Jump to content

Photo

[CS16-News]Samsung Galaxy S5, prezentat oficial la MWC 2014

- - - - -

• Please log in to reply
8 replies to this topic

trip

trip

Fost Resource Team

• Retired
  • 849 posts
  • 163 topics
  • Joined 13-December 13
  • Country: Country Flag

galaxy-s5.jpg

Samsung Galaxy S5 a fost prezentat la MWC 2014 ( Mobile World Congress ), toate bune, designul a fost la fel ca al egneratiilor anterioare, procesorul mie mi se pare unul chiar mare, acesta fiind de 2,5Ghz Dual-Core.

După cum puteți vedea, zvonurile cum că ecranul ar fi folosit complet nu sunt adevărate, chiar dacă nu este ceva uimitor, acest telefon reprezintă încă un pas pentru giganta firmă Samsung.Din păcate rezoluția va fi tot de 1080p.

Pentru mai multe detalii v-m pus mai jos un videoclip filmat de cei de la go4it la marele festival de la Barcelona.

Edited by VerKoder, 01 March 2014 - 11:34 PM.

Dexsive

Dexsive

Fost Moderator

• Retired
  • 8090 posts
  • 348 topics
  • Joined 03-January 12

Ma asteptam la mai mult de la "Samsung" dar a dezamagit, inafara de " water proof" nu si "water resistance" ( pentru ca este o diferenta ) cum sunt cele de la Sony si "fingerprint scanner" nimic mai mult,  in ceea ce privesc aplicatille acelea pentru sanatate nici 40 % din cumparatori nu le vor volosi, sa numai zic "de heart rate monitor."

S5 lasa de dorit si overall mi se pare sub Z2. Sa nu spun ca la unele chestii e chiar sub G2, telefon aparut deja de 6 luni. Presimt ca anul asta Samsung va fi sub Sony, HTC si LG.

Btw.

Spoiler

^Arlechino^

^Arlechino^

Addicted Member

• Membru
  • 215 posts
  • 13 topics
  • Joined 29-December 13

am ramas dezamagit , e la fel ca S4 Doar oleaca mai mare , a gresit foarte mult , acum ca iese Iphone 6  o ia in barba

trip

trip

Fost Resource Team

• Topic Starter

• Retired
  • 849 posts
  • 163 topics
  • Joined 13-December 13

am ramas dezamagit , e la fel ca S4 Doar oleaca mai mare , a gresit foarte mult , acum ca iese Iphone 6  o ia in barba

Despre lansarea iPhone 6  anul acesta sunt doar zvonuri, resursele oficiale spun ca va intarzia ceva timp datorită ruperii contractelor celor de la Apple cu o firma de procesoare( nu ii stiu exact numele )

• ^Arlechino^ likes this

VLadJR <3

VLadJR <3

Banned

• Banned
  • 2553 posts
  • 246 topics
  • Joined 28-February 14

Mi se pare un telefon foarte frumos , bravo celor de la "samsung" , doar ca nu sunt mari diferentieri intre S5 si S4 .

trip

trip

Fost Resource Team

• Topic Starter

• Retired
  • 849 posts
  • 163 topics
  • Joined 13-December 13

La inceput va spuneam de rezistenta la apa, uitati aici un videoclip cu Samsung Galaxy S5 sub apa filmat de Radu de la nwradu blog.

Telefonul poate fi folosit in ploaie dar nu se poate folosi la robinet pentru ca presiunea apei este prea tare.Telefonul rezista pana la 30 minute in apa de maxim 1 metru, acum sa nu va ganditi sa faceti ceva scufundari cu el.Asta nu înseamnă că puteți face prea multe cu telefonul sub apă. Fotografii se pot face apăsând butonul Volume Down, dar ecranul tactil nu poate fi utilizat în apă.Mai mult, nu vă sfătuiesc să introduceți telefonul în apă sărată sau alte lichide pentru prea mult timp.

Avantaje:

Daca scapi telefonul in apa nu e nicio problema.

Poti fotografia in parcurile acvatice.

Daca esti beat si iti scapa telefonul in paharu' cu bere e ok. :))

Daca il scapi in mare sau in piscina nu pateste nimic. ( il scoti imediat nu dupa o ora cand iti aduci tu aminte ).

Edited by HipHopFury, 18 April 2014 - 04:59 PM.

ShaGGy_cs16

ShaGGy_cs16

Untouchable Member

• Membru
  • 1237 posts
  • 135 topics
  • Joined 07-May 13

Mda .... Dezamagire . Nu sunt modificari fata de S4 , decat dimensiunea ... Si legat de ip6 , deja s-a creat modelul . E ceva frumos ;)

nopartyboys

nopartyboys

Fost Resource Team

• Retired
  • 903 posts
  • 231 topics
  • Joined 08-April 13
  • City:București

La inceput va spuneam de rezistenta la apa, uitati aici un videoclip cu Samsung Galaxy S5 sub apa filmat de Radu de la nwradu blog.

Telefonul poate fi folosit in ploaie dar nu se poate folosi la robinet pentru ca presiunea apei este prea tare.Telefonul rezista pana la 30 minute in apa de maxim 1 metru, acum sa nu va ganditi sa faceti ceva scufundari cu el.Asta nu înseamnă că puteți face prea multe cu telefonul sub apă. Fotografii se pot face apăsând butonul Volume Down, dar ecranul tactil nu poate fi utilizat în apă.Mai mult, nu vă sfătuiesc să introduceți telefonul în apă sărată sau alte lichide pentru prea mult timp.

Avantaje:

Daca scapi telefonul in apa nu e nicio problema.

Poti fotografia in parcurile acvatice.

Daca esti beat si iti scapa telefonul in paharu' cu bere e ok. :))

Daca il scapi in mare sau in piscina nu pateste nimic. ( il scoti imediat nu dupa o ora cand iti aduci tu aminte ).

Nu este adevarat nici 0,5% din ce ai spus. Orice smartphone rezista la ploaie. Dar nicidecum rezista 30 de minute sub apa. Am avut eu S4 l-am testat sub apa doar 3 minute si dupa s-a inchis brusc ca se arsese cristalele. Am luat acum S5 si tot asa, ma bucur ca S5 fara de S4 a rezistat 10 minute :). Singurul smartphone este Sony Xperia Z2 care chiar rezista sub apa avand garnituri la fiecare iesire / intrare in telefon.

@ Staf: Nu folositi securitatea prin amprenta si dupa sa inchideti telefonul.

Au vrut si cei de la Samsung sa aibe deblocare prin amprenta dar nu le-au iesit prea bine. De ce?

• Dupa ce telefonul se inchide senzorul de amprenta uita modelul degetului dvs si asa numai puteti sa il deblocati decat la un GSM.

Am patit eu pe propria piele. Nici sa numai aud de Samsung

Edited by TruffleX, 18 April 2014 - 05:38 PM.

trip

trip

Fost Resource Team

• Topic Starter

• Retired
  • 849 posts
  • 163 topics
  • Joined 13-December 13

Nu este adevarat nici 0,5% din ce ai spus. Orice smartphone rezista la ploaie. Dar nicidecum rezista 30 de minute sub apa. Am avut eu S4 l-am testat sub apa doar 3 minute si dupa s-a inchis brusc ca se arsese cristalele. Am luat acum S5 si tot asa, ma bucur ca S5 fara de S4 a rezistat 10 minute :). Singurul smartphone este Sony Xperia Z2 care chiar rezista sub apa avand garnituri la fiecare iesire / intrare in telefon.

@ Staf: Nu folositi securitatea prin amprenta si dupa sa inchideti telefonul.

Au vrut si cei de la Samsung sa aibe deblocare prin amprenta dar nu le-au iesit prea bine. De ce?

• Dupa ce telefonul se inchide senzorul de amprenta uita modelul degetului dvs si asa numai puteti sa il deblocati decat la un GSM.

Am patit eu pe propria piele. Nici sa numai aud de Samsung

Nu are rost sa ma contrazic cu tine, cu senzorul de amprente ok, te cred dar rezista la apa uita-te la video, nu e vreu fake sau ceva.

Edited by HipHopFury, 18 April 2014 - 05:57 PM.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users