Hei, ai avansat chiar foarte mult, avatarele pentru mine sunt chiar AWESOME :3 Dar inca ai multe de învățat pentru text si semnături. Oricum, mersi si succes!
[Creatii]Luv ya;x
Postat 19 January 2015 - 02:01 PM
Pentru ca am primit jigniri,acuzatii,pentru ca sunt atat de "urata" incat lumea nu poate dormi de grija mea ori a gradului meu,m-am decis sa le raspund insa nu sub un nume fals,nu cu limbaj de prost gust,nu cu nesimtire CI prin mod pasnic si relaxant pentru mine.
Subtil DAR pe intelesul cui se simte:)
Multumesc si sper sa ma urati in continuare,altfel chiar nu as mai exista
Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 19 January 2015 - 02:22 PM
- Nushu., snakeeyes;, Vlad; and 7 others like this
Postat 20 January 2015 - 08:37 AM
Postat 20 January 2015 - 03:43 PM
Pentru ca am primit jigniri,acuzatii,pentru ca sunt atat de "urata" incat lumea nu poate dormi de grija mea ori a gradului meu,m-am decis sa le raspund insa nu sub un nume fals,nu cu limbaj de prost gust,nu cu nesimtire CI prin mod pasnic si relaxant pentru mine.
Subtil DAR pe intelesul cui se simte:)
Multumesc si sper sa ma urati in continuare,altfel chiar nu as mai exista
Hmm , dupa "avatarele" acestea ai multi fani care te "iubeste" asa mult .
SI urata la ce ?
So , interesante aceste avatare , sa mai faci
- snakeeyes; and Luv ya;x like this
Postat 20 January 2015 - 06:53 PM
Ideea e buna ,Recurgand la astfel de gesturi persoana/persoanele care te-au jignit fara nici un motiv probabil ca nu vor intelege nici mesajele din avatarele de mai sus cu atat mai putin cuvantul "subtil". Campania e bine venita , prosti si lasi sunt destui . Iti urez succes cu campania , poate va exista si o cale de vindecare pentru ei Asteptam si alte avatare cu mesaje la fel de "subtile"
- pySty23 likes this
Postat 30 January 2015 - 01:04 PM
Eu m-am uitat mai mereu la creatiile tale si sunt uimit...Ai evoluat asa de mult.Te felicit!Sper sa ajungi presedinte <3
Bafta!Sper sa ajungi departe cu Photoshop-ul.
Aceasta postare a fost editata de DanielM1999: 30 January 2015 - 01:04 PM
- Luv ya;x likes this
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi