Ce doresti sa faci:
Romana / Engleza: Nu conteaza
Alte precizari: -
Ce doresti sa faci:
Ce doresti sa faci:
Ce doresti sa faci:
Ce doresti sa faci:
Ce doresti sa faci:
Fix aceasta semnatura vrei sa o faci sau gen ca asta ?
Poftim :
Edited by MAREZEU, 19 October 2014 - 09:52 AM.
descarci fonturi si tot acolo te invata
Daca vrei sa creezi un font tot de acolo.. bafta
Salut. As dori si eu un tutorial pentru realizarea acestei semnaturi. Sau cel putin cum se numeste efectul in AE folosit. Multumesc.
Edited by AndyPhantomhive, 28 October 2014 - 04:36 PM.
Ai avut un model de respectat, advertisment verbal
Ce doresti sa faci : Un text ca pe avatarul asta.
Incepator / Avansat : nu conteaza
Romana / Engleza : Romana
Alte precizari : Ajutati-ma
Edited by iSkull, 14 November 2014 - 02:54 PM.
Ce dorești să faci :1/ Vreau să văd cum ”blur-ez” fundalul unei imagini,astfel încât prim-planul să iasă în evidență---2/Să fac un Text din mai multe culori de exemplu ”România” dar să arate mai bine și alte efecte...////Sper că ați înțeles ce doresc.
începător / Avansat : Mediu
Română / Engleză : Chineză ) Glumesc,nu contează limba.
Alte precizări : -
EDIT: Ideea era ca și culorile să fie amplasate (pe font) pe verticală ,nu pe orizontală,dar exprimarea mea face ravagii
Edited by FuSi->FlaG, 29 November 2014 - 09:22 PM.
este simplu si nu este nevoie de tutorial pentru ce vrei tu .
1. selectezi background-ul si mergi la filter -gauzian blur -de acolo selectezi cum iti place...
2.dai dublu-click pe layer iti ba aparea blanding mode
Dai gradiant sau cum se numea si de acolo tragi de cel negru iar dupa selectezi albastr-galben-rosu
Ce dorești să faci :1/ Vreau să văd cum ”blur-ez” fundalul unei imagini,astfel încât prim-planul să iasă în evidență---2/Să fac un Text din mai multe culori de exemplu ”România” dar să arate mai bine și alte efecte...////Sper că ați înțeles ce doresc.
începător / Avansat : Mediu
Română / Engleză : Chineză ) Glumesc,nu contează limba.
Alte precizări : -
Ce doresti sa faci : Ninsoare în PS
Incepator / Avansat : Mediu
Romana / Engleza : indiferent
Alte precizari : Mulţumesc.
Ce doresti sa faci : Ninsoare în PS
Salut uite aici:https://www.youtube....h?v=z0d9QXNS_xI
Dacă dorești să ningă de a binelea (AE)
Ce doresti sa faci : sa editez o imagine .gif. Nu-mi dati tutorialul lui AiM deoarece m-am uitat la el. Vreau sa aflu cum deschid toate layerele , am quicktime si mi se deschide doar un layer.
Ce doresti sa faci : sa editez o imagine .gif. Nu-mi dati tutorialul lui AiM deoarece m-am uitat la el. Vreau sa aflu cum deschid toate layerele , am quicktime si mi se deschide doar un layer.
Uite aici:Click
Edited by sNK ;x, 30 November 2014 - 03:57 PM.
Eu am nevoie de un tutorial in care sa-mi spuna cum sa deschid imaginea .gif , eu cand dau open imi apare ceva pe ecran , zice ceva de un singur layer , dau OK , si imi apare un sigur layer , si la animation la fel.
Mersi orcum.
Da mai multe detalii....
Ce versiune de PS ai?
la CS3: New-> Import ->Video from Layers (Quick Time necesar) ... scrii "*" (fara "") in bara aia unde scrii numele imaginii si alegi gif-ul.
CS6: New->Open si alegi gif-ul
Eu am nevoie de un tutorial in care sa-mi spuna cum sa deschid imaginea .gif , eu cand dau open imi apare ceva pe ecran , zice ceva de un singur layer , dau OK , si imi apare un sigur layer , si la animation la fel.
Mersi orcum.
Edited by cRaCkZ @CS16, 30 November 2014 - 04:26 PM.
Ce doresti sa faci :
Incepator / Avansat :începător
Romana / Engleza :Română
Alte precizari :-
Da mai multe detalii....
Ce versiune de PS ai?
la CS3: New-> Import ->Video from Layers (Quick Time necesar) ... scrii "*" (fara "") in bara aia unde scrii numele imaginii si alegi gif-ul.
Da mai multe detalii....
Ce versiune de PS ai?
Am CS4 portable, si quicktime , insa cand dau la video from layers , quick-ul nu are formatele .gif , doar .mov , .avi , deci nu imi apar fisierele .gif si am versiunea 7.1
Am CS4 portable, si quicktime , insa cand dau la video from layers , quick-ul nu are formatele .gif , doar .mov , .avi , deci nu imi apar fisierele .gif si am versiunea 7.1
Ti-am spus..ca sa faci sa apara formatul GIF la Quick Time pune o * in caseta de nume exact ca in imagine:
Ce doresti sa faci : 1/Sa stiu cum salvez o imagine .gif din photoshop, si cand o pun pe net, sa fie tot .gif (adica sa se miste), sper c-ati inteles. 2/Cum bag bass effect.
Incepator / Avansat : Incepator
Romana / Engleza : Romana
Alte precizari : -
0 members, 0 guests, 0 anonymous users