited by .Elijah., 16 April 2015 - 12:08 PM.
Ai imaginatie si asta ajuta enorm de mult,e bine ca incerci diverse lucruri,ma bucur ca ai evoluat,chiar mult pot zice.Felicitari pentru efortul depus.
Ce sa mai zic eu ca ai evoluat , asta o vad toti.
Nu stiu cum de ai timp sa faci atatea.
KW.
Stiu ca nu mai ai asa de mult timp dar nu ti-ai pierdut talentul
Frumoase semnaturile si avatarele , intodeauna mi-au placut creatiile tale , iti alegi bine imaginile . Nu sunt cuvinte de lauda , ci doar parerea mea sincera daca conteaza
Sa mai faci si altora cand ai timp . un apropos subtil Multumesc Anticipat Succes pe mai departe RIKA-MIKA
Numai acuma am observat ca mi-ai facut o semnatura
Iti multumesc Mama Luv ca te-ai gandit la mine si e chiar grozava.
Am sa o port imi place
Nu stiu ce iubesc mai mult... lucrarile tale sau avatarul cu Jerry .
La semnaturile acelea nu treabuia sa pui stroke, nu cred ca era necesar. Avatarele mai ies pixelate dar ehh..ce conteaza ... atata timp cat tie iti plac .
Ce sa zic , si acum imi aduc aminte de cand era violette , eram eu pe serverul enjoy parca ... Si tin minte ca imi faceai avatare , erai la inceput , faceai la toti , ne placeau si le purtam , ce vremuri .
Totusi cel mai mult imi place ca mereu esti "in pas cu moda" , cand apare ceva nou , il aplici pe lucrari , dar il mai modifici ca sa fie pe placul tau , ceea ce imi place
Mult succes in continuare , continua sa faci cadouri
0 members, 6 guests, 0 anonymous users