Frumoase ultimele lucrări . Indianu poți face și tu lucrarea aia dacă copii giful si îl pui în Photoshop plus câteva efecte majore .
Bafta Vlade la urmatoarele lucrari !
Frumoase ultimele lucrări . Indianu poți face și tu lucrarea aia dacă copii giful si îl pui în Photoshop plus câteva efecte majore .
Bafta Vlade la urmatoarele lucrari !
De ce v luati toti dupa mine nu inteleg
Blur bun , text si culorile alese foarte bune .
Nu mai bun drop shadow pe text secundar
De ce v luati toti dupa mine nu inteleg
Blur bun , text si culorile alese foarte bune .
Nu mai bun drop shadow pe text secundar
Te crezi minutat daca a pus si el pattern la fel ca tine?Esti bun doar pe stock si ai gura mare,dar pe render nu.
on: Ai un blur reusit,culorile sunt bune,dar nu-mi place pozitionarea si culoarea textului la unele.
Te crezi minutat daca a pus si el pattern la fel ca tine?Esti bun doar pe stock si ai gura mare,dar pe render nu.
on: Ai un blur reusit,culorile sunt bune,dar nu-mi place pozitionarea si culoarea textului la unele.
Baietel , taci din gura eu nu ma refeream la pattern asa ca stai culcat , ai prins gura ca iti iau apararea cei din staff prea putin ma intereseaza daca esti bun pe render sau nu , pt mine tot un lesinat ramai ca sa stii si tu , in primul rand te-ai legat de o persoana care mie draga daca nu ziceai ce ziceai stiam de gluma dar am vazut ca o iei in serios .
Hai totusi sa nu facem off-topic la baiat in portofoliu .
Edited by zmeu ninja., 30 December 2014 - 11:40 PM.
Baietel?Te-as ruga frumos sa taci ma bine,ca esti cu maxim 2 ani mai mare decat mine.Si ai grija cu cuvantul "lesinat"
Numai pune stroke chiar la fiecare text pentru ca se vede cam urat , in rest blurul e bunicel la fel si efectele .
Bafta la text !
0 members, 0 guests, 0 anonymous users